icim sogudu ama agir oldu sanki

esimin bir huyu var anormal bir diyalog yada bir olay gectigi zaman
ilk tepkisi benim tepkimi kontrol etmek
hemen idrak edip harekete gecmez :)
ama kadinin o laflari sayip daha arada bir saniye gecmeden
en sevdigin yemek hangisi diye esime soru sormasiyla aniden o laflar dokuldu agzimdan
sonra zaten kimsenin suratina bakmadan kapiyi carpip ciktim (kizimi bile almak aklima gelmedi dusun)

"kocasi simdi kadina cok kizmistir kizsin zaten ama kocasiyla karsi karsiya geldigimiz zaman utanirim kadinin bende gozu var gibi gosterttin" dedi
[/QUOTE]

Belki eşin de bu olaydan sonra tepkini ölçmek yerine olaylara tepki verir. Eşin de adamla karşılaşırsa selam verir o kadar daha ilerisi olamaz artık. E tabi adam geniş bir adam değilse..

hamilelik psikolojisi degil benimkisi diye iddia edecektimki
su an soylediklerinizle evet hamilelik hasasiyetiyle davrandigimi dusunuyorum artik
yoksa dediginiz gibi alayci ve ironik bir gulumsemeyle gozunun icine baka baka
haddinide bildirebilirdim ama yapamadim

kizimi krese verdigimizi ogrendigi gun
birde kolay pratik mönülerden bahsediliyordu
"kadin dedigin cocugunada evinede yemeginede yetismeli"
demisti
bu kadar mulayim olmadigim halde "insallah siz yetisebilirsiniz" demistim sakin bir sekilde

bu şahıs da ayaküstü kadınlık dersi vermeye pek meraklıymışkadınlıktan önce insanlığına bir el atsa keşke.bulmuş hamile kadını komplekse sokmaya çalışıyor.lohusa avcısı olmasın canım dikkat et.

Belki eşin de bu olaydan sonra tepkini ölçmek yerine olaylara tepki verir. Eşin de adamla karşılaşırsa selam verir o kadar daha ilerisi olamaz artık. E tabi adam geniş bir adam değilse..[/QUOTE]

ben cikinca ne yaptilar sen ne dedin diye sordum esime
kadin "a-aaaaa" dedi elini agzina goturmus
kocasi sinirli sinirli bir karisina bir önÜne bakip solumus
kizim "anne anne" diye bagirmis
esimde "hayirli isler" diyip sivismis

benim adima insallah ozur dilememistir
cok sikistirdim oyle bir sey olmadi ama bir daha
sakin beni bir adamin yaninda o duruma getirme dedi

okurken sinir oldum o kadina.. cok güzel cevap vermissin bence.
ayrica e$inin ben nasil arkada$in yüzüne bakacagim diye düsünmesinee bile gerek yok..
o kadin e$inin yaninda utanmadan o $ekilde konu$uyorsa sorun yoktur.. rahat olabilir e$iniz.
hayir yani hic yok yere bo$ bo$ konu$an insanlardan nefret ediyorum.. bu kadar kirici olmanin ne alemi var.. veya alay etmenin

of bu kadın çok ağır bir biçimde senikıskanıyor lafı da oturtmuşsun tedirgin etmek istemem ama inşallah ayağını denk alır...sen yıne de uyanık olmalısın bence

hamilelik lohusalık derken etrafında binlerce dansöz var dikkat et bence

sakın yanlış anlama kocanı itham etmiyorum o çok saf geldi bana, kadından çekindim ben hırslıysa diye...

Hamilelik insanı cidden farklı bir psikoljiye sokuyor.Ben normalde herşey karşılıklıdır derim .Ancak gebe bir insana bunu söyleyemem malesef.
Kızgınsa kızgındır ,üzgünse üzgündür.Etrafındaki kişiler idare edecek biraz.Kadın dediğin evine de bilmemneyede yetişecek diye girerse olaya art niyet ararım artık.

Bence de bu kadari yeterli böyle insanlara, anlar anlamaz o da bizim sorunumuz degil. Senin üzerinden kendini tatmin etmeye calisan aciz bi insan sonucu cikiyor anlattiklarindan. Ona bu sansi verme bence.

cocugumu kres koselerine attigimi
esimi sevmedigi yemeklerle tiksindirdigimi
kilolarim yuzunden benden kacirttigimi ima bile etmiyor
acikca soyluyor
hamile kadinlarin eslerini koruma vafkinin baskani herhalde

ben cikinca ne yaptilar sen ne dedin diye sordum esime
kadin "a-aaaaa" dedi elini agzina goturmus
kocasi sinirli sinirli bir karisina bir önÜne bakip solumus
kizim "anne anne" diye bagirmis
esimde "hayirli isler" diyip sivismis

benim adima insallah ozur dilememistir
cok sikistirdim oyle bir sey olmadi ama bir daha
sakin beni bir adamin yaninda o duruma getirme dedi
[/QUOTE]

O zaman kadının eşi de kadına ağzının payını vermiştir umuyorum. Seni huzursuz etti ama kendi de en az senin kadar huzursuz olmuştur sen merak etme canım.

Son düzenleme:

evine kendisine yemegine cocuguna 4*4luk yetisen kadinlara hayranligim vardir
ama yapamiyorum ben yani mukkemel degilim o konuda
agirlasmadan önce guzel bir sekilde idare ediyordum
yasantimi evimin icini gormeden yorum yapmasi deli etti beni
benden bir kac yas kucuk ve cocugu yok ustelik calisan bir insan
cok yakisiksiz oldu bu elestirileri cok

Üstelik çocuğuda yok cidden çok ilginç.Deneyimin olmadığı bir konu hakkında atıp tuttmak.
Uzaktan anlatmak kolay tabi.Benim de çok hayallerim vardı çocuğum olmadan önce:)

az bile yapmışsın oh ağzına sağlık valla yazdıklarını olurken kadına sinir oldum ağzının payını verdiğinide okuyunca benim bile içim soğudu iyi yapmışsın bacım çok iyi yapmışsın

bir daha dukkanlarina gitmeyecegiz
hayatimiza giremez
oylle bir ortam olusmaz yani
esimle karsilasip ayip ettigimi soylerse
yada esimle konusursa
esimde agzinin payini verir cunku cok yakisiksiz konustugunu
cok sasirdigini fesat bir kadin oldugunu soyledi
ve tersleyecegini soyledi sadece kocasinin sahit olmasi uzucuydu
onun icin

hamilelik lohusalik derken ve ustelik kizimla beraber cok yipranacam
ama positif dusunmeye zorluyorum kendimi
kendimi sevmek zorundayim
esime guvenmek zorundayim
esim kancayi taktirmazsa takmazlar diye dusunuyorum
dusunmeyelim bunlari simdi :18:
:18:

2 çocuk peşpeşe olmasının da avantajları var be canım.her daim arkadaş olurlar.sen de ikisini de elden çıkarınca bir güzel zayıflarsın bakarsın kendine onlar da okula başlar gençkız gibi gezer tozarsın.yıllarını evde geçirmek zorunda kalmazsın ikisi bir arada çıkar.

seneye bir tane daha dusunuyorum :)
bunye istiyo
saka bir yana
hayirlisiyla buyusunlerde benim icin onemli olan bu simdilik
dogumdan sonra elbet kendimi ele alacagim zamanda gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…