içimde bir erkek var

Bazi seyleri yasamadan bilemezsiniz emin olun. Gündüz yapamiyordum insanlardan dolayi. Geceleri uyanik kalip kiz tavirlarini aynanin karsisinda deniyordum çünkü denemeden yapinca egreti duruyor ve alismadan yaptigim icim kendimden daha da tiksiniyordum. Sizin icinizden gelerek yaptiginiz herhangi küçük birsey benim icin olaydı. Çünkü bilmiyordum bir kiz bu durumda ne yapar.
Bakın ben size yalan söylüyorsunuz ya da konu sahte demiyorum hatta sahte yazanlara ayrıca gıcık oluyorum :) ancak demek istediğim şey su; hissettiklerinizden emin değilsiniz.yani büyük bir karmasa yaşıyorsunuz ve bence bu durumu kendiniz dahi kabullenememissiniz.öyle çok savunma mekanizması gelistirmissiniz ki kendiniz bile inanır olmuşsunuz bunlara.

Bana sanki mutsuzken, gel gitler yasiyor ve keske erkek olsaydim bunalimina giriyormussunuz gibi geliyor. Cocukken kizlardaki erkeksi tavirlar ovguyle karsilaniyor, erkek gibi kiz gibi laflar ovgu olarak kullaniliyor. Bu tarz seyler yasadiniz mi?

Bir erkekle beraber olup, evlenmissiniz. Donem donem degistiginizi "sandiginizi" belirtmissiniz. Bunun ruhsal durumunuzla alakasi oldugunu dusunuyorum. Iyi bir psikologa gitmenizi oneririm.
Ama hayatim bu cabayla gecti. Bilmiyorum. Degisme durumum yok. O yüzden yine ayni hayata devam edeceğim Nasilsa. Insan bazen anlatmak istiyor.

yorumlarda cinsiyetsiz davranıyorum demişsin
eskiden kadın gibi olmak şimdi erkek gibi olmak istiyorsun
bence bir arayıştasın ve cinsiyet değiştirmek senin çözümün değil
ergenlik zamanından beri çok ey değişmiş bence tekrar bir psikologa görünmelsin
evlisin yani eşinle beraberken kndini kadın gibi hisetmiyor musun ya da erkek gbi mi hissediyorsun sen kendini tanmla bence daha sonra gerçek kimliğini buldugunda daha mutlu olursun

cinsiyet değiştirmeden nasıl transeksüel oluyor acaba?

şuan konu sahibi sadece kadın.
kadınlara ilgi duyan ve erkek gibi hisseden bir kadın.
cinsiyet değiştirme ameliyatı olmadığı sürece transeksüel dememiz yanlış olur.
Yanlış olan sizsiniz. Vikipediadan ufak bir alıntı.

Transseksüel; kendisini karşı cinse ait hisseden[1], karşı cinse benzeme isteği duyan veya kendisini karşı cinsten biriymiş gibi hisseden kişilere[2] verilen addır. Hem erkek hem de kadın için geçerlidir. Yani kişi erkek olduğu halde kadın olmayı isteyebilir, kadın olduğu halde erkek olmayı isteyebilir. Ancak transseksüel, daha çok ruhsal eğilimler için belirleyici bir kelimedir.

Transseksüellik, kişinin davranışlarından çok iç dünyasında kendisini karşı cinsten biri gibi görmesi ve hissetmesidir. Bu yüzden transseksüelleri dış görünüşlerinden belirlemek söz konusu değildir. Çünkü kendilerini karşı cinsten hissettiklerini dış görünüşlerine her zaman yansıtmazlar. Travestilikten farklı olarak giyim, fiziksel görünüm ile davranışlardan öte transseksüellerin büyük bir kısmı cinsiyet değiştirme ameliyatı geçirerek sosyal ve hukuki olarak karşı cinse geçerler.[3]

Transseksüel bireyler aslında bedensel açıdan ya erkek ya kadındırlar, fakat kendilerini, bulundukları cinsiyetten başka cinsiyete ait hissederler ve olabildiğince bu hissettikleri cinsiyetin özelliklerine bürünürler. Transseksüelliğin ne ölçüde hastalık olarak değerlendirilmesi gerektiği, kesinlikle çok tartışılan bir konudur. Dünya Sağlık Örgütü’nün (WHO) uluslararası hastalık sınıflama ölçütü ICD-10’a göre bir cinsiyet rahatsızlık türü olarak tanımlanmaktadır.[4]

Bencede kafaniz karisik.Lezbiyenler,geyler evlenebiliyor ama farkli bir kimlige burunmek isteyipte evlenen yok.Belki yetistirilme tarzinizdan kaynaklidir.Bence uzman bir psikologla gorusmelisiniz.Cunku gercekten bir erkek olmak isteseydiniz gogus buyutme,bir erkekten hoslanma egiliminiz olmazdi.

