Hello yine ben takıntılıyım sürekli konu açıyorum burdan anonim bi şekilde merak ettiklerimi sormak hoşuma gidiyor neyse hemen konuya geçiyorum bunu araştırdım kimse konu açmamış ben açayım belki yaşayan vardır yardımcı olur bana da ben anksiyete ve panik biriyim tedavi görüyorum öncelikle şunu söyleyeyim sürekli tahlil veren sürekli aciller de poliklinikler de olan biriyim radyolojiden de sürekli geçen biriyim yani şükür sağlıklıyım ama benim bi sıkıntım var ben bazenleri tam uyuyacağım zaman böyle midemden sanki vücuduma bişey dağılıyor gibi oluyor ruhum çekiliyor gibi önceden daha şiddetli olurdu şimdi biraz hafifledi bazen de böyle uyurken içim titriyor böyle tem dalarken içim titriyor dışardan bakınca titreme yok ama içim titriyor böyle bi gün deprem oluyor diye kalktım yok benim içimde bişey oluyormuş gündüzleri pek olmuyor gündüzleri sadece göğüs kafesinin içi titriyor gibi oluyor önemsemiyorum ben yakın zamana kadar çok zor zamanlar geçirdim ve yeni doğum yaptım bebeğim 2 buçuk aylık uyku düzeni 0 uyursam bile sanki beynim uyanık gibi annem de bundan olabileceğini söylüyor doktor bu anksiyete diyor uyku da bile nasıl olabiliyor bunlar