- 11 Ekim 2011
- 1.577
- 642
- 173
- 44
- Konu Sahibi kizilca kiyamet
-
bence hic bir kadinin hosuna gitmez
babasinin sevdiginin esinin yaninda BU SEKIL elestirilmek
düs hirsimdan agzina cakmayi unutmusum diyelim :)
kendime guven sorunum yokki
degisikliklerimi kabul ediyorum
ustesinden geliyorum yada gelmeye calisiyorum
samimi olmadigi bir kadinin bu sekil davranmasi normalmi?
ben kocami kaparlar korkusuyla yasamiyorum
ama gozumun icine baka baka saf yerine koyulmak hemcinsim tarafindan
canimi sikti
böyle haddini bilmez tiplere iyi bile sabretmişsiniz.ben olsam daha büyük tepkiler verirdim.bence eşiniz adamın suratına nasıl bakıcam diye düşünmesin ki ne yapıcam ben şimdi diye düşünmesi gereken o kadın.tabi adam gibi bir kocası varsa.ağzınıza sağlık sinir olarak okudum ama cevabınız mükemmel olmuş.Allah kolaylık versin bu arada size 2 bebekle zor olacaktır bakımları ama ne güzel arkadaş gibi büyüyecekler ikiz gibi :) Allah bahtlarını açık etsin ve sizde böyle şeyleri takmayın bence bir daha o dükkana gitmezsiniz olur biter :)[/QUOTE
Cok tskler. Amin.
e zaten o dukkana gitmek gibi bir gaflete dusmeyiz
hem o laflardan sonra nasil gideyim :)
Okkalı bir cevabı hak etmiş o kadın terbiye sınırlarını zorlamış. Artık ne olduysa oldu kafana takma canım, bak hamile halinle seni, bebeğini ne kadar üzmüş. Yalnız eşin fazla tepkisiz kalmış bence. Kadın sana bunları söylediğinde eşinin ona ters ters bakması, en azından ne kadar becerikli, iyi bir anne olduğunu vurgulaması yerinde olurdu. Bu kadının çoluk çocuğu yok mu, kendi nasıl bir anneymiş merak ettim doğrusu?
esimin bir huyu var anormal bir diyalog yada bir olay gectigi zaman
ilk tepkisi benim tepkimi kontrol etmek
hemen idrak edip harekete gecmez :)
ama kadinin o laflari sayip daha arada bir saniye gecmeden
en sevdigin yemek hangisi diye esime soru sormasiyla aniden o laflar dokuldu agzimdan
sonra zaten kimsenin suratina bakmadan kapiyi carpip ciktim (kizimi bile almak aklima gelmedi dusun)
"kocasi simdi kadina cok kizmistir kizsin zaten ama kocasiyla karsi karsiya geldigimiz zaman utanirim kadinin bende gozu var gibi gosterttin" dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?