icim sogudu ama agir oldu sanki

yorumlariniza bakilirsa demekki agir olmamis :)
hatta yerinde olmus
esim icinde agir olmadi yalniz onun kocasinin yaninda
"kocama merakliysan sana gonderiyim sen ona heveslisin" mesaji vermisim
buda rezil olmasina sebep olmus

o kadin benden bir kac yas kucuk
sportif giyimli
oyle isveli cilveli bir tip degil aslinda
ve kendisi 75 kilodan asagi degil tahminimce
kac cocukmu bakti hic bir cocuk bakmadi
bebek yapma sorunu olabilir ondan kiskanmistir diyen arkadaslar
sanmiyorum sonucta bebek esya giyim dukkani var
hamile ve bebekli kadinlara alisik olmasi lazim

toplam bes kere gordum o kadini
ve dort kere bu sekil yapyor
hatta esimin ani isi cikmisti
dukkanda beklememi soylemisti onlarin yaninda
15 dakikadan fazla bekledim
benimle hic konusmadi goz goze geldikce gulumsedim
gormemezlige geliyordu
ama esi oturmami bir sey icip icmeyecegimi sorup
mesafeli ve guler yuz gosterdi
ben adama "siz" diye hitap ettim hep
hatta ucuncu gidisimizde
senmi kisaliyon x'mi uzuyo diye kahkaha patlatmisti yine
salak ben topuklu ayakkabilarima simdillik veda ettigimi
aldigim kilolardan bahsetmeye basladim naif bi sekilde
beni dinleyip sonra esime donup
mirogluna benzedigini soyledi tip ve yuz olarak
(alakasi ne benimle simdi?)
ben miroglu kim diye sordum
sanatciyi soyluyor kenan izmiraoglumu neyse

onunla muhatap olma diyen arkadaslar
bu laflardan sonra zaten o dukkana giremeyiz
girmemde gormemde zaten

Aaaaa terbiyesiz kadına bak. Sen bütün bunları o kadının kocasına anlatsana. Başı biraz derde girsin de elalemin kocasına sarkmamayı anlasın.

cahil bir kadınmıs diyelim biz ona.. cahille ugrasmak cok zordur. bence kesinlikle sizi kıskanıyor, dükkanına bir daha ugramayın. böyle haddi olmayan seylere burnunu sokan insanlardan nefret ediyorum.
söylediklerinizle içinizi rahatlattıysanız sorun yok.. ama bir daha karsı karsıya gelirseniz dahi sıkı sıkı eşinizin elinden tutun ve onu umursamıyormus, yokmus gibi davranın. yüzüne bakmayın.

bu kadının kocasıyla bazı sorunları var galiba,senin üst üste hamile kalmana içerlemiş

Çok iyi yapmışsın,haketmiş hele ki kocasının yanında :) aklına takıp takıp sen üzüleceğine bırak onlar üzülsün.selam bile vermezsiniz olur biter,çok mu lazımlar yani.

Ağzına sağlık hiç haz etmiyorum böyle özgüvensiz,kocasından ilgi görmeyip ,başka kadınları 3 kuruşluk aklıyla aşağılamaya çalışan kadınlardan.
az bile demişsin.

Son düzenleme:
Ağır mı, gayet iyi olmuş.
O kadar laf söylemiş, bayağı bir kaşınmış kaba tabirle.
Zorla adamı imandan çıkarırlar derler ya o hesap, uzattıkça uzatmış.
Ne diyelim, ağzına sağlık
.

Valla ağzına sağlık, hiç de ağır olmamış bence

Genelde insanlara karşı sabırlıyımdır ama okuyunca ben bile sinir oldum

Küçücük iki evlat büyütmek ne kadar meşakkatli bir iştir, bir tanesi bile insanın bütün vaktini almaya yetiyor. En küçük kardeşimden bilirim, 15 aylık bir oğlu var, abla bazen duş bile alamıyorum diyor.

Çok iyi yapmışsın, hele kocasının yanında söylemen daha da iyi olmuş, herkes haddini bilecek, bilmiyorsa böyle hatırlatılır.

