içimde bir erkek var

BIseksuel özelliği sadece ve sadece her iki cinse de arzu duymasi. Erkek gibi olmaya calismaz. yasanti olarak.
ben sizin biseksüel olduğunuzu düşünüyorum.
evet belki giyim tarzınız ve tavırlarınızla da cinsiyet farklılığına gitmeye çalışıyor olabilirsiniz ancak eğer biseksüel olmasaydınız asla bir erkekle ilişkiye giremezdiniz. bu sizi gerekirse psikolojik olarak vajinusmus bile yapardı.
ama siz şuan evlisiniz ve bir erkekle ilişkiye girebiliyorsunuz. hiç bir normal erkek bir erkekle ilişkiye giremez, girerse de sizin gibi normal hayatına devam edemez. psikolojisi bozulur. eğer siz de tam anlamıyla erkek gibi hissetmiş olsaydınız siz de bir erkekle ilişkiye giremezdiniz.

28 yaşına gelmiş olgun bir insanın kimliği ile ilgili karışıklıklara sahip olması imkansız, çocuk değil ki.
Aynen öyle ama bazıları anlamamakta ısrarcı, anlatmaya çalışmak da yorgunluktan başka birşey değil. Burada herkes konu sahibinin psikolojini çözmüş bile, her şeyi en iyi onlar biliyor zaten. Şaka gibi.

Sevgili konu sahibi, sen yine istediğin gibi içini dök, kendini anlat ama çok da zorlama kendini bence. Bir uzmanla konuşman, içini ona dökmen daha doğru olacak. Burada seni incitirler, eskiden yazdığın şeyleri sorguluyorlar, kaç yaşına gelmişsin hala kafanın karışık olduğunu söylüyorlar. Burada bunları yazan kaç tane insanın "çok yakınında" senin yaşadığın şeyin aynısını yaşamış insan var? Veya kaç tanesi senin içinde bulunduğun durumda? Üzme kendini milletin lafına bakıp. Pozitif şeylere odaklanıldığı zaman hayatta bazı şeyler daha kolay yaşanıyor ve daha çok mutluluk veriyor.

Şu tavır hiç hoş değil yalnız ve sana yakışmıyor.

Ayrıca mesleğim psikolojik danışmanlık atıp tutmuyorum

.lütfen bu tarz bilmeden laf vurmaya girme cidden çok çirkin.hepimiz düşüncemizi yazıyoruz tıpkı senin gibi.

Iyi aksamlar.

Anladım. Kendimi açıp anlatabilecegim belki de tek yerdi. yardım almak mantıklı geliyor önce cevreme bu hislerimin devam ettiğini soylemem gerekecek bu kismi zor olan. Bakalım. Teşekkür ederim Cok.

evet eskiden yazdığı şeyleri alıntıladım ben ama sorgulamak amaçlı değil ayrıca burada yorum yapan herkesi "anlamazlar" gibi bir yorumda hiç hoş değil fikirlerimizi söylüyoruz sizin gibi

Üzerinize alındıysanız o sizin sorununuz. Ben atıp tutuyorlar demedim ama siz öyle hissettiyseniz o düşünceniz sizinle alakalı. İyi akşamlar.

evet eskiden yazdığı şeyleri alıntıladım ben ama sorgulamak amaçlı değil ayrıca burada yorum yapan herkesi "anlamazlar" gibi bir yorumda hiç hoş değil fikirlerimizi söylüyoruz sizin gibi
E tamam ben de fikrimi söylüyorum işte, o da benim fikrim. Üzerinize alınıyorsanız o sizin sorununuz.
Bu arada, var mı çok yakın çevrenize bu durumu yaşayan birisi?

İçten içe emin olunduğu hâlde bunu kendine itiraf etmek bile çok zorlayıcı, uzun bir süreç. Bu yüzden emin bir şekilde ben gayim/ biseksüelim /transseksüelim diyen birinin kafasında karışıklık olması imkansız sayılabilir.

E tamam ben de fikrimi söylüyorum işte, o da benim fikrim. Üzerinize alınıyorsanız o sizin sorununuz.
Bu arada, var mı çok yakın çevrenize bu durumu yaşayan birisi?
var ya da yok... o mesajı bana çok içten geldiği için alıntıladım zaten.Üzerime alınmıyorum birşey msjı ben alıntılamıştım o yüzden cvp verdim size.

