3 yıllık ilişkim bitti..Söz yapcaktık ailem süreci uzattı sevgilimi ailesi de sıkıştırdı kendi de agresifleşti falan kavga etti habire benle..Ayrılıkla korkuttu hep beni şimdi gitti ben de akışını bıraktım.Ama 1 aydır deliriyorum..Bide hep kızınca englellerdi beni.Şuan onla konusmuyoruz ama annesi ve teyzesi telimi silmemiş hala,whatsaptan durum atıyolar görüyorum.Yani bu ayrıldıgım kişinin kulagına gitmiyormudur,bende durum atsam bakıyolar.Ama kendi beni son kavgada heryerden engelledi.Bi kere açtıgına tesadüf denk geldim anlık resmini gördüm sonra kapadı gene anlıktı ama hatta çok şaşırdım afalladım resmini görünce.Sonra yeni instagram hesabı açtım,ordan ekledim onu oldu 2 hafta.Geri çevirdi isteği sonra hesabını direk kapadı.Ben engelledi kapadı sandım.sonra 1 hafta sonra açtı hesabını ben engeller dedim baktım hala ordan engellemedi.Yani eklemiştim sonuçta onu ne bileyim açınca engeller sandım çünkü diğer heryerden engellemiş..Başka yerden whatsaptan bakıyorum ona habire girmiyor,akşamları 9 da 10 da tek tük giriyor uzun durmuyor.Biri olsa akşam baya durur dimi,normalde 11 de yatar çünkü biz o saate kadar konusurduk onla..Gündür giriyor işteyken bazen dosyalarla ilgilide konustugu olurdu ama olsa biri akşam yatana kadar yada yataga 11 de girerdi o saatte illaki girerdi dimi çok.Bide instadan neden engellemedi onu anlamıyorum?Ya arkadaşlar canım çok yanıyor..Arkadaşlarım zorluyor beni başkasıyl konus ama yapamıyorum o geliyor aklıma ama o belkide buldu birini ya çok laf saydı bana çekti gitti.Haklı çok bekledik ama ne yaptım ben ona..İnstadan az daha geçen yazcaktım ona saydırcaktım ama zor tuttum kendimi..bide bana engellemicem seni demişti,sonra engelledi bianda aradım noldu dedim,beni takip ediyosun habire çevrimiçisin dedi yada sen biriyle konusuyosun dimi dedi git konus sen birileeriyle konusuyosun dedi.