• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

icim hiç rahat degil yanlis mi yaptim sizce

nghts0

Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2023
13
4
6
24
10 yıllık arkadaşımla arama mesafe koymak istedim ve bunu kendisine söyledim ama o mesafe koyacaksan bir daha görüşmeyelim dedi ve beni her yerden sildi.Bu kararı vermeden önce gercekten çok düşündüm yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez birbirimizde kalırdık eğlenirdik ama bu karari simdi vermemin sebebi de geçenlerde yaşadığımız bir olay oldu bir ortamdan hoslanmayip ben eve gideceğim dediğim için üstüne alınıp beni yolun ortasinda birakip arkasını dönüp gitmesi bunu daha önce de yaptı bir tartışmanın ortasindayken sinirlenip beni yol ortasında birakti gitti ve ben bu davranışın çocukça olduğunu düşünüyorum tartıştığımız konular da günlük hayattan meselelerdi işte o öyle değil diye zıtlasirdik bana göre zıtlaşmak çok normal insansız sonuçta ama abartıp birden çekip gitmek nedir ya
sadece bu da değil beni aşağı çektiğini buluştuğumuzda boş şeyler konuştuğumuzu düşünmeye başladım ister istemez sürekli görüştüğümüz insanlar bakış açımızı da etkiliyor kendisi dış görünüşünü beğenmediği insanlarla arkadaşlık bile kurmuyor ve bazen onunlayken saçma insanlarla otururken buluyorum kendimi çok ayrı kafalardayiz yani dünkü olay tuzu biberi oldu her şeyin ve mesafe koymak istediğim için günah keçisi ilan edildim ufak bir şeye beni sildin dedi aradı agladi beni seni ailemden görüyordum neden böyle yaptın bir daha beni göremezsin diye yanlış mı yaptım diye sürekli düşünüyorum benim de hatalarım var ama böyle gitmezdi neden kötü hissediyorum bilmiyorum ne yapmalıyım..

görüştüğümüz insanlar bakış açımızı da etkiliyor kendisi dış görünüşünü beğenmediği insanlarla arkadaşlık bile kurmuyor ve bazen onunlayken saçma insanlarla otururken buluyorum kendimi
Bunu yapan insandan mümkün mertebe uzak durun..Yoksa üzüm üzüme baka baka kararır.

İyi yapmışsınız.. Tribini başkasına yapsın artık.

gitmesinin sebebini de şöyle açıkladı sen eve gitmek istedin ben ne yapabilirdim sen eve gitmek isteyip kapris yaptin dedi kendimde de hata aramaya başladım

Arkadaşınızı n tavırları gerçekten hoş değil.

Ama sizin de mesafe koyalım diye söylemeniz de farklı geldi.

Böyle durumlarda sakin sakşn uzaklaşmayı kendiliğinden bi mesafe koymayı tercih ederim
sadece ne yaptığını anlamasını istedim hiçbir şey olmamış gibi yazmaya devam edecekti tepkimi koymak istedim

Gidip bir insanın yüzüne : "Aramıza mesafe koyalım" derseniz,çok normal böyle bir tavır.
Mesafe koyular ancak karşıdaki kişiye söylenmez,hissettirilir.
Yani tuhaf olmuş yaptığınız.
10 yıl kadar bekledikten bu aydınlanmayı yaşamış olmanız ise için ilginç geldi açıkçası.

10 yıllık arkadaşımla arama mesafe koymak istedim ve bunu kendisine söyledim ama o mesafe koyacaksan bir daha görüşmeyelim dedi ve beni her yerden sildi.Bu kararı vermeden önce gercekten çok düşündüm yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez birbirimizde kalırdık eğlenirdik ama bu karari simdi vermemin sebebi de geçenlerde yaşadığımız bir olay oldu bir ortamdan hoslanmayip ben eve gideceğim dediğim için üstüne alınıp beni yolun ortasinda birakip arkasını dönüp gitmesi bunu daha önce de yaptı bir tartışmanın ortasindayken sinirlenip beni yol ortasında birakti gitti ve ben bu davranışın çocukça olduğunu düşünüyorum tartıştığımız konular da günlük hayattan meselelerdi işte o öyle değil diye zıtlasirdik bana göre zıtlaşmak çok normal insansız sonuçta ama abartıp birden çekip gitmek nedir ya
sadece bu da değil beni aşağı çektiğini buluştuğumuzda boş şeyler konuştuğumuzu düşünmeye başladım ister istemez sürekli görüştüğümüz insanlar bakış açımızı da etkiliyor kendisi dış görünüşünü beğenmediği insanlarla arkadaşlık bile kurmuyor ve bazen onunlayken saçma insanlarla otururken buluyorum kendimi çok ayrı kafalardayiz yani dünkü olay tuzu biberi oldu her şeyin ve mesafe koymak istediğim için günah keçisi ilan edildim ufak bir şeye beni sildin dedi aradı agladi beni seni ailemden görüyordum neden böyle yaptın bir daha beni göremezsin diye yanlış mı yaptım diye sürekli düşünüyorum benim de hatalarım var ama böyle gitmezdi neden kötü hissediyorum bilmiyorum ne yapmalıyım..
E isabet olmuş yanlış yapmamissiniz.

