- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 30
-
- Konu Sahibi Sevgilipitircik
yalnız kalabileceğim bi yerde yok ki bu saatte canım offff kötü bişey mi olcak acabayalnız kalacagınız bı yere gıdın ve ağlayın
açılırsınız
uykum da yokk çok üzgünümaynisi bende de var,arada gelir gecer..uyku guzeldir candir..uyuyun sabaha bisey kalmaz
yalnız kalabileceğim bi yerde yok ki bu saatte canım offff kötü bişey mi olcak acaba
Güldürdün beni bu halde senin ki yorgunluktandır benim derdim ne acabaçağır çağır evrene negatıf enerjı yolla
:=)
benım de sol gozum seyrıyor nolcak acaba
:=))
Güldürdün beni bu halde senin ki yorgunluktandır benim derdim ne acaba
uykum da yokk çok üzgünüm
inşallah öyledir canımsenınkı can sıkıntısından o kesın =))
valla bak
işe yarar mı :)recep ivedik izle
benim canim sIkkin oldugunda bir erkek bir kadin izlerim,baya guluyorum onlara
Bilmiyorum ki ne oldu bana ilk defa böyle oldum bugün maillerde eski erkek arkadaşımla yazışmalarımızı gördüm dünde bi rüya görmüştüm ondan olabilir mi çok üzgünüm daralıyorumAy kiyamam gel pisii pisiii noldu sanaaa
işe yarar mı :)
İnşallah çok teşekkür ederim. Ama ben ilk kez böyle oldum ara ara olurdu geçerdi sonra kaç saatir böyleyim boğuluyorum sankiBazen sebepsiz sıkıntılar herkeste olabiliyor.
İlacı ise ağlamaktır,kendinizi kastıkca dahada kötü olursunuz.
Bugünlerde bendeki sebepsiz sıkıntıları bir görseniz halinize şükür edersiniz.
Rabbim içinizdeki sıkıntıları feraha çıkarsın inşallah.
Öyle yapıcam canım bi arkadaş daha söylemiş aynısınıayetel kürsi oku dua et acilirsin sonrada komik bir film izle
izlerim canım inşallah bu sıkıntı boş bi sıkıntıdır çok büyük bi derdim varda ona üzülüyomuş gibiyimyaramaz mi,tabi yarar
hemen ac bi bolum..evlendikleri bolum cok komikti