Icim aciyor kaniyor paramparca icim

Balkizaykiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2015
67
18
Iyi aksamlar kizlar burayi daha onceden,uye olmadan takip ediyordum simdi yazma sirasi bana geldi alti senelik iliskim bitti yaklasik birbucuk ay once neden bitti diyeceksnz aslinda cok super giden bir iliski degildi ama ben ne kadar dillendirsemde ondan ayrilmaya kiyamadim ama o kiydi bunaldim dedi dayanamuyorum dedi son zamanlar cok kusluk yasadik ben bunun gorusmemkten ileri geldigini dusunerek sozlenelim demistm ayrilmadan on gun once ewlilik isteyen aslinda hep oydu ben erteledim.hep bu fikri isim olsn oyle die neyse sozlenelim.dedlm tamam dedi ama yine kustuk we daha once hic planlamadgmz seyler soylemeye basladi ilcede yasiyoruz 3bn nufuslu orada yasicam.dedi ciftcilikle ugrasiyo ama benm orada cslisablcegm bi yer.yok we ortami kotu icki kahwe felan ben dedim olmaz ayrilma sebebni bu olarak gosterdi ama bahaneyms simdi anliyorum.ayrica ben uni mezunuyum lise mezunu kamuda isci ben hic bunlari sorun etmedim en azindan ona karsi etmedim ayrildik iki gun sonra kiz aramaya basladi suan bulduda galiba we hic o istedigi yasam tarzina gore degil yakin cewrenden cok aci cektginede duydum ama beni silmis cok bekledim doner diye ama gelmedi ayrildgmzn ertesi gun mesaj attim.orta yolu bulalim.hic.olumlu konusmadi bnm sartlarim bunlar dedi sen dusun dedi ama dusunmeme firsat wermeden kiz avina cikti o beni unuttu sildi yada herneyse ama ben unutamiyorum icim paramparca nasil yangin anlatamam nasil gecer ne zaman gecer 26 yasmdayim hayattann o kadar umut kestimkii beni darmadagan edip.gitti

Tatlım öncelikle kk ya Hoşgeldin, bizim buralarda racon öncelikle noktalama işaretleri kullanmaktır, bidahakine aklında olsun. Neyse konuna gelince seni zaten hic sevmemiş bu adam nesine hala üzülüyorsun ki, yasında bişey yok, daha kimler kimler çıkacak karşına. Istedigi kadar pişman olsun dönüp arkanı bakma bile bu hödüge

Bir arkadaşımında eski sevgilisi güya 'Statü'yü bahane ederek ayrılmıştı ondan. Erkeklerin gurur yapıyoruz diye bahane ettikleri şeylerden gına geldi.

İkincisi de sizden ayrıldıktan sonra hemen kız aramaya başlayan birinden kurtulduğunuz için sevinmeniz gerekirken neden üzülüyorsunuz? Bence evlenseniz de bence gözü dışarda olurdu o şahsın. Erkenden kurtulduğunuz için şanslısınız bile.

siz geri donun onun kosullarini kabul edin diye blof yapiyo gibi geldi bana, tuzaga dusmeyin, aliskanlik sizinkisi mutlu bi iliski degil, bi de evlilige gidip basiniza daha buyuk dert acmayin, yol yakinken donmussunuz sevinin

Yazdıklarından yaşının 17-22 arası olabileceğini düşünmüştüm, 26 iyiymiş.
Bu yaşlarda bizler artık ayrılıklara da, bahanelere de alışmış olmalıyız,di mi ama? Adam son zamanlarda zaten soğukmuş, bir bahane bulunca da topuklamış işte, çok irdeleme, unutmanın en iyi yolu flört bulmaktır. Kolay gelsin.

