karmaşık bir his benimki.Daha çocukken başlayan birşey 3 yaşlarındayken annem kıvır kıvır upuzun saçlarımı kesmek istedi tamam dediğimi kestikten sonra kendimi çirkin hissettiğimi hatırlıyorum.Belkide ozaman başladı bu duygu.Kendimi erkek gibi hissediyordum hep kızım diyenlere kızardım babamla kahveye giderdim,en yakın arkadaşlarım erkekti onlarla daha iyi anlaşıyordum.Saçım orta 2 ye kadar hep kısaydı.Çocukluğumda gerçekten çirkindim çillerim vardı zayıftım sıskaydım utangaçtım çokta ağlayan inatçı bir çocuktum.İlk defa birinci sınıfta aşık oldum bir çocuğa ama ben çirkindim o benimle konuşmuyordu bile :)
16 yaşlarımda güzelleşmeye başladım.Ama hep içimde erkekmişim hissi var yanlış anlamayın kadınlara ilgi kesinlikle duymuyorum aksine şıpsevdi biriydim ben.Fakat kız arkadaşlarımda daha çok benim gibi erkeksi oturup kalkan kişiler oldu onlarla daha iyi anlaşıyorum hala öyle.Kendimi kadınlardan farklı buluyorum ses tonumda biraz kalın dıştan görünümüm tam bir bayan ama içimde hala erkekçe duygular var.Kadınlar genelde çıtkırıldım hanımhanımcık gibi ben hiç bir zaman örgü dantel sevemedim v.b.
Yaşım şuan 30 ve anneyim