icim sogudu ama agir oldu sanki

daha ilk sayfayı okudum tek kelimeyle; "vallahi helal olsun sana!!!"
6 sene evvel yaşadıklarımı anımsattın;
20 günlük evliyken eşimin dengesiz akraba kızının eşimin koluna girmesi bunu takip eden 1-2 ay içinde (önceden demiş olduğunu yüzüme de söyleyerek)"ben sana çirkin demiştim bula bula bunu mu buldun demesi..ben saçımı kestirsem aynı şekilde kestirmek istemesi....eşime sırnaşması gelip yanımda döşüne vurup okşaması...hamileyken sen gitiçeri ben yanındayım nasılsa diye bahçeden kovarmış gibi eve yollamaya çalışması..abla kardeş habire miletin içinde çirkin diye aşağılaması "eşimin karısı olup olmadığım belli olmması ..ilk defa tepki verince "şaka yapıyorum"diye pişkince gülmesi..ve dayanamayıp bunu birine anlatıp ben ne yaptım die dertleşince "benonun kızkardeşiyim nasıl öyle düşünürüm "die kendini acındırması veeee tüm bunlar için ağzının ortasına iki çakamasam da şöyle kızarta kızarta ağzının payını veremediğimden senin konunu okuyunca "helal olsun "deyişimmm;sanki kendimi gördüm benim de intikamımı almışsın gibi hissettim......böyle sümsük havalı çok bilmişbilmiş davrananlara bu şekilde davranacaksın aslında onlar sessizlikten edepden ardan anlamazlar..zira ben 1 sene sessiz kaldım eşim hatrına hep üstüme geldiler..yani terbiyeli davranıyorsun ama onlar terbiyesizliği, daha da ele alıp kuduruyorlar tabiri caizse!işte konu sahininin de yaptığı gibi ağzının payınıvereceksin ki canını bidaha yakamıcak!

Son düzenleme:
tatlım çok iyi vermişsin ağzının payını böyle insanlar edep adaptan anlayacak tipler olmadıgı için arada bir silkelemek lazım sende bunu yapmışsın.sen hiç üzme kendini kocasının yanında yapman daha da iyi olmuş aklı basına gelir belki.

yorumların hepsini okuyamadım ama oh olmuş. okurken ben sinir oldum. lafınız da gayet yerinde olmuş. kendisinin söylediği şeyler de samimiyet seviyenize bakarsak pek üstüne vazife değilmiş. ağzınıza sağlık. bebeklerinizle mutluluklar diliyorum.

çok iyi yapmışsın kocasının yanında olması da iyi olmuş... ama senin eşin neden tepki vermemiş kadına anlamadım... karısının bu denli aşağılanmasına kayıtsız kalabilen kocaya da şaştım doğrusu... !!!

Son düzenleme:
Eşine de ders olsun. Bir daha karısına laf söyletmesin.

Ben normalde kimseyle kolay kolay kaynaşamam, samimi olamam. Eşimin akrabaları benim ne kadar soğuk olduğumdan dem vurdukları bir an eşim lafı yapıştırmış. "Ben onun herkesle samimi olmamasını soğuk olmasını çok beğeniyorum. Sevgi ile evlenmeyi istememin sebeplerinden biri de bu zaten" demiş. Yemeklerime laf eden olursa "Sevgi benim ağız tadıma uygun yapıyor ondan siz beğenmediniz, ben çok beğendim" diyor. Gerçekten öyle mi düşünüyor? Her zaman değil. Ama millete de laf vermek istemiyor. Eşiniz bir daha izin vermezse kimse konuşamaz öyle.

kadına sinir oldum ya ona sorun bari aldıklarınızı verdiklerinizi
ne insanlar var amacı ne onu bile anlamadım ii yapmışsın tatlım
hele de eşinin yanında yapman daha da güzel olmus bi daha açamaz ağzını

bencede çok güzel lafını vermişsiniz ayrıca eşinin orda olmasıda güzel olmuş yoksa konuyu saptırarak anlatabilirdi . eşinin utanmasını gerektircek bir durumda yok adam karısına sahip olsuni hatta senden önce o müdahele etmeliydi sanane insanların evlerinden sevdiği yemeklerinnden diye :47: kızının kreşi karşıdaymış ya illaki karşılaşacaksın bakalım birşey söylemeye cesaret edebilecekler mi ??

az bile yapmışsın canım.. insanlar sustukça zaten böyle tipler kendini bir sanıp o ağızlarını hiç kapatmıyorlar..... şimdi boçver sen onu kuzularını düşün canım :))

Back