Ama hayatim bu cabayla gecti. Bilmiyorum. Degisme durumum yok. O yüzden yine ayni hayata devam edeceğim Nasilsa. Insan bazen anlatmak istiyor.
Ben size cinsiyet değişimi konusunda yapmayın derim.ogretmensiniz ve bu adımı attığınızda ilk kaybedeceginiz şey mesleğiniz olur.insanlar yaşamak için çalışmak zorunda ve 28 yasındasiniz artık is bulmanız da biraz zor olabilir ve ülkemizin bu konulara bakış açısı belli.

O yüzden çok pozitif yorumlar yapamıyorum.

yorumlarda cinsiyetsiz davranıyorum demişsin
eskiden kadın gibi olmak şimdi erkek gibi olmak istiyorsun
bence bir arayıştasın ve cinsiyet değiştirmek senin çözümün değil
ergenlik zamanından beri çok ey değişmiş bence tekrar bir psikologa görünmelsin
evlisin yani eşinle beraberken kndini kadın gibi hisetmiyor musun ya da erkek gbi mi hissediyorsun sen kendini tanmla bence
Bakın ben size yalan söylüyorsunuz ya da konu sahte demiyorum hatta sahte yazanlara ayrıca gıcık oluyorum :) ancak demek istediğim şey su; hissettiklerinizden emin değilsiniz.yani büyük bir karmasa yaşıyorsunuz ve bence bu durumu kendiniz dahi kabullenememissiniz.öyle çok savunma mekanizması gelistirmissiniz ki kendiniz bile inanır olmuşsunuz bunlara.
Anlıyorum. Bunu kendim fark etmem lazım sanirim eger öyleyse.

Bu arada sizin içinizde bir erkek yok hani çok klise bir espiri var ya oyle olsa duramazdin diye ,içinizde sahiden bir erkek hissi olsaydı duramazdiniz o bir yerde patlak verirdi.

Bence içinizde kafası yıllardır çok karışık olan ve cinsel kimliğini oturtamamis biri var.kadın ya da erkek degil.

Siz diyorsunuz ki tek bir çizgiden gitmeliydin ben denedim. Sonradan deneseydim dememek için denedim gercek bir kadin olmayi. Inanarak denedim evet. Ama hayatimda hic bir an olmadi ki kadin olmaktan haz aldigim. Bu cumleyi yazarken bile uzaklastim kendimden. Kiyafet alirken erkek reyonlarina bakip dalmak çok can acitici her zaman hemde.

cinsiyet değiştirmeden nasıl transeksüel oluyor acaba?

şuan konu sahibi sadece kadın.
kadınlara ilgi duyan ve erkek gibi hisseden bir kadın.
cinsiyet değiştirme ameliyatı olmadığı sürece transeksüel dememiz yanlış olur.
Sizin söylediğiniz şey asıl yanlış olan.
Transseksüel; kendisini karşı cinse ait hisseden[1], karşı cinse benzeme isteği duyan veya kendisini karşı cinsten biriymiş gibi hisseden kişilere[2] verilen addır. Hem erkek hem de kadın için geçerlidir. Yani kişi erkek olduğu halde kadın olmayı isteyebilir, kadın olduğu halde erkek olmayı isteyebilir.

Link vermek yasak değildir umarım, alıntı yaptığım kaynağın linki: http://tr.wikipedia.org/wiki/Transseksüellik

Lise grtmenimi gecen gun sosyal medyada gordum,erkekti ancak resimlerde suan tamamen bir kadin olmuş(yüzünde sac sakal yok saclar dudaklar :21: falan tamamen kadinsi, ustunde taytlar vs) ogretmendi oda nasil yapti nasil döndü hala ogretmenlik yapabiliyor mu bilemiyorum ama çok sasirmadim cunku tavirlari daha o zmn belli ediyordu durumunu.
Konu sahibi saygisizlik olarak algilama ama bende cogunluga katiliyorum sizin kafaniz karışık sanirim.

Bu arada sizin içinizde bir erkek yok hani çok klise bir espiri var ya oyle olsa duramazdin diye ,içinizde sahiden bir erkek hissi olsaydı duramazdiniz o bir yerde patlak verirdi.

Bence içinizde kafası yıllardır çok karışık olan ve cinsel kimliğini oturtamamis biri var.kadın ya da erkek degil.
Patlak verdi hem de sayisiz. Asiri maskulen giyindim saclarim tavirlarim oyle oldugu donem oldu. Sorunlu sayildim. defalarca konusuldum. simdi herkes gecti biliyor bu yüzden. Çünkü bu daha az ilgi cekici. En azindan kimse hayallerime karismiyor.

