ben sizin biseksüel olduğunuzu düşünüyorum.BIseksuel özelliği sadece ve sadece her iki cinse de arzu duymasi. Erkek gibi olmaya calismaz. yasanti olarak.
Aynen öyle ama bazıları anlamamakta ısrarcı, anlatmaya çalışmak da yorgunluktan başka birşey değil. Burada herkes konu sahibinin psikolojini çözmüş bile, her şeyi en iyi onlar biliyor zaten. Şaka gibi.28 yaşına gelmiş olgun bir insanın kimliği ile ilgili karışıklıklara sahip olması imkansız, çocuk değil ki.
Aslında aşık olmamış da olmaya çalışmış bence.zorlamis kendisini.ama zamanında bir erkeğe aşık olmuş sunuz
Şu tavır hiç hoş değil yalnız ve sana yakışmıyor.Aynen öyle ama bazıları anlamamakta ısrarcı, anlatmaya çalışmak da yorgunluktan başka birşey değil. Burada herkes konu sahibinin psikolojini çözmüş bile, her şeyi en iyi onlar biliyor zaten. Şaka gibi.
Anladım. Kendimi açıp anlatabilecegim belki de tek yerdi. yardım almak mantıklı geliyor önce cevreme bu hislerimin devam ettiğini soylemem gerekecek bu kismi zor olan. Bakalım. Teşekkür ederim Cok.Sevgili konu sahibi, sen yine istediğin gibi içini dök, kendini anlat ama çok da zorlama kendini bence. Bir uzmanla konuşman, içini ona dökmen daha doğru olacak. Burada seni incitirler, eskiden yazdığın şeyleri sorguluyorlar, kaç yaşına gelmişsin hala kafanın karışık olduğunu söylüyorlar. Burada bunları yazan kaç tane insanın "çok yakınında" senin yaşadığın şeyin aynısını yaşamış insan var? Veya kaç tanesi senin içinde bulunduğun durumda? Üzme kendini milletin lafına bakıp. Pozitif şeylere odaklanıldığı zaman hayatta bazı şeyler daha kolay yaşanıyor ve daha çok mutluluk veriyor.
evet eskiden yazdığı şeyleri alıntıladım ben ama sorgulamak amaçlı değil ayrıca burada yorum yapan herkesi "anlamazlar" gibi bir yorumda hiç hoş değil fikirlerimizi söylüyoruz sizin gibiSevgili konu sahibi, sen yine istediğin gibi içini dök, kendini anlat ama çok da zorlama kendini bence. Bir uzmanla konuşman, içini ona dökmen daha doğru olacak. Burada seni incitirler, eskiden yazdığın şeyleri sorguluyorlar, kaç yaşına gelmişsin hala kafanın karışık olduğunu söylüyorlar. Burada bunları yazan kaç tane insanın "çok yakınında" senin yaşadığın şeyin aynısını yaşamış insan var? Veya kaç tanesi senin içinde bulunduğun durumda? Üzme kendini milletin lafına bakıp. Pozitif şeylere odaklanıldığı zaman hayatta bazı şeyler daha kolay yaşanıyor ve daha çok mutluluk veriyor.
Üzerinize alındıysanız o sizin sorununuz. Ben atıp tutuyorlar demedim ama siz öyle hissettiyseniz o düşünceniz sizinle alakalı. İyi akşamlar.Şu tavır hiç hoş değil yalnız ve sana yakışmıyor.
Ayrıca mesleğim psikolojik danışmanlık atıp tutmuyorum
.lütfen bu tarz bilmeden laf vurmaya girme cidden çok çirkin.hepimiz düşüncemizi yazıyoruz tıpkı senin gibi.
Iyi aksamlar.
E tamam ben de fikrimi söylüyorum işte, o da benim fikrim. Üzerinize alınıyorsanız o sizin sorununuz.evet eskiden yazdığı şeyleri alıntıladım ben ama sorgulamak amaçlı değil ayrıca burada yorum yapan herkesi "anlamazlar" gibi bir yorumda hiç hoş değil fikirlerimizi söylüyoruz sizin gibi
var ya da yok... o mesajı bana çok içten geldiği için alıntıladım zaten.Üzerime alınmıyorum birşey msjı ben alıntılamıştım o yüzden cvp verdim size.E tamam ben de fikrimi söylüyorum işte, o da benim fikrim. Üzerinize alınıyorsanız o sizin sorununuz.
Bu arada, var mı çok yakın çevrenize bu durumu yaşayan birisi?
İçten içe emin olunduğu hâlde bunu kendine itiraf etmek bile çok zorlayıcı, uzun bir süreç. Bu yüzden emin bir şekilde ben gayim/ biseksüelim /transseksüelim diyen birinin kafasında karışıklık olması imkansız sayılabilir.
Hem ortaya laf atıp sonra da üzerine alındıysaniz o sizin sorununuz cümlesi kadar mantık dışı bi şey yok.en iyisi biz susalım o arkadaş engin bilgi birikimini aktarsin.var ya da yok... o mesajı bana çok içten geldiği için alıntıladım zaten.Üzerime alınmıyorum birşey msjı ben alıntılamıştım o yüzden cvp verdim size.
Bakın bu tarz durumlarda ilk farkedildiği zamanlarda önce bi "hayır, ben böyle şeyler hissetmemeliyim, ben bu değilim, bende bir sorun var" aşaması olur ki bu çoğunlukla ergenlik çağında yaşanır.İçten içe emin olunduğu hâlde bunu kendine itiraf etmek bile çok zorlayıcı, uzun bir süreç. Bu yüzden emin bir şekilde ben gayim/ biseksüelim /transseksüelim diyen birinin kafasında karışıklık olması imkansız sayılabilir.
aktarsın kadesacım zaten hiç birimiz anlamıyormuşuz.Net yargıya varılmış!Hem ortaya laf atıp sonra da üzerine alındıysaniz o sizin sorununuz cümlesi kadar mantık dışı bi şey yok.en iyisi biz susalım o arkadaş engin bilgi birikimini aktarsin.