Canim aramıza hoşgeldin..... Bende eşimle birlikteyken aynı sorunları yaşadım.... Sen uni mezunusun ben ilk okul... Sen benim gibi birini hak etmiyorsun falan filan bende hiç dert etmedim bunları çünkü aşıktım... Biz şuan evliyiz ama bazen demiyor yada düşünmüyor değilim başkası olsaydı nasıl bir yaşam biçimim olurdu diye? Ve şunuda gönül rahatlığıyla söyleye bilirimki ne kadar zorlarsan zorla,zorla güzellik olmaz malesef... Benim onun için yaptıklarımı o bana asla yapmadı ve yapmayacak biliyorum..... Canim benim diyeceğim şu kendini yıpratma ne olur...inan bana seni ondan daha çok sevecek biri çıkacaktır karşına ve sen yıne çok mutlu olacaksin.. Biliyorum çok zor ama bu sınavdan geçmek zorundasın..... Sabır canım benim sabır

Noktalama isaretleri icin ozur.dilerim gercekten nasil yazdigimn bile farkinda ddegilim okurken size zulmetmek istemezdm daha dikkatli olacagm:))hodukmus gercekten ama suan ben cok deger verdim pismanim havalarinda halbuki gercekten yalnis bisiy yapmadim hos iliskimiz boyunca oda yapmadi ama hep ilgisizdi olan benim alti seneme oldu

Haklsinz ama uzululuyorum yani aslinda icimin yanmasina cozum bulamiyorum o gecse hersey gecicek

Ilk ve tek sevgilimdi bilmiyorum bahane olabilecegine inanmadim basta surekli ewlenmek isteyen biriydi asla birakmam felan galiba ben cok duygusalim we cok inanmisim gerek yokken

Estagfirullah, özür dilemene gerek yok, dikkat edersin olur biter bosver giden 6 senen olsun, Ömrün bununla geçeceğine 6 sene Basının gözünün sadakası olsun. Zordur inanırım, kolay olmaz o kadar emeği çöpe atmak ama birilerini adam etmek icin 6 sene değil bir Ömür yetmez. Olan sana olur tatlım. Sakın pişmanlığına kanıp affetme, önüne bak bu 6 senede cok sey ögrenmişindir, şimdi daha mantıklı ve akıllı adımlar atarsın umarım

Cok tesekkur ederim sabresiyorum dua ediyorum ama bazen canimin acisini tarif edemem haklisinz zorladik olmadi

Akil ve mantigimda tamamen bitirdim aslinda gonlumde bitiremiyorum ikisinin celismesi en zor olan sanirim..ama pisman olup gelmesi icin cok dualar ettim barismak icin degil hakliligmi gormesi icin biliyorum bis bir beklenti o kendi hayatina bakiyor coktann

siz geri donun onun kosullarini kabul edin diye blof yapiyo gibi geldi bana, tuzaga dusmeyin, aliskanlik sizinkisi mutlu bi iliski degil, bi de evlilige gidip basiniza daha buyuk dert acmayin, yol yakinken donmussunuz sevinin
Ewet bunuda dusundum aslinda blof mu yapiyor die ama arkasina bakmadan kacti gitti hani surekli kiz arayisi icinde oldugunu tahmn ediyorum blof olsa bu kadar olamazdi galiba

Aman bosversene pişman olsa ne olmasa ne? Bende nişanlımdan ayrıldığımda insallah pişman olur ayaklarıma kapanır falan diyordum sonra dedimki " e bu benden af dilese affedecekmiyim? Hayır. Pişman olsa işe yararmı? Hayır. Eee dedim sonra kendime, malmısında pişman Olmasını bekliyorsun, ne işine yarayacak pişman olması?" Icin soğur belki diye istiyorsun anlıyorum ama Haksızlığa ugradıysan hic bir sekilde icin soğumaz. Gönül'de bi zaman sonra katlanır merak etme, Eger evlenseydin o gönlünü Parçalar eline verirdi bu oluşum. Kurtulduğuna sevin bence

Neden kendi statünüzde bir erkek bulmazsınız da elin kompleksli tipleriyle uğraşırsınız hiç anlamam?
koskoca üni okudun hiçmi yoktu birileri koca okulda?
ha üni okumuş erkek sorun çıkarmaz demek değil bu ayrıca ama şimdi böyle eften püften şeylerin sebebi seni kendinden üstte görmesi açık ve net.

Hemen gitmis kiz avina cikmis bu herifin nesine uzuluyorsun?
Onun icin harcadigin 6 yilina uzulmen lazim ayrilmana degil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…