- 23 Temmuz 2015
- 2.032
- 3.703
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende annesinin evine daha çok öenm veriyor diye gerilirdim .
bende 2-3 günlük gittim eşim annesinde kaldı aşırı sinir olmuştum senin evin yok mu diye... bu adamlar hep mi böyle yaaaa
nolucak ki annesinde kalsa ?
nolucak ki kendi evinde kalsa ..
neden bu anneye koşma merakı .
konu sahibine baksanıza adam annesinin evinde kahvaltı ediyor bulaşık yıkıyor kendi evine sıçıyor sebep ?
aanası insanda karısı ney
Çok üzüldüm ya, sizde takmayın bırakın dağılsın bari canınıza yazık:/Canım sonuna kadar katılıyorum 1.5 yıllık evliyim ne zaman memlekete gitsem dönüşte çıldırıyorum kavga dövüş herşeyi yerlere çalıyorum sinirimden gitmeden dip bucak temizliyorum düzenliyorum gidiyorum eve geliyorum heryeri pislk götürüyo adam evi otel niyetine kullanıyo şuana kadar bir bardagı kaldırıpta yerine koyan biri değil ve 5 yıl görüşüp öyle evlendik evlenmeden önce gözümü boyamış demekki bi düzen yok kural yok şuanda kendime o kadar kızıyorumki neden böyle bi hata yaptım diye resmen sinir hastası etti beni bikeresindede annemlerle birlikte döndük ve gitmden bütün evi temizleyip gitmeme ragmen evi b..k götürüyodu annemlerden ben utandım hemen çantamı koyar koymaz aldım elime aceyi temizlik malzemelerini giriştim wcden başlamaya annem halime o kadar üzüldükü saat gecenin 2 si yani o kadar yıprandımki bu seneyi full hastalıklarla geçirdim herşeyi kafana tak iş yap herşeye koşuştur kime ne oldu kimseye sadece ben ezilen ben üzülen ben yıpranan ben hiç olmadık hastalıklar belirdi hayatımda hasta oldum yatak döşek yattımda bi nane limon kaynatmadı aç yattım ongün boyunca yatak döşek kalktım sürüne sürüne çorba yaptım derimki beni dinle hiç bişeyi kafana takma çagır bi temizlikçi yaptır temizliği otur erkeklere hiçbirşey için değmiyo çevreme bakıyorum kadınların evlerine pislikten girilmiyo yatagına alıpta karı diye yatmazsan onlardan değerlisi yok boşver git yap tatilini nerde ne yiyorsan yesin tınlama bile arama ne hali varsa görsün gez toz alışveriş yap kuaföre git benim yaptıgımı yapma tatlım
Kurcalamadım o günden sonra. Annem halinden memnun, bana yapacak birşey kalmadı. O kutuyu kilitleyip anahtarı denize attım mecburen.Merhaba, konuyla ilgili degil de eski konularinizi soracaktim. Babanizla ilgili o bilgiyi ogrenebildiniz mi?? Anneniz ne yapti? Bir daha ses cikmadi sizden. Merak ettim..