içimde bir erkek var

Cinsel yöneliminizin farklı olduğunu düşünmedim açıkçası. Ergenlikten beri kendini bu konuda fazla dinlemenin kafa karışıklığı sizdeki. Yöneliminiz farklı olsa kadın gibi davranmak ya da bir erkekle evlenmek yerine başka yollar bulurdunuz. Bir uzman yardımı almanız şart...
vede göğüs büyütme topiklerinde vakit harcamazdı

Toplum olarak en büyük sorunumuzun bir parçasısın.. tıpta bile çözümü varken toplum imkansızlaştırıyor !! Bu hayata bir kere geleceksiniz ruhunuzu bir bedene hapis etmeyin.. kim ne derse desin..
düşünüyorumda şimdi erkek gibi göründüğümü .. çok zor çok Allahm yardımcınız olsun !! Ağzı olan konuşur siz nasıl hissediyorsanız öyle yaşayın bu hayat bizim şansımız..
Tek hatanız evlilik !! Eşinize çok büyük haksızlık yapmışsınız hem kendinizi hem eşinizi çıkmaza sokuyorsunuz..

Öyle olmaya çalıştım demistim ya. Gerçekten dürüst bir sekilde cabaladim bunlari kastediyorum. Çünkü aksine asla izin verilmez hayatimda. Ben de universitede baslayan bir süreçle kendimle barismaya calismaya karar verdim oyleymis gibi. Sanki digerleri gibi. Ama olmadi ben size sonuctan bahsediyorum.
pek çalışılmış gibi değil o yorumun bana içten yazılmış gbi geldi ama dediğin gibi olsun sen daha iyi bilirsin

Erkek olamayacagimi anladığım dönem kiz gibi olmaya cabaladim. Bunlari göreceğinizi bile bile yazdim sonucta forum isleyisini biliyorum. Kanitlama cabasina girmeyeceğim acikcasi sadece sesimi duyurmak istemistim. Yanki bulsun sesim.

Erkek olamayacagimi anladığım dönem kiz gibi olmaya cabaladim. Bunlari göreceğinizi bile bile yazdim sonucta forum isleyisini biliyorum. Kanitlama cabasina girmeyeceğim acikcasi sadece sesimi duyurmak istemistim. Yanki bulsun sesim.
seni yargılamadım sakın yanlış anlama o mesajın bana çok içten geldi o yüzden alıntıladım.Peki eşin hiç mi hissetmedi bu durumunu

kusura bakma ama bu mesajın çabalamayla alakalı değil. bunda zorlama yok. resmen adama aşık olmuşsun

bir şey demiyor? az zaman da olmadı bu durum başlayalı. ne düşünmem gerektiğini bilemiyorum. aynı ortamda çalıştığımız için de tutup soramıyorum da:KK14: hofff sizce hoşlanıyor mudur? onu beklediğim için hiç kimseyle görüşmüyorum bile. ben epey kaptırdım kendimi:KK50: gerçi kaptırmamak mümkün mü? akrep erkeğiiiiii

Icten yazmadigimi iddia etmedim elbette icten yazdim burdan pay biçin iste ne kadar cabaladigimi
Kusura bakmiyorum. Öyle olmasini istedim öyle sandirdim kendime. Bu oyun değil. Gercekci olmak elbette kendimi kandirmayi da ihtiva ediyor. Yasamadan bilemezsiniz. Aksi olsa ne diye sesimi duyurmak isteyeyim. Keske cabalarim bir ise yarasaydi gecmise ait anilar olarak kalsaydi ama değil
kusura bakma ama bu mesajın çabalamayla alakalı değil. bunda zorlama yok. resmen adama aşık olmuşsun
.

bir şey demiyor? az zaman da olmadı bu durum başlayalı. ne düşünmem gerektiğini bilemiyorum. aynı ortamda çalıştığımız için de tutup soramıyorum da:KK14: hofff sizce hoşlanıyor mudur? onu beklediğim için hiç kimseyle görüşmüyorum bile. ben epey kaptırdım kendimi:KK50: gerçi kaptırmamak mümkün mü? akrep erkeğiiiiii

Eşim en iyi arkadaşım diyorsun da.
Evliliğiniz arkadaşlık üzerine mi kurulu?
Beraber olmuyor musunuz?

Bu duygularla zor olmuyor mu?
Eşin rahatsız olmuyor mu illa ki anlıyordur.

Bana pek gerçekçi gelmedi konu.
Ama sesin epey yankı yapar.
Başlık ve içerik yeter merak etme :)

Siz transseksüelsiniz o halde, bir erkekle evli olmanız bu durumu değiştirmez, anne olsanız da değişmez. Göğüs büyütmek sizi kadınsız hissettirmez. Siz erkeksiniz aslında. Normalde sizin gibi hisseden insanlar cinsiyet değiştirme operasyonu geçirirler, tabi öncesinde bir süreç var. Cinsiyet değiştirme olayı için öncelikle bir uzmanla görüşmeniz şart, bildiğim kadarıyla sizin durumunuz hakkında mahkemeye sunulmak üzere bir rapor vermesi lazım. Daha sonra mahkeme kararıyla cinsiyet değiştirme oparesyonundan önce bir hormon tedavisi süreci başlıyor, sanırım 2 sene kadar. Kadın bedenindesiniz ama kendinizi erkek gibi hissediyorsunuz, o halde kadından erkeğe cinsiyet geçişi yaptırmanız lazım. Hormon tedavisinin ardından ameliyat oluyorsunuz ve ait olduğunuz bedene sahip oluyorsunuz, tıpkı Rüzgar Erkoçlar gibi. Ama ameliyat olmakla da bitmiyor, bir de yeni bedeninize (aslında bugüne kadar hep ait olduğunuz) alışma süreci vs. birçok şey. Zorlu bir süreç, Allah yardımcınız olsun. Zorlu ama çaresiz değil, bakın her şeyin bir çözümü var. Sizin durumunuz eşcinsellik falan değil, transseksüellik farklı bir şey. Bu operasyonların tabi bir de maddi bedeli var. Bilmiyorum, mutluluğu başka türlü bulamazsınız, yanlış bir bedende mutsuz olarak ölürsünüz. İmkanınız varsa bir an önce başlamalısınız. Ben burada yalnızca bildiklerimi, aklımda kalanları yazdım, eğer bilgi yanlışım varsa lütfen doğrusunu bilen üyeler uyarsın veya düzeltsin...

Bu arada konu sahte mi gerçek mi bilmiyorum ama burayı dışarıdan da okuyan bir yığın insan var, yorumumun sebebi bu durumdaki insanlar için.

Son düzenleme:
X