- 29 Ocak 2015
- 170
- 55
- 28
Bakın bunu internet üzerinden satın alabilirsiniz D&R'ın sitesinden. Yani yaşadığınız yerde mağazası olmak zorunda değil, kargoyla kapınıza kadar getiriyorlar. Link koymak yasaktır belki, özel mesajla linki yolluyorum.Böyle düşünen kisileri internette arastirdim karsilastim dusuncelerini okudum Bloglari falan ama bire bir görüşmem olmadi. Teşekkür ederim edineceğim.
Eşi durumu biliyor ve eşine kendi ihtiyaçları için baskı yapmıyorsa helal olsun, ne denir başka. Ama bu o kadar kolay kabul edilir bi durum değil bence.Eşi bu durumu biliyor sanırım. Yani eğer biliyorsa ikisi de gayet iyi idare edebilirler diye düşünüyorum, bu durumda ilişkiye girmek zorunda kalmazlar veya konu sahibi eşine karşı rol yapmak zorunda kalmaz. Sonuçta bizim ülkemizde eşcinsel insanların falan da kamuflaj gibi kullandığı bir durumdur bu. Bazı kesimler tarafından "x kişisinin eşcinsel olması mümkün değil, evli barklı insan" ya da "x'in çocuğu bile var, o eşcinsel olamaz" zihniyeti halen devam ediyor.
Belki eside gay yada biseksueldir.Eşi durumu biliyor ve eşine kendi ihtiyaçları için baskı yapmıyorsa helal olsun, ne denir başka. Ama bu o kadar kolay kabul edilir bi durum değil bence.
Kesinlikle. O kadar anlayışlı insanı bulmak çok zor. Eş de benzer durumun içinde olabilir tabi, bu da bir ihtimal. Bilemeyiz ne yaşandığını...Eşi durumu biliyor ve eşine kendi ihtiyaçları için baskı yapmıyorsa helal olsun, ne denir başka. Ama bu o kadar kolay kabul edilir bi durum değil bence.
Konu sahibi bu konuda konuşmak istemiyor sanırım. Çünkü bi yerde bi üye sormuş, eşine haksızlık yaptığını düşünmüyor musun diye. Bunu burada anlatamam yazmış.picama .!.:Belki eside gay yada biseksueldir.
Bu arada bu belgesel çok faydalı, ben izlemiştim. Alıntı yapıp herkese söylüyorum: Satın almanız için çevrenizdeki mağazalarda satılması şart değil, internet üzerinden de alabilirsiniz. Google'a "Benim Çocuğum dvd" yazdığınız zaman çıkan ilk sonuca tıklayıp söz konusu mağazanın online mağazasından satın alabilirsiniz. Link vermek belki yasaktır diye vermiyorum.Merhaba,
Lütfen Can Candan'ın çektiği Benim Çocuğum belgeselini izleyin. İnternette bedava linkini bulamadım ama size çok yardımcı olacak bir belgesel, ne yapıp edin bu belgeseli izleyin.
Buraya belgeselin youtube'daki fragman linkini koyuyorum. Eğer yaşadığınız yerde D&R gibi bir mağaza varsa ordan belgeseli alabilirsiniz, size çok yardımcı olacaktır.
Bu belgeselde çocukları transseksüel/gay/lesbien olan ailelerin çocuklarına verdiği destek anlatılıyor. Birçok aile, genç yaşta çocuğunun kendi bedeninde gibi hissetmediğini öğrenmişler, çocuklar yanlış bedende olduklarını düşünerek intihara kalkışmışlar ve sonunda aileler çocuklarını ne olursa olsun desteklemeye karar veriyor, belgeselde çocuklarına sahip çıkan ailelerin kurduğu LİSTAG hakkında.
Listag'ın websitesi şu:
https://listag.wordpress.com/
Bu linke lütfen girin ve hatta Listag üyelerini arayıp onlarla sohbet edin, sizin ne yaşadığınızı en iyi onlar anlarlar.
Hayatınız eminim zor olmuştur, ama dünyada sizinle aynı şeyi hisseden binlerce insan var. Lütfen sizin hislerinizi anlayan insanlarla iletişime geçin ve bir psikolog ile görüşün.
Evet, her şey ikisi arasında.Kesinlikle. O kadar anlayışlı insanı bulmak çok zor. Eş de benzer durumun içinde olabilir tabi, bu da bir ihtimal. Bilemeyiz ne yaşandığını...
Evet okudum ve o yüzden aklıma bu ihtimal geldi.Konu sahibi bu konuda konuşmak istemiyor sanırım. Çünkü bi yerde bi üye sormuş, eşine haksızlık yaptığını düşünmüyor musun diye. Bunu burada anlatamam yazmış.