Bu tip insanlara kızıyorum, hiç mi kafaları çalışmıyor, iki evli insan, çocukların getirdiği sıkıntıyı da, sevilmeyen yemeklerin yenmesini de, fazla kiloları da, bunun yanında yuvalarının bütün sevincini de yaşayacaklar, evlilik bu değil mi, neden lafla da olsa çomak sokmak isterler, kadın kadını neden bu kadar eleştirir anlamadım hiç

İyi olmuş iyi, herkes haddini bilmeli ve saygıda kusur olmamalı. Bunun hem etrafındakiler hem de eşin bilmeli. Bir daha ağzına sağlık =)

sunuda soyliyim
kizimi basimdan atmak icin vermedim krese
issizlik maasimi korumak icin ya calismam yada okula gitmem gerek
ben ikisinide yapmiyorum bir sureden beri
bebegim uc aylik olduktan sonra krese vermemi sart kosuyo devlet
yoksa sigortadan parami alamiyorum
issizlik sigortamida almam icinde okula gitmem sart
ben bunu bile yapmadim
uc aylik bebegimi krese vermek istemedim
ama 7 aylik hamilelikten sonra cok zorlanmaya basladim
ozel krese imkanimi zorlayip haftada uc gun yarim gun veriyorum
yeni acilmis ve cok az cocuk var o kreste
hani anneligimi sorgulatacak kadar bir ihmal yok
haftaya okula basliyorum ne olacak
bu sefer her gun gidecek krese ve rahatligim icin degil
dogum iznime kadar mecburi

Yarısına kadar okudum sabrım taştı, sen sonuna kadar dayanmışsın, sonunda cuk oturtmuşsun lafı. Kocasının yanında olması eşin açısından iyi olmamış, ama kadın haketmiş, aklı sıra senin kendini eksik hissetmeni sağlamaya çalışmış her lafında. Bazı aciz insanlar böyle mutlu oluyor işte başkalarına mutsuz hissettirerek.

agzına diline emegine saglık bacım hiç üzülme ne agırı hafif bile olmuş

O kadın kim ki seni eşinin yanında aşagılıyooo kim ki sana bebeginin kreşe gitme hesabınıı soruyoo herkes bi haddini yerini bilsin ya nedir bu acaib sinir oldum gevşek yosma

böyle kadınları kaynar kazanda yakacaksın

"kocasi simdi kadina cok kizmistir kizsin zaten ama kocasiyla karsi karsiya geldigimiz zaman utanirim kadinin bende gozu var gibi gosterttin" dedi [/COLOR][/QUOTE]

İyi de zaten kadın resmen kocana asılmış, kocan da utancağına kadın asılırken cevabını verseydi bu saatten sonra utanacak bişey yok. En güzeli de kadının kocasının yanında söylmiş olman. Ağzına sağlık, bir taşla iki kuş vurmuşsun, hem kadını halletmişsin hem de eşin almış ağzının payını...

Kimse senin anneliğini sorgulayamaz, insanların bin bir türlü kaygısı var, gerekiyorsa tabi vereceksin kreşe. Ayrıca bunu maddi sebeplerden değil kendin içinde yapmalısın. Arada nefes alacak,başka şeylerle de ilgilenecek vaktin olmalı. Sende insansın soluklanmaya ihtiyacın var. Hem geçim derdi,hem iki çocuk, ev işleri, evlilik kolay mı hepsi ile uğraşmak.

"kocasi simdi kadina cok kizmistir kizsin zaten ama kocasiyla karsi karsiya geldigimiz zaman utanirim kadinin bende gozu var gibi gosterttin" dedi [/COLOR]

İyi de zaten kadın resmen kocana asılmış, kocan da utancağına kadın asılırken cevabını verseydi bu saatten sonra utanacak bişey yok. En güzeli de kadının kocasının yanında söylmiş olman. Ağzına sağlık, bir taşla iki kuş vurmuşsun, hem kadını halletmişsin hem de eşin almış ağzının payını...[/QUOTE]

bencede,kocanın ben karnıbahar sevmem demesini de anlamadım.elin kadınını ne ilgilendirir sevmediğin yemek

gene iyi sabırlıymışsın ...neyse en sonunda hak ettiği cevabı almış...
bazı insanlar cidden bu tür lafları hak ediyor ,
bir daha ağzını açmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…