Gidip bir insanın yüzüne : "Aramıza mesafe koyalım" derseniz,çok normal böyle bir tavır.
Mesafe koyular ancak karşıdaki kişiye söylenmez,hissettirilir.
Yani tuhaf olmuş yaptığınız.
10 yıl kadar bekledikten bu aydınlanmayı yaşamış olmanız ise için ilginç geldi açıkçası.
kendisiyle daha önce bir çok kez küsüp barıştık ve barıştıkdan sonra bile arkadaşlığımızı hep sorguladım içten içe görüştüğümüz zamanki tavırları vs yani birden bir aydınlanma değil bu söylememin nedeni de hiçbir şey olmamış gibi davranmasını istemediğim icindi

Yoo aksine en doğru kararı vermişsiniz. O ne öyle ya yolun ortasında küsüp gitmek nedir? Biz ergenliğimiz de bile bunları yapmadık. Kırıldığın bir durum varsa söylersin çözersiniz meseleyi. Ayrıca dış görünüşe göre arkadaşlık mı kurulurmuş hey Allah'ım :))

Haklisin kararinda. Ama mesafe oyle koyulmaz. Birine gidip ben senle arama mesafe koyucam denmez. Görüşme sıklığı azaltılır, aramalra dönülmez, sohbetler kisa kesilir, özelini paylaşma birakilir vs vs. Dogal bi sürece yayarak araya soğukluk mesafe girmesi saglanir. Gidip doğrudan ben senle arama mesafe koymak istiyorum demek, bir daha gorusmek istemiyorum demek gibo bisey. Ki arkadasin da boyle dusunmus dogal olarak

Haklisin kararinda. Ama mesafe oyle koyulmaz. Birine gidip ben senle arama mesafe koyucam denmez. Görüşme sıklığı azaltılır, aramalra dönülmez, sohbetler kisa kesilir, özelini paylaşma birakilir vs vs. Dogal bi sürece yayarak araya soğukluk mesafe girmesi saglanir. Gidip doğrudan ben senle arama mesafe koymak istiyorum demek, bir daha gorusmek istemiyorum demek gibo bisey. Ki arkadasin da boyle dusunmus dogal olarak
herkes böyle söylemiş ama samimi olduğumuz için ben böyle demesem bile anlayacaktı her türlü soracaktı o zaman ben söyleyecektim ben biraz da söyleyerek hatasını anlamasını ve hiçbir şey olmamış gibi davranmamasını istedim tepkimi koymak istedim kısaca

Ailenizden biri gibi olan insanla oturup 'hergün' dünya meselesi konuşacak haliniz yok herhalde, gırgır şamata yapılır kafalar dağıtılır fln. Yol ortasında çekip gitmesi hoş olmamış ama tamamen silecek kadar abartı bi durum göremedim kusura bakmayın.
-Dış gorunus meselesinde rahatsizliginizi dile getirdiniz mi hiç?
Araya mesafe koymak istediğin insanla aramıza mesafe koyalım denmez, yavaş yavaş aramayı sormayı görüşmeyi kesersin karşı tarafta o şekilde anlar. Gelip bana arkadaşım aramıza mesafe koyalım dese keyfin bilir der silerim heryerden.

Son düzenleme:
Larin jelly tartışması gibi olmuş. Arkadaşını söyle kim olduğunu söyleyeyim diye bilindik bi laf var çıkar hayatından

Bana da biri suratıma suratıma, aramıza mesafe koyalım dese, bende bir daha onla konkonuşmam
neden mesafe koymak istediğimi anlamadan çok sinirlendi ve ben küçük bir olaya böyle bir kara almış gibi göründüm o gün bana arkasını dönüp umursamaz bir tavırla gitti sebep ne olursa olsun ben gözünde beni umursamadiğini ne yaparsan yap ifadesini gördüm orada sokak ortasında mal gibi kaldığımı hic dusunmedi ben bu yüzden mesafe koymak isteyince çok kolay gözden çıkarıyor oldum ve sildi her yerden insan bazen kendini sorgulamalı bence..

Back