Patlak verdi hem de sayisiz. Asiri maskulen giyindim saclarim tavirlarim oyle oldugu donem oldu. Sorunlu sayildim. defalarca konusuldum. simdi herkes gecti biliyor bu yüzden. Çünkü bu daha az ilgi cekici. En azindan kimse hayallerime karismiyor.
Ama sonuçta o patlak lardan duygularınız sızmadi,ket vurabildiniz.ben size kimliğinizi keşfedip doyasıya istediğiniz gibi yaşayın demeyi isterdim ancak geç kalınmış bir keşif olur bu.ve siz buna hazır değil gibisiniz .

Ben konu sahibinin bazen kadın, bazen erkek olmak istediğini, hissettiklerinin değişken olduğunu düşünmüyorum. Kendisinin de dediği gibi yaptığı feminen şeyler yalnızca rol; diğer insanları ve kendini buna inandırmak için, en başta kendini.

Her ne kadar olmayacağını bilse de, değişmeyeceğinden içten içe emin olsa da oynadığı o rolü belki bir gün benimseyeceğini umut ettiği için. Belki o başkalarının, ailesinin, inandığı dinin kurallarına uygun biri haline geleceğini düşündüğü için bu kadar şiddetli bir şekilde çabaladı. Buna rağmen zorlama bir karaktere büründüğü için ancak bir yere kadar gidebildi, gerçek karakteri bunu reddetti. Her denemede aynı şey oldu ve bu yüzden pes etti. Artık rol yapmıyor; bununla birlikte gerçek kimliğini de saklıyor, cesaret edemediği için. Ne öyle ne böyleyim deyişi bundan ibaret.

Ben konu sahibinin bazen kadın, bazen erkek olmak istediğini, hissettiklerinin değişken olduğunu düşünmüyorum. Kendisinin de dediği gibi yaptığı feminen şeyler yalnızca rol; diğer insanları ve kendini buna inandırmak için, en başta kendini.

Her ne kadar olmayacağını bilse de, değişmeyeceğinden içten içe emin olsa da oynadığı o rolü belki bir gün benimseyeceğini umut ettiği için. Belki o başkalarının, ailesinin, inandığı dinin kurallarına uygun biri haline geleceğini düşündüğü için bu kadar şiddetli bir şekilde çabaladı. Buna rağmen zorlama bir karaktere büründüğü için ancak bir yere kadar gidebildi, gerçek karakteri bunu reddetti. Her denemede aynı şey oldu ve bu yüzden pes etti. Artık rol yapmıyor; bununla birlikte gerçek kimliğini de saklıyor, cesaret edemediği için. Ne öyle ne böyleyim deyişi bundan ibaret.
Evet hersey bundan ibaret. Sesime karşılık verdiniz. Beni anladınız. Istedigim de buydu zaten tesekkur ederim. Gözlerim doldu anlasilmayali ne cok yıl gecti.

Ben anlayamadım pek. Anlayamadığım bu konuda hiçbir etkisi olmayan eşin günahı neydi. Onu da kendiniz gibi bir hayal dünyasına hapsetmişsiniz. İşin kötü yanı ohayal dünyasında yaşadığını bilmiyor. Kusura bakmayın siz düzgün görünmek adına bir insanı alet etmeseydiniz işinize sizi anlayabilirdim ama şimdi anladığım şey bencilliğin Krallığında oturduğunuz

Ben anlamıyorum halen daha nasıl kafası karışmış falan denir. Bu insanın ne hissettiği bu kadar belliyken. Kaç kişinin burada cinsiyetiyle alakalı kafası karışık Allah aşkına?

peki eski mesajında bir erkeğe aşkından bahsetmiş. budamı rol. bize niye böyle rol yapsın

Evet hersey bundan ibaret. Sesime karşılık verdiniz. Beni anladınız. Istedigim de buydu zaten tesekkur ederim. Gözlerim doldu anlasilmayali ne cok yıl gecti.

Rica ederim, çok sevindim isteğinize karşılık verebildiğim için, benim de gözlerim doldu. Anlaşılmamanın ne kötü bir şey olduğunu bilirim. Bağıra bağıra söylesen de değişen bir şeyin olmayacağını bildiğin için susmak, bazen bir kez deneyeyim deyip anlattığında yine kimsenin ne hissettiğine dair en ufak bir fikri olmadığını görünce daha beter olmak çok kötü bir his. Kalabalıkta yapayalnız hissetmek gibi. Bu yüzden o kalabalığı yok sayıp dilediğin gibi davranmak daha iyi oluyor.

Ben anlayamadım pek. Anlayamadığım bu konuda hiçbir etkisi olmayan eşin günahı neydi. Onu da kendiniz gibi bir hayal dünyasına hapsetmişsiniz. İşin kötü yanı ohayal dünyasında yaşadığını bilmiyor. Kusura bakmayın siz düzgün görünmek adına bir insanı alet etmeseydiniz işinize sizi anlayabilirdim ama şimdi anladığım şey bencilliğin Krallığında oturduğunuz
Burada aciklamak istemiyorum bu konuyu.

X