içimde bir erkek var

Böyle düşünen kisileri internette arastirdim karsilastim dusuncelerini okudum Bloglari falan ama bire bir görüşmem olmadi. Teşekkür ederim edineceğim.
Bakın bunu internet üzerinden satın alabilirsiniz D&R'ın sitesinden. Yani yaşadığınız yerde mağazası olmak zorunda değil, kargoyla kapınıza kadar getiriyorlar. Link koymak yasaktır belki, özel mesajla linki yolluyorum.

Eşi durumu biliyor ve eşine kendi ihtiyaçları için baskı yapmıyorsa helal olsun, ne denir başka. Ama bu o kadar kolay kabul edilir bi durum değil bence.

Eşi durumu biliyor ve eşine kendi ihtiyaçları için baskı yapmıyorsa helal olsun, ne denir başka. Ama bu o kadar kolay kabul edilir bi durum değil bence.
Kesinlikle. O kadar anlayışlı insanı bulmak çok zor. Eş de benzer durumun içinde olabilir tabi, bu da bir ihtimal. Bilemeyiz ne yaşandığını...

Bu arada bu belgesel çok faydalı, ben izlemiştim. Alıntı yapıp herkese söylüyorum: Satın almanız için çevrenizdeki mağazalarda satılması şart değil, internet üzerinden de alabilirsiniz. Google'a "Benim Çocuğum dvd" yazdığınız zaman çıkan ilk sonuca tıklayıp söz konusu mağazanın online mağazasından satın alabilirsiniz. Link vermek belki yasaktır diye vermiyorum.

Konu sahibi lezbiyen/bizeksüel değil. Çünkü genelde gay cinsiyet değiştirip kadın olmak, lezbiyen erkek olmak istemiyor ve mevcut cinsiyetleriyle sadece cinsel kimlikleri değişik olmak suretiyle hayatlarını devam ettiriyorlar. Burada çok önemli bi vurgusu var konu sahibinin. Ben sadece cinsel yönden kadınlarla birlikte olmak istiyor değilim. Ben bir erkek nasıl yaşıyor nasıl giyiniyor nasıl hissediyorsa öyle yaşamak istiyorum diyor. Bu herşeyi açıklıyor aslında.

Madem böyle hissediyorsunuz işe boşanmakla başlayabilirsiniz.Böylece "evli bir kadın" gibi davranmaktan kurtulursunuz.
Ayrıca kadınsı davranmak ve kadınsı giyinmek zorunda değilsiniz.
Hiç kadınsı giyinmeyen,"Erkek Fatma" diye tabir edilen bir sürü kadın var.Bu kişilere acaba lezbiyen mi dendiği çok nadirdir herhalde.
Siz anladığım kadarıyla ilişkiye girmeyi düşünmüyorsunuz.Olmadığınız gibi davranmak daha çok zorunuza gidiyor.
Belki zorunluluklardan kurtulmak bile size iyi gelebilir.

Anladığım kadarıyla burdaki çoğu insan gay olmakla transseksüel olmak arasındaki farkı bilmiyor.

Bir kadın başka bir kadından hoşlanabilir. Bu kadın etekler giyiyor, küpeler takıyor ruj sürüyor olabilir. O zaman bu kişi lezbiyendir. Veya Erkek Fatma gibidir, modadan hoşlanmıyordur. Kendini bir kadın olarak görüp beğeniyordur ama onun tarzı daha az süslü olmaktır. Bu iki kadın da eğer bir erkek gibi hissetmiyorlarsa sadece lezbiyendirler.

Başka bir kadın düşünün, çocukken bebeklerle değil de erkek oyuncaklarıyla oynuyor. 5-6 yaşına geldiğinde annesi ona elbise giydirmek istiyor ama o nefret ediyor. Erkek kıyafetlerine özeniyor, hep pantolon giyiyor. Sınıfta kız/erkek ayrışımı yaptıklarında hep erkeklerin tarafında hissediyor, orda olmak istiyor. Kendini tam bir erkek olarak görüyor, hayal ediyor ama aslında dış görünüşü kadın. Bu kişi transseksüeldir.

