icim sogudu ama agir oldu sanki

benim aklıma daha başka birşey geldi

ben sizin yerinizde olsam asla ve asla görüşmem çok hadsiz bir kadına benziyor... hiç bir mecburiyetiniz yok onu çekmeye....

maşallah nasıl da güzel cevap vermişsin

nerden aklına geldi

iyi olmuş normalde sevmem böyle konuşmaları ama fazlasıyla haketmiş kadın

o sözleri aklında atabilirse atsın şimdi

İyi söylemişsin bence, hak etmiş.
Ne sinir bozucu kadınmış o öyle, onu ilgilendirmeyen her şeye iğneli iğneli laflar falan.
Ama daha 13 aylık bir çocuğu kreşe vermek bana da yanlış geldi eğer fikrimi sorarsan
O daha çok küçük, başka çocuğun da yokmuş ki sadece hamileymişsin bence ne olursa olsun o çocuğun sana ihtiyacı var.

kadın haketmiş bu bariz, ancak senin bu lafları söylemen biraz da eşine karşı ayıp olmuş. keşke farklı yönde bir laf sokabilseydin.

13 aylık bebeği zaten belirli saatlerde veriyorlar.birde daha minicikken sürekli kreşte olanlar var.çocuklar bu sayede sosyalleşir,anne de biraz nefes almış olur

Az bile söylemişsiniz!
Ama ağzınıza sağlık, iyi bildirmişsiniz haddini.
Yalnız ben kadının eşinizin yanında sizin eşinize bu kadar ilgi göstermesine şasırmaktan çok,
kadının eşinin tepkisizliğine şaşırdım.
Ne insanlar var yarabbim.

Valla benim bile içim soğudu :)) Böyle fesat, kıskanç ve kendini bilmez kadınlara sinir oluyorum. Derler ya hani kadın kadının kurdudur diye çok doğru bir söz..

Haddini bilsin biraz, terbiyesiz..

Bir daha gitmeyin o dükkana, ne hali varsa görsün. Eşinizi de sakın göndermeyin.

Seninle samimi olmayan bir insanın hamile olduğun halde sana bunları söylemesi artniyetli gibi duruyor. Görüşmeyin derim ben. Mesafenizi koruyun. Verdiğiniz dersle bir daha böyle şeyler demeye cesaret edemez. İyi olmuş.

Genelde kendine güvensiz insanlar böyle ''ben mükemmelim'' izlenimini verir başkalarının eşlerinin yanında.
Ve genelde o erkeğin karısının üzerinden prim yapmaya çalışır.
Tepkiniz fazla olmamış bence. Sadece kapıyı çarpıp çıkmasaydınız oradan eşinizle çıksaydınız keşke.
.....
Eşinizde biraz sert davransaydı bunlar olmayacaktı ama neredeyse hiçbir erkek böyle durumlarda karşı tarafa tavır almaz, anlamamazlıktan gelir.

ohhhhhh vallahi rahatladim
sinir olmustum ookurken.kocasinin yaninda da soylemen iyi olmus bosver erkekligini hatirlasin

Keske herkes bi laf konusurken, acaba karsimdaki ne hisseder, incinir mi, kirilir mi diye dusunse.. Hamile kadina soylencek laflar mi bunlar. Kadina haddini bildirmen iyi olmus. Agzina saglik..
Yalniz asil merak ettigim, hamilelik lohusalik cocuk yetistirme vs. konularinda boylesine ahkam kesen bu kadin kac cocuk buyutmus acaba?

kadına bende sinir oldum ne kadar laubali bir kadınaslında ben hep sakinlikten yanayım böyle insanları umursamamayı tercih ederim ama bazen cevap vermekde gerek.iyi etmişsin bu kadınla artık görüşme canım

bazı arkadaşlar konu sahibinin tepkisini abartı bulmuş; ya yemin ederim konuyu okurken hırslandım ne zaman cevap verecek acaba diye hızlı hızlı okudum,
iyi sabretmiş bile, bi kadın benim yanımda benim kocama o şekilde sırnaşacak vallaha dalarım.. iyi dayanmışsın ama en güzel cevabı vermişsin helal olsun. hiç de abartmamışsın.. sana ne ya benim kocamın sevdiği yemeklerden, sana ne benim lekemden değil mi ama . ay çok kızdım böyle kadınlardan nefret ederim yılışık

ayy ağzına sağlık süper vermişsin cevabı:))

bundan sonra ayağını denk alsın. kendi kocasıyla yetinmeyi bilsin. sende süslen püslen kocanla kolkola mutlu bir şekilde geç oradan.

eşin en fazla hamilelik psikolojisi kusura bakmayın diyebilir kocasına. ama laf olsun diye dendiğini bilir heralde dangalak adam. sahip çıksın karısına biraz.

bende hiç çekemem öyle sorunlu tipleri. ilkinde olmasa da ikinci de mutlaka sokarım lafı:)

canım ya az bile söylemişsin böyle insanlara müstehak, ama kendini üzmene değmez tatlı canını üzme hem hamilesin, erkekler maalesef böyle durumlarda çok vurdumduymaz ya da anlamazlığa geliyor

cnmmm valla ben beendim verdiğin cevabı hamile halinle senin üstüne gelmesi çok yanlıştı haketmiş sen zaten hemen dememişin ki birikmişlik varmış yane iyi olmyuş valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…