hem karnım doysun hem pastam dursun dıyor beyefendı ozetle
yuz verme,tersle gitsin. ne istedigini bilmiyor bence,en tehlikeli erkek modeli yemin ediyorum
her an her seyi yapabilir.
Boşver bence hiç ümitlenme... Madem sevgili olamayacakmışsınız sende kendini geri çekmeye çalış.
Görünce selam ver ama çokta yakın davranma, buluşmak falan isteme..
Değilse havalandıkça havalanır paşamız!
buna izin verme kendimize zarar veriyoruz aynı durumda sayılır kısmen.onlar istemiyorsa biz de istemiyoruz aynı ortamda olsak bile iki yabancı gibi olmalıyız..
(sana diyorum da kendim de başarabilsem harika olacak :)[/QU
iki yabancı gibi davranıyorduk ama neymiş bu çok kötü bi durummuş insan kötü oluyormuş arkadaş kalalımmış bırbırımızı görünce selam verelimmiş.ne onla yapabiliyorum ne onsuz.beni mutlu edebilecek insanlarıda kaçırıyorum ondan baskasını hiç istemiyorum
buna izin verme kendimize zarar veriyoruz aynı durumda sayılır kısmen.onlar istemiyorsa biz de istemiyoruz aynı ortamda olsak bile iki yabancı gibi olmalıyız..
(sana diyorum da kendim de başarabilsem harika olacak :)[/QU
iki yabancı gibi davranıyorduk ama neymiş bu çok kötü bi durummuş insan kötü oluyormuş arkadaş kalalımmış bırbırımızı görünce selam verelimmiş.ne onla yapabiliyorum ne onsuz.beni mutlu edebilecek insanlarıda kaçırıyorum ondan baskasını hiç istemiyorum
Zaman bırak bence en fazla okulun bitince rahatlarsın
Daha çok varsada illede zaman diyorum
Karşına seni gerçekten sevicek biri çıkarsa herşeyi unutturur merak etme
Kızlar çok kararsızım aklım çok karışık tekrar en başa döndüm.benim 7ay süren bi ilişkim vardı 2bucuk aydırda ayrıyız. artık sıkıldım çok tartışıyoruz vs. dıyerek bitirdi çok üzüldüm çok berbat haldeydım tam iyi olacagım derken okullar acıldı ve haftada 2-3 kere bırbırımızı görür olduk.onu ayrıldıktan sonra ilk gördugumde bi msj attım cevap felan vermedi.salı gunu telefonuma b baktım 2tane msj ondan ve faceye de msj atmış.slm napıyosun yazmış cvp gelmeyınce kusura bakma rahatsız ettım bıdaha atmam demıs.cevap attım bende ogun okulumuzun partısı vardı gıdıp gıtmeyecegımı sordu bende gıdecegımı söyledim gece saat 11oldu partı bıttımı dıye gene msj attı cevap vermedım onun ustune ne dusunuyosun bılmıyorum bende ne duusndugumu bılmıyorum böyle cevap vermeyerek bana bı msj vermek istıyosan haklısın yazmıs bende ne istıyorsun dedım.konusmaya başladık konusmak istedgnı söyledı ertesi gun.neyse görustuk bu gulumseyerek geldi ben gayet soguk durdum yuzune bıle bakmadım sonra oda soguk oldu neden geldın dıyorum görmek için diyo konuscaktık dıyorum konuşcak bısy yok dıyo işte bana çok degişmişin gibi imalı imalı konustu.görüşmemiz 20dk sürdü vedalaşmadık bile.ertesi gün ben msj attım nerdesn gel görüşelim diyegörüştük gayet arkadaşca konustuk önce sonra konumuza dönduk bana karsı bişeyler hissettgını ama artık svegılı olamayacagmızı söyledı arkadas kalalım dedi birbrimiz gorunce kafamızı cevırmeyelım dedi gene görüşelim buluşalım konuşlaım istersen ama sevgili olamayız diyiyor.neden dedigimde söyleyemecgm özel seyler var dıyo ailesini söyluyor ailesi mardinli ve köyde yaşıyor benimkide tıpta okuyor asla kız arkadaş istemıyorlarmış abisi baskı yapıymuş abisinin sözü geçiyomuş kımseye baglanmak istemıyomuş daha okulun bitmesine cok varmış hem bunları dıyıyor hem sarılıyo yanagımdan öpuyo sacımı oksuyo ben de o görüştügumuz gunden beri çok kötuyum sankı daha yenı ayrılmışız gıbı acı cekıyorum geldi gene acıyı kalbime koydu gitti çok üzülüyorum diyorum görüşssek gene eskisi gibi oluruz sevgılı oluruz ama sonu gene ayrılık olucak bı yandan kalbım onu deli gibi istiyor çok seviyorum ne yapacagımı hiç bilmiyorum.unutamıyorumda bana hersey onu hatırlatyor
bugun bunun facesine bi baktım bı kız fotolarını begnmiş yorumlar atmış bende aaradım bu kim diye hesap sordum.neymiş ben onun svegılııs degılmişim hayatına karışamazmışım sil o kızı dedim onu silmedi ve beni sildi.bende malesef ard arda msj attım bana dediki şuan butun kızlarla cıkabılrıım ama seni istemiyorum dedi.bende bidaha karşıma çıkıp beni maffetme dedim..gene hata yaptım egosunu tavan yaptım.artık asla geri dönmek istese bile asla beni bugun çok kırdı incitti o kızı silmek yerine beni sildi.
