Bebek Beslenmesi içim parçalanıyor birşey söyleyin

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ozlem_23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2012
94
39
33
Şanlıurfa
dün işim dolayısıyla 14 aylık kızımı annemlerde bıraktım.akşam ailemkızımı eve getirdiğine sol kolu sarılıydı.aklım çıktı nerdeyse sonra annem bileğine nescafe döküldü acile götürdük önemli bir şey değil dedi.bugünde pansumana ben götürdüm kızımın bileğini açtıklarında bileği tamamen kızarmış gözümden yaşlar nasıl döküldü anlatamam doktor 1hafta pansuman dedi.şimdi kızımın bileği iz kalırmı acaba yinede allah beterinden korusun tüm bebişlerimizi.

bence kalmaz. benimde çocuklukta yanık lekem vardı izi yok şuan. biraz geç gitti lekesi ama esas olan gidiyor kalmıyor meraklanmayın :)

canım geçmiş olsun,doktorum bana contractubex diye bir ilaç vermişti sezeryan izim kalmasın diye,yanıklarda da çok başarılıymış iz bırakmıyormuş.. bir sor istersen izi kalmasın istiyorsan

Öncelikle çok geçmiş olsun...
Benim oğlumun da ayağının üzeri ütüden yandı.. kardeşim ısrarla yumurta akı sür beklet dedi ama açık yaraydı süremedim; sonrasında da doktorun önerdiği kremi sürmeye devam ettim. herkes izi kalmaz geçer diyordu ama 1 sene olduğu halde deri renginin koyuluğu azaldı ama tam geçmedi ve o kısım buruşuk kaldı :( zararı olur muydu bilemiyorum ama aklıma geldikçe keşke deneseydim diye hayıflanıyorum...
düşünürseniz yumurta akı ve yanık konusunda birçok yazı bulabilirsiniz internette...

benımde yavrumun ayağının ustune termos patlayıp çay dokuldu okadar uzuluyorum kı anlatamam canım benım cok acı cektı 2. derece yanık sımdı sargıda 10 gun sonra acacaklar bebegım daha 1.5 yasında ız kalırmı pansuman acılınca yavrum korkarmı hep bunları dusunuyorum her gece agllıyorum uykularım kaçıyor artık yavrumun ayagını öyle sarılı görmek topallayarak yuruduğunu görmaek benım ıcımı parçalıyor bu konu hakkında bılgısı olan varsa lutfen cevap yazsın

Back