içim acıyor

sinmita

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2011
6
0
36
Adana
meltem hanım ben yüksekolkul mezunu 35 yasında 2çocuk annesiyim 4 yıl plesenta previa sebebiyle oğluma hamileyken korkunç bir kanama gecirdim oğlumda bende yaklasık 2 yıl önce yoğun bakım sonra hastanelerde kaldık oğlumun laringomazisi vardı üst üste çok rahatsızlıkgeçirdi şimdi kasları zayıf sadece damla damla besledim ilaçlar verilen kanlar acil müdahaleler cok zorlu bir sürec geçirdim bu arada esimin bir sürü genç kızla ilişkisi oldu bizi terketti maddi manevi tükenmiştim kızımın oğlumun yüzüne bakmadı bn yoğun bakım kapılarında gözyası dökerken o giyindi kusandı gezdi hiç yanımızda olmadı sürekli aradım yalvardım bana hastaneye gelip vurdu sevgilimi aramıyacaksın diye sonra geri geldi biz toparlanınca salak gibi kabul ettim etmek zorundaydım oturduğum ev ailesinindi ben ise tükenmiştim oğlumu bırakacagım kimse yoktu calısamıyordum bu aynı sekil devam ediyor ben aynı sekil yalvarıyordum cocuklarını sevmek zorunda beni sevmek zorunda diye dayak küfür hakaret işitip gidip ayaklarına kapanıp yalvarıyordum şimdi oglum daha iyi kızım çok mutsuz maddi imkansızlıklarım var tamam ama çaba göstermiyorum iş bulmak çalışmak ayakta durmak için çok yorgunum ve hala beni her aldattığında canım yanıyor kıskanıyorum işin içinden çıkamıyorum meltem hanım boğuluyorum daha nceki işim iyi bir firmanın bölge müdürlüğüydü neden caba göstermiyorum çok yorgun olduğum içinmi neden ayrılamıyorum nasıl yasıyorum beni aldatan döven assalıyan bir insanla canı isteyince 2 ay gelmeyen 5 kuruş vermeyen bir insanla neden ben mazoşistmiyim yoksa çaresizlikmi tek sebeb aslında o da su an çıtır sevgililerine yedirecem diye tüm maddi imkanlarını kaybetti borc batagında bu haliyle bile beni assalıyo sindiriyo ve resmen arkasından kosuyorum ben bunun sürekli onu takip halindeyim lütfen yardımcı olun lütfen

Sevgili Sinmita, bağımlılık sadece maddelere olmaz, bazen insanlara karşı da bağımlılık geliştiriz. Nasıl madde bağımlılıklarında tedavi şart ise, geliştirdiğimiz bu tür bağımlılıklarda da tedavi şarttır. Bir süre düzenli psikoterapi görmeniz lazım. Ancak böyle kendinizi anlar, bağımlılığınızı tanır, nedenlerini görür ve zamanla bunları aşarsınız. Kendinize ve çocuklarınıza yeni ve sağlıklı bir hayat kurarsınız. Şimdi size imkansız gibi görünen hayatı yaşamaya başlarsınız.
Ama önce karar verin ve yardım alın. Psikoterapi size doğru hayat yolunu bulmanız konusunda yardımcı olacaktır. Vazgeçmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…