içimde bir erkek var

daha önce ki konularını da ele alarak söylüyorum,acaba gel gitler mi yaşadınız?benim lisede böyle bir arkadaşım vardı sınıfta o zamanlar erkek gibiydi hatta sevgilisi falan da varmış ama daha sonra bir süper markette kasiyer olarak çalışıyordu ve ben bi şeyler almıştım da öyle karşılaştık.nasılsın diye sorduğumda evleniyorum demişti mutlu mutlu.ben de hiç bozuntuya vermedim hayırlı olsun falan demiştim.acaba sizin ki geçici ya da arada kalmışlık durumu mu ki?

Eşiniz hiç anlamadı mı? Sonuçta çoğunlukla berabersiniz, oldukça özel anlar paylaşıyorsunuz, rol yapmak çok zor olur, elbet bir şekilde anlar diye düşünüyorum. Erkek gibi hissederken bir erkekle birlikte olmak çok zor olmalı, ilgi duymuyorsunuz ama düzenli cinsel hayata uymak zorundasınız. Bunlar çok zor şeyler, bu kadar rol yapmak zorunda olmak bir insanı inanılmaz yıpratır, ben yapamazdım bile.

Benim de degistigimi sandigim zamanlar oldu ama hep basa döndüm.

Öyle de olacak sanırım hep bu özlemle hayat gececek. Bunu kaldiracak bir cevrem yok. Isimi de birakmam gerekir o sekilde ne yaparim bilmiyorum.

öncelikle erkek gibi mi hissediyorsunuz yoksa sadece kendi cinsinize mi ilgi duyuyorsunuz bunun ayrımını yapmalısınız. eşcinsellik tamamen farklı bir şey çünkü,
yani örneklendirmek gerekirse en yakın arkadaşım, çoook yakışıklı bir erkek, boylu poslu gayet erkeksi, en ufak feminen davranışı olmayan ama kadınlara karşı en ufak istek duymayan, erkek arkadaşıyla birlikte yaşayan bir pasif eşsincel. adam zaten, ben kadın değilim, kadın olmak da istemiyorum, erkek olmayı ve erkekleri seviyorum diyor. ama ondan da öğrendiğim kadarıyla cinsiyet değiştirme ameliyatıyla erkekken kadın olup yine kadınlarla lezbiyen/biseksüel birliktelik yaşayanlar da varmış.
yani sizin önce kendinizi çözmeniz lazım, lezbiyen misiniz? biseksüel misiniz? yoksa karşı cinsten hoşlanan ama cinsiyetini kabullenemeyen/ erkek olmak isteyen bir kadın mısınız?

Asli
Aslında cinsiyetsiz davranıyorum. Ne öyle ne böyle.

Ben sizin farklı bir cinsel kimliğe bürünmeye çalıştığınızı düşünmüyorum.arkaaşlar eski msjlarinizi kopyalamis bunlar kadınlara ilgi duyan birisinin cümleleri değil.her ne kadar duygulari bastırmak için çaba harcadım vs...deseniz de sizin asıl sorununuz kafa karşılığı bence.

Burada bu tarz çok konu okuduk ve hissettiği şeyden emin olan kişiler ne göğüs büyütme topik lerine giriyor ne evlilik yapıyor ne de bir adama olan hayranligini dile getiriyor.

Benim de degistigimi sandigim zamanlar oldu ama hep basa döndüm.
işte bu yüzden bir uzmana danışmanız daha mantıklı.burada içinizi nasıl döktüyseniz aynı şekilde danışmana gidin bence.lisede gitmenizle şimdi gitmeniz bir olmayacaktır.en azından gerçek kimliğinizi bulup hayatınıza ona göre yön verirsiniz.mutsuz yaşamaktan daha iyidir diye düşünüyorum...