kısmen aynı durumdayız canım bende ona görünce selam verme dedim bayramdan sonrasını bekliyorum bakalım ne gibi şeyler olacak..bizde farkındayız olması gerekenin ama kalbimize söz dinletemiyoruzKızlar çok kararsızım aklım çok karışık tekrar en başa döndüm.benim 7ay süren bi ilişkim vardı 2bucuk aydırda ayrıyız. artık sıkıldım çok tartışıyoruz vs. dıyerek bitirdi çok üzüldüm çok berbat haldeydım tam iyi olacagım derken okullar acıldı ve haftada 2-3 kere bırbırımızı görür olduk.onu ayrıldıktan sonra ilk gördugumde bi msj attım cevap felan vermedi.salı gunu telefonuma b baktım 2tane msj ondan ve faceye de msj atmış.slm napıyosun yazmış cvp gelmeyınce kusura bakma rahatsız ettım bıdaha atmam demıs.cevap attım bende ogun okulumuzun partısı vardı gıdıp gıtmeyecegımı sordu bende gıdecegımı söyledim gece saat 11oldu partı bıttımı dıye gene msj attı cevap vermedım onun ustune ne dusunuyosun bılmıyorum bende ne duusndugumu bılmıyorum böyle cevap vermeyerek bana bı msj vermek istıyosan haklısın yazmıs bende ne istıyorsun dedım.konusmaya başladık konusmak istedgnı söyledı ertesi gun.neyse görustuk bu gulumseyerek geldi ben gayet soguk durdum yuzune bıle bakmadım sonra oda soguk oldu neden geldın dıyorum görmek için diyo konuscaktık dıyorum konuşcak bısy yok dıyo işte bana çok degişmişin gibi imalı imalı konustu.görüşmemiz 20dk sürdü vedalaşmadık bile.ertesi gün ben msj attım nerdesn gel görüşelim diyegörüştük gayet arkadaşca konustuk önce sonra konumuza dönduk bana karsı bişeyler hissettgını ama artık svegılı olamayacagmızı söyledı arkadas kalalım dedi birbrimiz gorunce kafamızı cevırmeyelım dedi gene görüşelim buluşalım konuşlaım istersen ama sevgili olamayız diyiyor.neden dedigimde söyleyemecgm özel seyler var dıyo ailesini söyluyor ailesi mardinli ve köyde yaşıyor benimkide tıpta okuyor asla kız arkadaş istemıyorlarmış abisi baskı yapıymuş abisinin sözü geçiyomuş kımseye baglanmak istemıyomuş daha okulun bitmesine cok varmış hem bunları dıyıyor hem sarılıyo yanagımdan öpuyo sacımı oksuyo ben de o görüştügumuz gunden beri çok kötuyum sankı daha yenı ayrılmışız gıbı acı cekıyorum geldi gene acıyı kalbime koydu gitti çok üzülüyorum diyorum görüşssek gene eskisi gibi oluruz sevgılı oluruz ama sonu gene ayrılık olucak bı yandan kalbım onu deli gibi istiyor çok seviyorum ne yapacagımı hiç bilmiyorum.unutamıyorumda bana hersey onu hatırlatyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?