- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.145
Ben de baktim o yorumlara bes yil once falan yazmis heralde.evet akrep burcu topiğinde yazmış ama hoşlandığı kişi erkekmiş ben mi yanlış anladım
Not. pardon 2012 de yazmis.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de baktim o yorumlara bes yil once falan yazmis heralde.evet akrep burcu topiğinde yazmış ama hoşlandığı kişi erkekmiş ben mi yanlış anladım
allaalla. konu garipleşti şimdievet akrep burcu topiğinde yazmış ama hoşlandığı kişi erkekmiş ben mi yanlış anladım
vede göğüs büyütme topiklerinde vakit harcamazdıCinsel yöneliminizin farklı olduğunu düşünmedim açıkçası. Ergenlikten beri kendini bu konuda fazla dinlemenin kafa karışıklığı sizdeki. Yöneliminiz farklı olsa kadın gibi davranmak ya da bir erkekle evlenmek yerine başka yollar bulurdunuz. Bir uzman yardımı almanız şart...
tarih 2012 ama 5 yıl önce değil kiBen de baktim o yorumlara bes yil once falan yazmis heralde.
evet 3 yıl önce yazmıştarih 2012 ama 5 yıl önce değil ki
pek çalışılmış gibi değil o yorumun bana içten yazılmış gbi geldi ama dediğin gibi olsun sen daha iyi bilirsinÖyle olmaya çalıştım demistim ya. Gerçekten dürüst bir sekilde cabaladim bunlari kastediyorum. Çünkü aksine asla izin verilmez hayatimda. Ben de universitede baslayan bir süreçle kendimle barismaya calismaya karar verdim oyleymis gibi. Sanki digerleri gibi. Ama olmadi ben size sonuctan bahsediyorum.
Konu oldukça tuhaf...vede göğüs büyütme topiklerinde vakit harcamazdı
arkadaşın kimEsi
En iyi arkadaşım.
seni yargılamadım sakın yanlış anlama o mesajın bana çok içten geldi o yüzden alıntıladım.Peki eşin hiç mi hissetmedi bu durumunuErkek olamayacagimi anladığım dönem kiz gibi olmaya cabaladim. Bunlari göreceğinizi bile bile yazdim sonucta forum isleyisini biliyorum. Kanitlama cabasina girmeyeceğim acikcasi sadece sesimi duyurmak istemistim. Yanki bulsun sesim.
kusura bakma ama bu mesajın çabalamayla alakalı değil. bunda zorlama yok. resmen adama aşık olmuşsunErkek olamayacagimi anladığım dönem kiz gibi olmaya cabaladim. Bunlari göreceğinizi bile bile yazdim sonucta forum isleyisini biliyorum. Kanitlama cabasina girmeyeceğim acikcasi sadece sesimi duyurmak istemistim. Yanki bulsun sesim.
kusura bakma ama bu mesajın çabalamayla alakalı değil. bunda zorlama yok. resmen adama aşık olmuşsun
.
bir şey demiyor? az zaman da olmadı bu durum başlayalı. ne düşünmem gerektiğini bilemiyorum. aynı ortamda çalıştığımız için de tutup soramıyorum da hofff sizce hoşlanıyor mudur? onu beklediğim için hiç kimseyle görüşmüyorum bile. ben epey kaptırdım kendimi gerçi kaptırmamak mümkün mü? akrep erkeğiiiiii
o zaman. içinde erkek falan yok.Icten yazmadigimi iddia etmedim elbette icten yazdim burdan pay biçin iste ne kadar cabaladigimi