- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 36
-
- Konu Sahibi Sevgilipitircik
E sebepsiz değilmiş sıkıntın canım. Bakma eskiyi hatirlatacak şeylere sende. Ne kadar oldu ayrılalı? Neden ayrildiniz?Bilmiyorum ki ne oldu bana ilk defa böyle oldum bugün maillerde eski erkek arkadaşımla yazışmalarımızı gördüm dünde bi rüya görmüştüm ondan olabilir mi çok üzgünüm daralıyorum
5 ay kadar oldu abisinin baldızıyla aldatmıştı beniE sebepsiz değilmiş sıkıntın canım. Bakma eskiyi hatirlatacak şeylere sende. Ne kadar oldu ayrılalı? Neden ayrildiniz?
Yok ondan değil canımRegl olacaksındır ağlarsan ya da regl olursan geçer
Aa hatirladim şu yengeci densiz dimi? Ay şekerim boş ver değmez öylesi için tatlı canını sıkmaya5 ay kadar oldu abisinin baldızıyla aldatmıştı beni
off elimde değil canım 5 aydır ne o tek kelime etti ne ben aileme mahçup etti bi helallik bile istemedi benden. en azından bunu beklerdim. hiç mi aklına gelmiyorumAa hatirladim şu yengeci densiz dimi? Ay şekerim boş ver değmez öylesi için tatlı canını sıkmaya
yalnız değilim yalnız olsam ağlarımAğlamak iyidir aslında.
Hakka hukuka önem veren biri olsa sana ihanet eder miydi tatlım? Sen zaten tek kelime etme,totosunu kaldırma pisliğinoff elimde değil canım 5 aydır ne o tek kelime etti ne ben aileme mahçup etti bi helallik bile istemedi benden. en azından bunu beklerdim. hiç mi aklına gelmiyorum
yok canım asla bişey demem ben ama bana yaptığı da yanına kar kalsın istemiyorum. benim babam çok sert biri benim erkek arkadaş olaylarına karşı. oda biliyodu bunu, ben hep erteledim ama o annenlere söyle diye sıkıştırdı beni bende iyi niyetine inanarak anlattım babamdan yemediğim lafları yedim ama o benim gibi cesaretli olup arkamda durmadı benim. babama mahçup etti. o hiç bi bedel ödemeden mutlu mesut hayatına devam ediyo çok üzülüyorumHakka hukuka önem veren biri olsa sana ihanet eder miydi tatlım? Sen zaten tek kelime etme,totosunu kaldırma pisliğinaklına geldiği an başka şeylere yoğunlaş. Komik video izle,kavga ettiginiz anları düşün. Soğumana unutmana yardımcı olur
Canım yayok canım asla bişey demem ben ama bana yaptığı da yanına kar kalsın istemiyorum. benim babam çok sert biri benim erkek arkadaş olaylarına karşı. oda biliyodu bunu, ben hep erteledim ama o annenlere söyle diye sıkıştırdı beni bende iyi niyetine inanarak anlattım babamdan yemediğim lafları yedim ama o benim gibi cesaretli olup arkamda durmadı benim. babama mahçup etti. o hiç bi bedel ödemeden mutlu mesut hayatına devam ediyo çok üzülüyorum
yalnız kalabileceğim bi yerde yok ki bu saatte canım offff kötü bişey mi olcak acaba
İnşallah canım dua et bana. Çok sağol bu arada içime su serptin..Canım yayarına bırakır,yanına bırakmaz Allah. Sen gönlünü ferah tut cezasını er ya da geç çekecek. Mazlumun ahı çıkar aheste aheste
Yok ilk defa böyle oldu bugün iyiyim çok şüküryangına körükle gitmek istemem ama
oldu mu daha önce böyle birşey? yani kötü olacak birşeyleri hissettiniz mi daha önce?
Dün kötüydüm geçti çok şükür canım. iyiym bugün :)Depresyon belirtisi olabilir mikafanizi dagitcak roman kitap dergi bulmaca bisiler bulsaniz caninizin sikintisi da gecmis olur