icim sogudu ama agir oldu sanki

Kiz sana helal olsun ya alnından öpüyorum seni hahaha harika tek kelime ile mükemmel cevap verdin. Aman kocan simdi özür dilemesinde. Terbiyesiz kadın ya. Hak etmiş canım bu kadın

Ohhhh has olmuş,ağzınıza sağlık,:46::46:
Yalnız biri benim eşimi geçtim,sevgilime sarktığını hissettiğim anda hayatımda hiç çirkefleşmediğim kadar çirkefleşirdim,sabrınıza hayran kaldım,çokta iyi yerde lafı söylemişsiniz:42:

Son düzenleyen: Moderatör:
az bile yapmışsınız.bence o kadınla bir ne siz ne de eşiniz muhattab olmayın.anladığım kadarıyla eşinizde de gözü olabilir.Allah böylelerine hidayet nasip eylesin.

istediğini söyleyen istemediğini işitirmiş.kadın haketmiş.inşallah bundan sonra insanlarla nasıl konuşulması gerektiğini öğrenmiştir.:34:

yeteri kadar nezaketle davranıp beklemişsin azının payını almasa kim bilir ne patavatsızlıklar yapacaktı
üstelik o kocasının yanında senin eşinin hangi yemek sevdiğini sormaya utanıp çekinmiyorsa senin söylediğindende korkmaz merk etme. oh etmişsin azına sağlık. eşinde 1 tanıdık kaybediversin çokmu sorun?:31:

bi kere hamilesin diye sanırım kendini bakımsız hissediyorsun .buna gerek yok .bir çok insan bebek sahibi olmak istiyor olamıyor kıymetini bil.
o kadına geline bence iyi yapmışsın haddini bilseydi o da .hiç sevmem laubali konuşan kadınları böle herşeye karışanları .

salak kadın dediği lafa bak...

evet elimde beşamel soslu karnabaharımla yarım dünya şeklinde yayılacammm....
sende gelmek istermisin ?
beraber yayılırız..
ber karnıbaharımla
sen kocamla ?

olurmu ? ne dersin ?

Son düzenleme:
hatun gerçekten haddini aşmış. kadının komplekleri olduğu aşikar. acaba diyorum çok istemesine rağmen bebek doğuramıyor olabilir mi? tabi ki ne kadar üzücü de olsa, sana böyle saçma sapan eleştirilerle gelmesi için geçerli bir sebep olamaz.

ağzına sağlık nede güzel olmuşş bende tahammül edemem böyle şeylere haketmiş hakettiğinide almışş

yazdıklarınızı okurken neden bu kadına ağzının payını vermiyor diye düşündüm ama sonunda ağzının payını verdiğinizi okudum ve çok rahatladım ohhh :ssz:

Back