Siz transseksüelsiniz o halde, bir erkekle evli olmanız bu durumu değiştirmez, anne olsanız da değişmez. Göğüs büyütmek sizi kadınsız hissettirmez. Siz erkeksiniz aslında. Normalde sizin gibi hisseden insanlar cinsiyet değiştirme operasyonu geçirirler, tabi öncesinde bir süreç var. Cinsiyet değiştirme olayı için öncelikle bir uzmanla görüşmeniz şart, bildiğim kadarıyla sizin durumunuz hakkında mahkemeye sunulmak üzere bir rapor vermesi lazım. Daha sonra mahkeme kararıyla cinsiyet değiştirme oparesyonundan önce bir hormon tedavisi süreci başlıyor, sanırım 2 sene kadar. Kadın bedenindesiniz ama kendinizi erkek gibi hissediyorsunuz, o halde kadından erkeğe cinsiyet geçişi yaptırmanız lazım. Hormon tedavisinin ardından ameliyat oluyorsunuz ve ait olduğunuz bedene sahip oluyorsunuz, tıpkı Rüzgar Erkoçlar gibi. Ama ameliyat olmakla da bitmiyor, bir de yeni bedeninize (aslında bugüne kadar hep ait olduğunuz) alışma süreci vs. birçok şey. Zorlu bir süreç, Allah yardımcınız olsun. Zorlu ama çaresiz değil, bakın her şeyin bir çözümü var. Sizin durumunuz eşcinsellik falan değil, transseksüellik farklı bir şey. Bu operasyonların tabi bir de maddi bedeli var. Bilmiyorum, mutluluğu başka türlü bulamazsınız, yanlış bir bedende mutsuz olarak ölürsünüz. İmkanınız varsa bir an önce başlamalısınız. Ben burada yalnızca bildiklerimi, aklımda kalanları yazdım, eğer bilgi yanlışım varsa lütfen doğrusunu bilen üyeler uyarsın veya düzeltsin...
Bu arada konu sahte mi gerçek mi bilmiyorum ama burayı dışarıdan da okuyan bir yığın insan var, yorumumun sebebi bu durumdaki insanlar için.