İçimde minik bir mucize büyüyor =)

eceilker

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2013
54
0
16
İzmir
2 ay denemenin sonunda 3.ay hamile olduğumu öğrendim. çok minikmiş daha 3.40 mm o da gözüken kesesi. haftaya daha da büyücek daha net görcekmişim bebeğimi. Allah'ım sağlıkla kucağıma almamı nasip etsin ve isteyen bekleyen herkesi bu mucizeyle mutlu etsin..:49::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

$1362691149805.jpg

o ne yaaa........
mınnacıkkkkkk...
cok tatlı kıyamam kocamna olucak ıns..
cok sevındım cnm..
allahım kımseye aratmasın o mınnacık seyden :)
bende ıstıyorum..
hamılelerın duaları kabul olur..
banada dua et daha baslamadık calısmaya bız ama
basladıgımızda hemen olsun ıns...

Allah'ım isteyen herkese yaşatsın ya mucizeyi. olmuyo diye kafana takcaksın bende taktım sorun bende mi falan dedim 2 ay 3. ay dedim nasılsa olmucak koştum spor yaptım falan dikkat etmedim. dikkat etmediğim anda oldu biliyo musun. aslında herşey tamamen psikolojik bence. Bu minnacık mucize bak nasılda tutunmuş vücuduma o kdr hareketlere rağmen. demem o ki takma gününü takip et ama kafanda oldu mu oldu mu dedinmi kendini dinlemeye başlıyon =)

bende cok takmıstım kafama niye 3 ay olmadı korunmadıgım halde diye..oluruna bıraktım ..platese basladım gezdim dolastım bi baktım hiç beklemedigim anda gelmiş melegim :) gercekten cok dşünmiceksin ..sıkıntı yaptıkca gecikiyo mucizeler..

Rabbim sağlıkla, sıhhatle ve hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin bebeğini..
bende 9 Kasım' da kavuştum güzel kızıma..
Allah' ım isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğu..

Allah'ım isteyen herkese yaşatsın ya mucizeyi. olmuyo diye kafana takcaksın bende taktım sorun bende mi falan dedim 2 ay 3. ay dedim nasılsa olmucak koştum spor yaptım falan dikkat etmedim. dikkat etmediğim anda oldu biliyo musun. aslında herşey tamamen psikolojik bence. Bu minnacık mucize bak nasılda tutunmuş vücuduma o kdr hareketlere rağmen. demem o ki takma gününü takip et ama kafanda oldu mu oldu mu dedinmi kendini dinlemeye başlıyon =)

Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım, :46: ben de bu qün öğrendim hamile olduğumu ama henüz ultrasona qirmedim.
kaç aylık onu bile bilmiyorum henüz.Aynen dediğin qibi oldu ilk 4 ay çok dikkat ettik, ünlerini takip ettik falan.Baktım olmuyor bu ay diş tedavisine başladım, antibiyotikler, ağrı kesiciler lokal anesteziler.. ama bunlara rağmen tutunmuş bebeğim :1::1: Rabbim herkese yaşatsın bu mutluluğu :3:

Merhaba bende çok kafama takmıştım neden olmuyor diye sonra bıraktım hiç beklemediğimde oldu şimdi 21 haftalık makileyim allah'ım isteyene herkese nasip ederi inşallah

Back