Bence şöyle; sızmamış, ket vurabilmiş, o patlamaların önüne elinden geldiğince geçmeye çalışmış veya etkisini azaltmaya çalışmış çünkü öyle yapmak zorunda kalmış. Bu tarz durumlar aslında toplumsal değil bireyseldir ama toplumun da olmadığı bir dünya yoktur. Hadi her şeyi geçtim, işini kaybetme korkusuyla bu insan "patlak verme" olayını kontrol altına almak zorunda bi kere. Hadi patladı diyelim, doldu taştı patladı, yine patlayamaz ki bu işin bir de maddi boyutu var, parası yoksa nasıl ameliyat olup cinsiyetini değiştirecek? Sigorta falan karşılıyorsa bilemem. Bi yerden patlardın demekle olmuyor maalesef. Patlasa ne yazar yani imkanları kısıtlıyken?Ama sonuçta o patlak lardan duygularınız sızmadi,ket vurabildiniz.ben size kimliğinizi keşfedip doyasıya istediğiniz gibi yaşayın demeyi isterdim ancak geç kalınmış bir keşif olur bu.ve siz buna hazır değil gibisiniz .
peki eski mesajında bir erkeğe aşkından bahsetmiş. budamı rol. bize niye böyle rol yapsın
Ben anlamıyorum halen daha nasıl kafası karışmış falan denir. Bu insanın ne hissettiği bu kadar belliyken. Kaç kişinin burada cinsiyetiyle alakalı kafası karışık Allah aşkına?
bu sizin görüşünüz tabiiiki. ama ben öyle düşünmüyorum. gay arkadaşlarım oldu. bu tarz değil olay. biseksüel benceSize değil ama kendine yapıyor. Kendisi bir erkeğe aşık olup "normal" hissetmek istiyor, kendini zorluyor öyle olmak için, üstündeki o yükü atıp herkes gibi olmak, sıradanlaşmak istiyor.
Işte gerçek hayatta söylesem farklı olmayacak uyduruyor olacağım. Psikolojim bozuk olacak. Kafam karışık olacak vs vs.Rica ederim, çok sevindim isteğinize karşılık verebildiğim için, benim de gözlerim doldu. Anlaşılmamanın ne kötü bir şey olduğunu bilirim. Bağıra bağıra söylesen de değişen bir şeyin olmayacağını bildiğin için susmak, bazen bir kez deneyeyim deyip anlattığında yine kimsenin ne hissettiğine dair en ufak bir fikri olmadığını görünce daha beter olmak çok kötü bir his. Kalabalıkta yapayalnız hissetmek gibi. Bu yüzden o kalabalığı yok sayıp dilediğin gibi davranmak daha iyi oluyor.
Iyi de senin bu msjinın aynısını iki üç mesaj önce yazdım zaten benden farklı bir şey yazmış değilsin.Bence şöyle; sızmamış, ket vurabilmiş, o patlamaların önüne elinden geldiğince geçmeye çalışmış veya etkisini azaltmaya çalışmış çünkü öyle yapmak zorunda kalmış. Bu tarz durumlar aslında toplumsal değil bireyseldir ama toplumun da olmadığı bir dünya yoktur. Hadi her şeyi geçtim, işini kaybetme korkusuyla bu insan "patlak verme" olayını kontrol altına almak zorunda bi kere. Hadi patladı diyelim, doldu taştı patladı, yine patlayamaz ki bu işin bir de maddi boyutu var, parası yoksa nasıl ameliyat olup cinsiyetini değiştirecek? Sigorta falan karşılıyorsa bilemem. Bi yerden patlardın demekle olmuyor maalesef. Patlasa ne yazar yani imkanları kısıtlıyken?
Biseksuel derseniz tüm bu cabami cinsellige indirgersiniz ben bu degisimi cinsellik için istemiyorum o sadece bir ayrıntı. Ben yasam tarzi olarak erkek olmak istiyorum herseyiyle.bu sizin görüşünüz tabiiiki. ama ben öyle düşünmüyorum. gay arkadaşlarım oldu. bu tarz değil olay. biseksüel bence
fark ne biseksüelde cinselliği yaşar.Biseksuel derseniz tüm bu cabami cinsellige indirgersiniz ben bu degisimi cinsellik için istemiyorum o sadece bir ayrıntı. Ben yasam tarzi olarak erkek olmak istiyorum herseyiyle.
Şöyle. Sonra o erkek istedi boyle bir seyi. Ben sadece tiksinti duydum ve ilerisi olmadi. Kendimden tiksindim. Cabam noktalandi.Zamaninda ilgi duydugun bir erkekten bahsetmissin sana acilmasini beklemissin filan..
Bunu nasil aciklayabilirsin??
Hayır imkansız değil.bir her anlamda yaşadığı bir kimlik var ikincisi hissettiği yaşamak istediği ama yasayamadigi bir kimlik.ikisi arasında sıkışıp kalan ve yaşı kaç olursa olsun bu karmaşayı ya da bunalımı yaşayan çok kişi var.28 yaşına gelmiş olgun bir insanın kimliği ile ilgili karışıklıklara sahip olması imkansız, çocuk değil ki.
BIseksuel özelliği sadece ve sadece her iki cinse de arzu duymasi. Erkek gibi olmaya calismaz. yasanti olarak.fark ne biseksüelde cinselliği yaşar.
Özel hayatınıza bu denli girmek istemem ancak evli olduğunuz kişi ile birliktelik yaşıyor musunuz? Ya da o bütün bunları biliyor mu?Şöyle. Sonra o erkek istedi boyle bir seyi. Ben sadece tiksinti duydum ve ilerisi olmadi. Kendimden tiksindim. Cabam noktalandi.
bu sizin görüşünüz tabiiiki. ama ben öyle düşünmüyorum. gay arkadaşlarım oldu. bu tarz değil olay. biseksüel bence
ama zamanında bir erkeğe aşık olmuş sunuzBIseksuel özelliği sadece ve sadece her iki cinse de arzu duymasi. Erkek gibi olmaya calismaz. yasanti olarak.
Aşık olmuş gibi evet. Asla bir kıza hissettiklerimle es değer degildi.ama zamanında bir erkeğe aşık olmuş sunuz
Siz çok yanlış anlamışsınız olayı ya da hiç anlamamışsınız.Iyi de senin bu msjinın aynısını iki üç mesaj önce yazdım zaten benden farklı bir şey yazmış değilsin.
Eğer engel olabilmisse şu ya da bu şekilde kadın gibi davranıp cinselliği o şekilde yasayabilmisse demek ki tam anlamıyla hisleri bu yönde değil.
Hayır imkansız değil.bir her anlamda yaşadığı bir kimlik var ikincisi hissettiği yaşamak istediği ama yasayamadigi bir kimlik.ikisi arasında sıkışıp kalan ve yaşı kaç olursa olsun bu karmaşayı ya da bunalımı yaşayan çok kişi var.