10 yıllık arkadaşımla arama mesafe koymak istedim ve bunu kendisine söyledim ama o mesafe koyacaksan bir daha görüşmeyelim dedi ve beni her yerden sildi.Bu kararı vermeden önce gercekten çok düşündüm yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez birbirimizde kalırdık eğlenirdik ama bu karari simdi vermemin sebebi de geçenlerde yaşadığımız bir olay oldu bir ortamdan hoslanmayip ben eve gideceğim dediğim için üstüne alınıp beni yolun ortasinda birakip arkasını dönüp gitmesi bunu daha önce de yaptı bir tartışmanın ortasindayken sinirlenip beni yol ortasında birakti gitti ve ben bu davranışın çocukça olduğunu düşünüyorum tartıştığımız konular da günlük hayattan meselelerdi işte o öyle değil diye zıtlasirdik bana göre zıtlaşmak çok normal insansız sonuçta ama abartıp birden çekip gitmek nedir ya
sadece bu da değil beni aşağı çektiğini buluştuğumuzda boş şeyler konuştuğumuzu düşünmeye başladım ister istemez sürekli görüştüğümüz insanlar bakış açımızı da etkiliyor kendisi dış görünüşünü beğenmediği insanlarla arkadaşlık bile kurmuyor ve bazen onunlayken saçma insanlarla otururken buluyorum kendimi çok ayrı kafalardayiz yani dünkü olay tuzu biberi oldu her şeyin ve mesafe koymak istediğim için günah keçisi ilan edildim ufak bir şeye beni sildin dedi aradı agladi beni seni ailemden görüyordum neden böyle yaptın bir daha beni göremezsin diye yanlış mı yaptım diye sürekli düşünüyorum benim de hatalarım var ama böyle gitmezdi neden kötü hissediyorum bilmiyorum ne yapmalıyım..
sadece bu da değil beni aşağı çektiğini buluştuğumuzda boş şeyler konuştuğumuzu düşünmeye başladım ister istemez sürekli görüştüğümüz insanlar bakış açımızı da etkiliyor kendisi dış görünüşünü beğenmediği insanlarla arkadaşlık bile kurmuyor ve bazen onunlayken saçma insanlarla otururken buluyorum kendimi çok ayrı kafalardayiz yani dünkü olay tuzu biberi oldu her şeyin ve mesafe koymak istediğim için günah keçisi ilan edildim ufak bir şeye beni sildin dedi aradı agladi beni seni ailemden görüyordum neden böyle yaptın bir daha beni göremezsin diye yanlış mı yaptım diye sürekli düşünüyorum benim de hatalarım var ama böyle gitmezdi neden kötü hissediyorum bilmiyorum ne yapmalıyım..