içimde bir erkek var

Bence şöyle; sızmamış, ket vurabilmiş, o patlamaların önüne elinden geldiğince geçmeye çalışmış veya etkisini azaltmaya çalışmış çünkü öyle yapmak zorunda kalmış. Bu tarz durumlar aslında toplumsal değil bireyseldir ama toplumun da olmadığı bir dünya yoktur. Hadi her şeyi geçtim, işini kaybetme korkusuyla bu insan "patlak verme" olayını kontrol altına almak zorunda bi kere. Hadi patladı diyelim, doldu taştı patladı, yine patlayamaz ki bu işin bir de maddi boyutu var, parası yoksa nasıl ameliyat olup cinsiyetini değiştirecek? Sigorta falan karşılıyorsa bilemem. Bi yerden patlardın demekle olmuyor maalesef. Patlasa ne yazar yani imkanları kısıtlıyken?

Ben anlamıyorum halen daha nasıl kafası karışmış falan denir. Bu insanın ne hissettiği bu kadar belliyken. Kaç kişinin burada cinsiyetiyle alakalı kafası karışık Allah aşkına?

28 yaşına gelmiş olgun bir insanın kimliği ile ilgili karışıklıklara sahip olması imkansız, çocuk değil ki.

Madem ogretmensiniz, devlet memurusunuz yani, hayatinizi kolayljkla baska bir sehirde de kurabilecek durumdasiniz. Eger kendinizden eminseniz, once bosanip (evli kimseler cinsiyet degistiremiyor yasalarimiza gore) daha sonra cinsiyet degisikligine iliskin hormon tedavisi ve psikolojik tarama surecini baslatip, ameliyat asamasina geldiginiz zaman da 6 ay ucretsiz izin alarak cevrenizden uzaklasip, yeni kimliginizi elde ettiginizde baska bir sehre tayin isteyerek sifirdan baslayabilirsiniz, hoc boyle seyler dusundunuz mu? Yoksa ameliyat olma fikrine uzak misiniz?

4721 S.lı Türk Medeni Kanunu MADDE 40

2. Cinsiyet değişikliğinde

Cinsiyetini değiştirmek isteyen kimse, şahsen başvuruda bulunarak mahkemece cinsiyet değişikliğine izin verilmesini isteyebilir. Ancak, iznin verilebilmesi için, istem sahibinin onsekiz yaşını doldurmuş bulunması ve evli olmaması; ayrıca transseksüel yapıda olup, cinsiyet değişikliğinin ruh sağlığı açısından zorunluluğunu ve üreme yeteneğinden sürekli biçimde yoksun bulunduğunu bir eğitim ve araştırma hastanesinden alınacak resmi sağlık kurulu raporuyla belgelemesi şarttır.

Verilen izne bağlı olarak amaç ve tıbbi yöntemlere uygun bir cinsiyet değiştirme ameliyatı gerçekleştirildiğinin resmi sağlık kurulu raporuyla doğrulanması halinde, mahkemece nüfus sicilinde gerekli düzeltmenin yapılmasına karar verilir.

Size değil ama kendine yapıyor. Kendisi bir erkeğe aşık olup "normal" hissetmek istiyor, kendini zorluyor öyle olmak için, üstündeki o yükü atıp herkes gibi olmak, sıradanlaşmak istiyor.
bu sizin görüşünüz tabiiiki. ama ben öyle düşünmüyorum. gay arkadaşlarım oldu. bu tarz değil olay. biseksüel bence

Işte gerçek hayatta söylesem farklı olmayacak uyduruyor olacağım. Psikolojim bozuk olacak. Kafam karışık olacak vs vs.
Kendi dunyamda kimse sorgulamiyor en azından doğru mu söylüyorum yalan mi söylüyorum seklinde.

Iyi de senin bu msjinın aynısını iki üç mesaj önce yazdım zaten benden farklı bir şey yazmış değilsin.

Eğer engel olabilmisse şu ya da bu şekilde kadın gibi davranıp cinselliği o şekilde yasayabilmisse demek ki tam anlamıyla hisleri bu yönde değil.

Zamaninda ilgi duydugun bir erkekten bahsetmissin sana acilmasini beklemissin filan..

Bunu nasil aciklayabilirsin??

bu sizin görüşünüz tabiiiki. ama ben öyle düşünmüyorum. gay arkadaşlarım oldu. bu tarz değil olay. biseksüel bence
Biseksuel derseniz tüm bu cabami cinsellige indirgersiniz ben bu degisimi cinsellik için istemiyorum o sadece bir ayrıntı. Ben yasam tarzi olarak erkek olmak istiyorum herseyiyle.

28 yaşına gelmiş olgun bir insanın kimliği ile ilgili karışıklıklara sahip olması imkansız, çocuk değil ki.
Hayır imkansız değil.bir her anlamda yaşadığı bir kimlik var ikincisi hissettiği yaşamak istediği ama yasayamadigi bir kimlik.ikisi arasında sıkışıp kalan ve yaşı kaç olursa olsun bu karmaşayı ya da bunalımı yaşayan çok kişi var.

şimdi bir konu var şu an gündede kardasyanların üvey babası. kendall ve kylie jennerın babaları. adam 2 çocuktan sonra kadın oldu. 66 yaşında . konusunuda açtım. erkekte bu oluyorsa kadındada olurmu diyede düşünmedim değil. kısaca net birşeyde diyemiyorum

Şöyle. Sonra o erkek istedi boyle bir seyi. Ben sadece tiksinti duydum ve ilerisi olmadi. Kendimden tiksindim. Cabam noktalandi.
Özel hayatınıza bu denli girmek istemem ancak evli olduğunuz kişi ile birliktelik yaşıyor musunuz? Ya da o bütün bunları biliyor mu?

Belki de öyledir ama kadınlardan daha fazla hoşlanıyordur. Karşı cinse ilgi olayının dışında kendisi kadın olmaktan da memnun değil ama, erkek gibi görünmek, erkek olmak istiyorum ve esas konu bu diyor.

Siz çok yanlış anlamışsınız olayı ya da hiç anlamamışsınız.
Siz burada hala daha kafası karışık diyorsunuz.

Ben o açıdan değil de, bahsettiğin yaşamak istediği ama yaşayamadığı kimliğin kesinliği açısından dedim. O derindeki asıl istek değişmez diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…