- Konu Sahibi kizilca kiyamet
-
O kadinin söylediklerinizi, hatta daha fazlasini hakettigi konusunda kesinlikle size katiliyorum. Ama yine de onun seviyesinde cevap vermemeliydiniz bence.
Siz kendinizden emin, dik durun, söylediklerine sinirli degil de alayci yaklasin (ki gercekten ciddiye alinip sinirlenilmeyecek bi seviyede dedikleri) derim ben, o kudursun.
esimin bir huyu var anormal bir diyalog yada bir olay gectigi zaman
ilk tepkisi benim tepkimi kontrol etmek
hemen idrak edip harekete gecmez :)
ama kadinin o laflari sayip daha arada bir saniye gecmeden
en sevdigin yemek hangisi diye esime soru sormasiyla aniden o laflar dokuldu agzimdan
sonra zaten kimsenin suratina bakmadan kapiyi carpip ciktim (kizimi bile almak aklima gelmedi dusun)
"kocasi simdi kadina cok kizmistir kizsin zaten ama kocasiyla karsi karsiya geldigimiz zaman utanirim kadinin bende gozu var gibi gosterttin" dedi
hamilelik psikolojisi degil benimkisi diye iddia edecektimki
su an soylediklerinizle evet hamilelik hasasiyetiyle davrandigimi dusunuyorum artik
yoksa dediginiz gibi alayci ve ironik bir gulumsemeyle gozunun icine baka baka
haddinide bildirebilirdim ama yapamadim
kizimi krese verdigimizi ogrendigi gun
birde kolay pratik mönülerden bahsediliyordu
"kadin dedigin cocugunada evinede yemeginede yetismeli"
demisti
bu kadar mulayim olmadigim halde "insallah siz yetisebilirsiniz" demistim sakin bir sekilde
hamilelik psikolojisi degil benimkisi diye iddia edecektimki
su an soylediklerinizle evet hamilelik hasasiyetiyle davrandigimi dusunuyorum artik
yoksa dediginiz gibi alayci ve ironik bir gulumsemeyle gozunun icine baka baka
haddinide bildirebilirdim ama yapamadim
kizimi krese verdigimizi ogrendigi gun
birde kolay pratik mönülerden bahsediliyordu
"kadin dedigin cocugunada evinede yemeginede yetismeli"
demisti
bu kadar mulayim olmadigim halde "insallah siz yetisebilirsiniz" demistim sakin bir sekilde
bu şahıs da ayaküstü kadınlık dersi vermeye pek meraklıymışkadınlıktan önce insanlığına bir el atsa keşke.bulmuş hamile kadını komplekse sokmaya çalışıyor.lohusa avcısı olmasın canım dikkat et.
Lohusa avcısı neymiş yaf:)bu şahıs da ayaküstü kadınlık dersi vermeye pek meraklıymışkadınlıktan önce insanlığına bir el atsa keşke.bulmuş hamile kadını komplekse sokmaya çalışıyor.lohusa avcısı olmasın canım dikkat et.
Hamilelik insanı cidden farklı bir psikoljiye sokuyor.Ben normalde herşey karşılıklıdır derim .Ancak gebe bir insana bunu söyleyemem malesef.
Kızgınsa kızgındır ,üzgünse üzgündür.Etrafındaki kişiler idare edecek biraz.Kadın dediğin evine de bilmemneyede yetişecek diye girerse olaya art niyet ararım artık.
Lohusa avcısı neymiş yaf:)
böyle karısı lohusa ya da hamile olan (cinsellik yoktur ya da azdır diye) erkekleri gözlerine kestirip akbaba gibi saldırıyorlar.:18:evlerden ırak.:18:
of bu kadın çok ağır bir biçimde senikıskanıyor lafı da oturtmuşsun tedirgin etmek istemem ama inşallah ayağını denk alır...sen yıne de uyanık olmalısın bence
hamilelik lohusalık derken etrafında binlerce dansöz var dikkat et bence
sakın yanlış anlama kocanı itham etmiyorum o çok saf geldi bana, kadından çekindim ben hırslıysa diye...
2 çocuk peşpeşe olmasının da avantajları var be canım.her daim arkadaş olurlar.sen de ikisini de elden çıkarınca bir güzel zayıflarsın bakarsın kendine onlar da okula başlar gençkız gibi gezer tozarsın.yıllarını evde geçirmek zorunda kalmazsın ikisi bir arada çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?