çok üzüldüm17 eylulde 37 haftalik bebegimi melegimikaybettim hamileligimde hic bi problemimiz yoktu 16 eylul aksami hareketleri yok diye telaslanip doktora gittik nst ye aldilar bebegn kalp atislari normal ama hareket yok icerde ters giden biseyler var dedi doktorm ve sezeryana aldılar bebegimin dogum sirasinda kalbi durmus solunum problemi olmus ve cigerleri su toplamis dediler 13 saat dayandi kuzum kuvezde. sonra melek oldu birakti annesini yapayalnz. allahm senden gelen basimn ustune ama dayanamiyorum onu cok ozluyorum koklayamadm bile(( nasi gecicek bu gunler yarabbim yardim et
canım benım senı canı yurekten anlıyorum neolursun Allaha sıgınmaya devam edın..cok ıyı anlıyorum 2 kez yasadıgımdan bılıyorum..onemlı olan bundan sonrası..bır an once sebeplerın arastırılması lazım.17 eylulde 37 haftalik bebegimi melegimikaybettim hamileligimde hic bi problemimiz yoktu 16 eylul aksami hareketleri yok diye telaslanip doktora gittik nst ye aldilar bebegn kalp atislari normal ama hareket yok icerde ters giden biseyler var dedi doktorm ve sezeryana aldılar bebegimin dogum sirasinda kalbi durmus solunum problemi olmus ve cigerleri su toplamis dediler 13 saat dayandi kuzum kuvezde. sonra melek oldu birakti annesini yapayalnz. allahm senden gelen basimn ustune ama dayanamiyorum onu cok ozluyorum koklayamadm bile(( nasi gecicek bu gunler yarabbim yardim et
Allah sabır ve canım.. Rabbim onun Acısını bilir sana güç kuvvet verir inşallah.. Ondan sonra çocukların olduğunda bile onun yeri hep ayrı olucak nasıl teselli etsek boş.. Rabbim bir daha yaşatmasın canım...
dayanmaya alismaya calisiyorm rabbim vericek sabrini ama zamanla istecanım benım senı canı yurekten anlıyorum neolursun Allaha sıgınmaya devam edın..cok ıyı anlıyorum 2 kez yasadıgımdan bılıyorum..onemlı olan bundan sonrası..bır an once sebeplerın arastırılması lazım.
17 eylulde 37 haftalik bebegimi melegimikaybettim hamileligimde hic bi problemimiz yoktu 16 eylul aksami hareketleri yok diye telaslanip doktora gittik nst ye aldilar bebegn kalp atislari normal ama hareket yok icerde ters giden biseyler var dedi doktorm ve sezeryana aldılar bebegimin dogum sirasinda kalbi durmus solunum problemi olmus ve cigerleri su toplamis dediler 13 saat dayandi kuzum kuvezde. sonra melek oldu birakti annesini yapayalnz. allahm senden gelen basimn ustune ama dayanamiyorum onu cok ozluyorum koklayamadm bile(( nasi gecicek bu gunler yarabbim yardim et
çok güzel yazmışsınız....canım başın sağolsun.Unutma bir kadın doğum yaptığında günahlarının affolacağı umulur.Sonucu ne kadar hüzünle bitsede sen doğum yaptın ve edeceğin dualar günahsız birinin duası gibi kabul olur. Bol bol dua et Rabbine sığın unutma hepimiz emanetçiyiz anneler,babalar,kardeşler evlatlar bizler Allahın emanetiyiz verende o alanda o Rabbim tekrarını yaşatmasın dünyada rızkı yokmuş yavrunun elden birşey gelmez sıkıntılı günlerinde Hamd et, Dua et,isyan etme arkadaşım.Rabbim çok bekletmeden kucağına bir yavru versin inşallah.
amin arkadasim cok saol allah razi olsn imtihan dunyasindayiz hersey insanlar icin rabbim isyan ettirmesin gonlumun atesini sondurur ins en kisa zamandaCanım Rabbim sabırlar versin metanetini koru ve gerçekten isyan etme bu yaşadıklarımız hep imtihan, senin yaşadığın çok zor, bende 8 haftalık bebeğimi kaybettim karnımda ölmüş sebebi bilinmio, ama gördüğüm kadarıyla missed abortus çok arttı her 4 hamileden biri bebeğini düşürüo yada karnında ölüo, Herşey yolunda giderken oluo birde bunlar, Sanırım doğal denge tamamen bozuldu, yediklerimiz, içtiklerimiz, doğal beslenmeye gayret etsekte bi yere kadar. Dualarım seninle Rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürsün inşallah...
amin inssallah dediginz gibi olur. cok istiyorum bicocuk ona sarilmayi koklamayi rabbm en kisa zamanda yasatir ins bana bunlari civi civiyi sokermis hamile kaldiktan snrasi daha guzel olucak allahn izniyle inaniyorum buna.canım başın sağolsun.Unutma bir kadın doğum yaptığında günahlarının affolacağı umulur.Sonucu ne kadar hüzünle bitsede sen doğum yaptın ve edeceğin dualar günahsız birinin duası gibi kabul olur. Bol bol dua et Rabbine sığın unutma hepimiz emanetçiyiz anneler,babalar,kardeşler evlatlar bizler Allahın emanetiyiz verende o alanda o Rabbim tekrarını yaşatmasın dünyada rızkı yokmuş yavrunun elden birşey gelmez sıkıntılı günlerinde Hamd et, Dua et,isyan etme arkadaşım.Rabbim çok bekletmeden kucağına bir yavru versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?