Toplum transseksüellere kendileri gibi olma hakkını vermiyor. Bu sebeple de transseksüel bireyler "normal" olmaya, doğdukları cinsiyette gibi davranmaya çalışıyorlar. Bir kadına çok içten gelen bir şey, mesela kolye takmak, onlar için sonradan öğrenilen bir şey oluyor.

Şu anda bir erkeğe dönüştüğünüzü düşünün. İçiniz hala kadın, ama dışınız erkek. Kız gibi davransanız okulda size kızıyorlar, problemli diyorlar. Erkekleri izleyip onlar gibi davranmaya çalışmaktan başka bir çareniz olmuyor. Ayna karşısına geçip erkekler gibi bakmayı, oturmayı konuşmayı deniyorsunuz çünkü içinizden geldiği gibi olmak, kadın olup bacak bacak üzerine atmak sizin tepki çekmenize sebebp oluyor.

Transseksüellik ne bir kafa karışması ne de bir evlilik sorunu. Transseksüel olunmaz, transseksüel doğulur. Ne bir ayıp ne bir günahtır. Transseksüel bireyler kendi istediklerini hayatları yaşamak için çok savaşırlar. Özellikle de bizim toplumumuzda erkek olup da kendini kadın hissedenler için meslek olarak fuhuştan başka çok seçenek sunulmaz, bu bir ayıp. Kadın gibi giyinen bir erkeği iş görüşmelerinde ciddiye bile almaz çoğu işveren, bu da bir ayıp. Ama böyle olmak zorunda değil. Daha toleranslı, anlayışlı bir bakış açısıyla bu bireylere istedikleri yaşam hakkını dünyada sunabiliriz.

Eski msjlarla şimdiye baktığım zaman bence bisexual sınız... Ki bu da gayet doğal. Akışına bırak kasma hayatı bu kadar. Zaman su gibi. Yüreğinden geçeni yap. Kime ne ki?

Bundan yaklaşık 6 yıl önce işyerinde kız olduğunu sandığımız bi arkadaşımız vardı ama dış görünüşü vs daha çok Erkeğe benziyordu biz iki kız çok samimiydik o bizden uzak dururdu özel sohbetlerimize karışmaz dinlemezdi ama çok iyi biriydi takdire şayen bir insandı bi gün bize Olanları Anlattı ; Doğduğu zaman cinsel organı yokmuş sadece idrar deliği varmış, doktor hiç bir muayenede bulunmadan kızdır demiş ne acı dimi halbuki erkekmiş,bize adet görmediğini yımurtalıklarının oldunu söyledi esmer bi insandı bıyıkları vs vardı ama çok sayılmazdı çok zor durumdaydı o zamanlar en zoruda pembe nüfus cüzdanı vardı,bize oyüzden yaklaşmadını özel konularımızı suistimal etmek istemediğini söyledi,bizde ona anlayışlı davrandık en son beni aradığında artık sakallarının çıkdığını ufak bir operasyonla cinsel kimliğine kavuşacağını heyete girip kimliğinin değişeceğini söyledi inş istediği gibi olmuştur.

Şimdi isterseniz beni topa tüfeğe tutun bu durumda değilseniz nasıl erkek gibi hissediyorsunuz bilemedim.

Takinti, korku, evham veya tik vs gibi sorunlariniz varmi ?

arada kafakarışıklığından başka bişey değil,madem öylesiniz niye evlenip insanı kandırıyosunuz.. şunu bi erkek bi bayana yapsa topa tutulurdu. herneysen nesin koca kadınsın ozaman eşini niye kandırıyosun bide rol yapıosun. Ozaman evlenmeseydin ,bi uzmana görün neysen ona göre davran eşine çok üzüldüm ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…