Icim aciyor kaniyor paramparca icim

[QUOTE="bella-donna, post: 42073983, memnisanlinizdansversene pişman olsa ne olmasa ne? Bende nişanlımdan ayrıldığımda insallah pişman olur ayaklarıma kapanır falan diyordum sonra dedimki " e bu benden af dilese affedecekmiyim? Hayır. Pişman olsa işe yararmı? Hayır. Eee dedim sonra kendime, malmısında pişman Olmasını bekliyorsun, ne işine yarayacak pişman olması?" Icin soğur belki diye istiyorsun anlıyorum ama Haksızlığa ugradıysan hic bir sekilde icin soğumaz. Gönül'de bi zaman sonra katlanır merak etme, Eger evlenseydin o gönlünü Parçalar eline verirdi bu oluşum. Kurtulduğuna sevin bence[/QUOTE]
Siz nasil unuttunuz kendini sogutttunuz nisanlinizdan caresi nedir

[QUOTE="bella-donna, post: 42073983, memnisanlinizdansversene pişman olsa ne olmasa ne? Bende nişanlımdan ayrıldığımda insallah pişman olur ayaklarıma kapanır falan diyordum sonra dedimki " e bu benden af dilese affedecekmiyim? Hayır. Pişman olsa işe yararmı? Hayır. Eee dedim sonra kendime, malmısında pişman Olmasını bekliyorsun, ne işine yarayacak pişman olması?" Icin soğur belki diye istiyorsun anlıyorum ama Haksızlığa ugradıysan hic bir sekilde icin soğumaz. Gönül'de bi zaman sonra katlanır merak etme, Eger evlenseydin o gönlünü Parçalar eline verirdi bu oluşum. Kurtulduğuna sevin bence
Siz nasil unuttunuz kendini sogutttunuz nisanlinizdan caresi nedir[/QUOTE]
Benim durumum seninkinden farklı olarak, aileyi önceden iyi tanımamdı. Kardeşi en iyi dostumdu öyle tanışmıştık zaten. Eski nişanlımdan ziyade Kardeşinin söylediklerini ve iftiralarını sindirmek baya uzun sürdü. O hepsini bastırdı yani, cünkü kendimden bile cok güvendiğim bi insandı. Onlar yaşanmasaydı belki daha çabuk unuturdum ama 6-7 ay sürdü icinin soguması, 1 sene sonra tamamen Hakkımı bile helal ettim. Suan baskasıyla evlense ve Dünya'nın en mutlu insanı o olsa, ben zerre acı duymam. Gercek askın o olmadıgını anladım. Tabi yaşananları unutmak icin bol bol dua etmiştim, Ağlayarak, yalvararak, saatlerce. Otobüste, evde, yatakta, okulda, işte... Heryerde dua ettim. Esas Aşkı şimdi tattım ve birine deger vermenin ne demek oldugunu şimdi anladım erkek arkadasım sayesinde

Canım üzülme. Zararın neresinden dönersen kardır inan. Zaten denk değilmişsiniz. Bugün olmasa yarın sorun olurdu bu durum. İyi olmuş bence.

Geçen 6 yılınada üzülme sonuçta mutlu olduğunda zamanlarda vardır içinde, şimdi bence sadece geleceğe odaklan yine hayaller yeni umutlar..

Siz nasil unuttunuz kendini sogutttunuz nisanlinizdan caresi nedir
Benim durumum seninkinden farklı olarak, aileyi önceden iyi tanımamdı. Kardeşi en iyi dostumdu öyle tanışmıştık zaten. Eski nişanlımdan ziyade Kardeşinin söylediklerini ve iftiralarını sindirmek baya uzun sürdü. O hepsini bastırdı yani, cünkü kendimden bile cok güvendiğim bi insandı. Onlar yaşanmasaydı belki daha çabuk unuturdum ama 6-7 ay sürdü icinin soguması, 1 sene sonra tamamen Hakkımı bile helal ettim. Suan baskasıyla evlense ve Dünya'nın en mutlu insanı o olsa, ben zerre acı duymam. Gercek askın o olmadıgını anladım. Tabi yaşananları unutmak icin bol bol dua etmiştim, Ağlayarak, yalvararak, saatlerce. Otobüste, evde, yatakta, okulda, işte... Heryerde dua ettim. Esas Aşkı şimdi tattım ve birine deger vermenin ne demek oldugunu şimdi anladım erkek arkadasım sayesinde[/QUOTE]
Bende en cok dua ediyorum insallah yakin zamanda Allah alir bu aiciyi icimden dute

X