Ben erkek görünüşüne sahip olmak istiyorum. Karakterim tavirlarim bu sekilde olsun. Yani icimden gelen bu. Yoksa sadece kendi cinsimden hoslanma meselesi değil bu bir ayrinti Sadece.

Öyle de olacak sanırım hep bu özlemle hayat gececek. Bunu kaldiracak bir cevrem yok. Isimi de birakmam gerekir o sekilde ne yaparim bilmiyorum.
Sizin yurtdışında yaşama gibi bir şansınız var mı? Çevre konusunda haklısınız, gerçekten ülkemiz bu tarz şeyler için müsait bir ülke değil ama Avrupa'nın, Amerika'nın falan da her yeri bu tarz şeyleri hoşgörüyle karşılamıyor, emin olun. Bu bir insanlık sorunu resmen, ülkesi yok. Eğer eşcinsel olmuş olsaydınız en azından saklamak daha kolay olurdu sonuçta insanın özelini yalnızca insanın kendisi bilir, öyle sevgilisiyle dışarıdan arkadaş gibi gözüken çok fazla eşcinsel çift var. Onların bedenini değiştirmeleri gerekmiyor her ne kadar onlar da izole olmak zorunda kalsalar da.

Bazi seyleri yasamadan bilemezsiniz emin olun. Gündüz yapamiyordum insanlardan dolayi. Geceleri uyanik kalip kiz tavirlarini aynanin karsisinda deniyordum çünkü denemeden yapinca egreti duruyor ve alismadan yaptigim icim kendimden daha da tiksiniyordum. Sizin icinizden gelerek yaptiginiz herhangi küçük birsey benim icin olaydı. Çünkü bilmiyordum bir kiz bu durumda ne yapar.

cinsiyet değiştirmeden nasıl transeksüel oluyor acaba?

şuan konu sahibi sadece kadın.
kadınlara ilgi duyan ve erkek gibi hisseden bir kadın.
cinsiyet değiştirme ameliyatı olmadığı sürece transeksüel dememiz yanlış olur.

Ben erkek görünüşüne sahip olmak istiyorum. Karakterim tavirlarim bu sekilde olsun. Yani icimden gelen bu. Yoksa sadece kendi cinsimden hoslanma meselesi değil bu bir ayrinti Sadece.

o zaman eşinize bu durumu anlatıp cinsiyet değiştirme konusuna yönelmelisiniz, öncesinde sürüyle psikolojik ve hormonal test yapılıyor zaten, o süreçte sizin de kafanızda oturur her şey.

Bana sanki mutsuzken, gel gitler yasiyor ve keske erkek olsaydim bunalimina giriyormussunuz gibi geliyor. Cocukken kizlardaki erkeksi tavirlar ovguyle karsilaniyor, erkek gibi kiz gibi laflar ovgu olarak kullaniliyor. Bu tarz seyler yasadiniz mi?

Bir erkekle beraber olup, evlenmissiniz. Donem donem degistiginizi "sandiginizi" belirtmissiniz. Bunun ruhsal durumunuzla alakasi oldugunu dusunuyorum. Iyi bir psikologa gitmenizi oneririm.

Asli

Aslında cinsiyetsiz davranıyorum. Ne öyle ne böyle.

Çevrenin tepkisi ne olur, işimi yapamam diye düşünüyorsunuz ama 70-80 yaşına geldiğinizde rol yapmakla, gizlenmekle geçen bir hayat yaşamış olmaktan, heveslerinizi içinize atarak, istediklerinizi yaşayamayarak o günlere gelmiş olmaktan pişman olacaksınız. Bunun tek sebebi ise başkalarının düşüncesi.

Başkalarının görüşlerine göre yaşayacaksak yaşamanın bir anlamı kalmaz ki, mutlu olamayız asla. Biliyorum sizin durumunuz oldukça zor ama birkaç engel ve önyargı yüzünden bir hayatı boşa geçirmek, dilediği gibi sevip sevilememek, içinden geldiği gibi davranamamak doğru değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…