Bütün yazdıklarını okudum ve birşeyi merak ettim,bu şekilde yaşamaya devam mı edeceksin yoksa değişmek istiyor musun gerçekten( değişmek istiyorum ama... cevabını kabul etmiyorum,gerçekten değişmek istiyor musun)

Eskiden tv de izlemiştim ; Köyde yaşayan bir kız bi erkek birbirlerini seviyorlardı( erkek gerçekten erkek değildi kadın bedenindeydi) erkeğin gerçekten bir erkeğe dönüşmesi için birlikte ameliyathaneye gitmişlerdi,ama o bahsettiğim kişi görünüş olarak ses olarak neredeyse tam bir erkekti,sende de böyle farklılıklar var mı,tamamen kız gibi mi görünüyorsun ?

Iste bende bunu söylüyorum.konu sahibi önce bunu kendine itiraf etmeli bütün savunma mekanizmalarını bırakmalı sonra kafasını toplayıp ki işte kafa karışıklığı burada devreye giriyor, ne yapacağına karar vermeli.

duygu ya da istekleri değil mantığı karışık bir tarafta işi ve yaşadığı hayat diğer tarafta yasatabilecegi sıkıntılar

var ya da yok... o mesajı bana çok içten geldiği için alıntıladım zaten.Üzerime alınmıyorum birşey msjı ben alıntılamıştım o yüzden cvp verdim size.
Hem ortaya laf atıp sonra da üzerine alındıysaniz o sizin sorununuz cümlesi kadar mantık dışı bi şey yok.en iyisi biz susalım o arkadaş engin bilgi birikimini aktarsin.

kesinlikle yakından tanıdıgım bir örnek var kuzenimmmm.. anlattıklarını sanki o yazmış gibi. ama o evlenmedi evlenmeyecek. 32 yasında şuan.. tek hayali işine devam etmek ve böyle yaşamak...
bu yüzden seni çok çok iyi anlıyorum asla yadırgamıyorum.

Bakın bu tarz durumlarda ilk farkedildiği zamanlarda önce bi "hayır, ben böyle şeyler hissetmemeliyim, ben bu değilim, bende bir sorun var" aşaması olur ki bu çoğunlukla ergenlik çağında yaşanır.

İkinci aşama; "bende bir sorun var" diye düşündüğü için kendisini rol yapmaya zorlar, sorununu kendince çözmeye falan çalışır, karşı cinsle birlikte olmaya çalışır, buna zorlar kendini, karşı cinsten hoşlanmaya falan çalışır. Transseksüellikte de işte benzer şey olur, herhalde ben kadın bedenindeyim (belki bunu herkes söylemez), arkadaşlarım gibi giyinmeliyim, onlar gibi davranmalıyım, kız gibi olmam lazım falan tarzı şeyler. Bu aşama da kabullenme diye bişey yok.

Üçüncü aşama veya bir sonraki aşamada artık bu insanlar çabalarının sonuç vermediğini görürler, karşı cinsten hoşlanmaya çalışıp hoşlanamadığını anlayınca, kendi cinsine falan ilgi duyduğunu anlayınca yavaş yavaş kabul eder durumunu, evet ben eşcinselim falan gibi.

Kabullendikten sonrası daha kolay zaten, kabullenir ve kendinizi sevmeye başlarsınız, "evet ben eşcinselim, kendi cinsimden hoşlanıyorum" falan gibi. Transseksüellikte de vardır bu kabullenme, evet ben kadın bedeninde doğmuş bir erkeğim ve cinsiyet değiştirme ameliyatı olacağım ya da olmayacağım falan gibi ama ortada bir kabullenme var. Yani kabullenene kadar gelen bir süreç var ve bu sancılı süreci aşmış bir insana "kafası karışık" demek saçma.

bunda utanacak birşey yok bu bir sınav da değil bu sizsiniz. benim esmer olmam kadar doğal. kendinizle barışın ve gurur duyun...

Bence normalsin, en azından sen bir erkek değilsin. Kendini erkek hissedenler çocukluktan beri kendini bildi bileli öyle hissederler. Normal erkekten farksız şekilde. Zaten çok erkeksi olup cinsiyet ameliyatı ile erkeğe dönüyorlar ve aslaaa da evlenmezler ve erkeklerden de hoşlanmazlar.
Biseksüel ya da lezbiyen olabilir ama erkek değilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…