- 8 Ağustos 2015
- 67
- 18
-
- Konu Sahibi Balkizaykiz
Bunu inanarak mi söylediniz ? Kim soylediyse kandirmis sizi.Hemen kız aramaya başlaması acı çekme belirtisi değil. Boşuna geçmiş 6 yıl.cok aci cektginede duydum
Noktalama isaretleri icin ozur.dilerim gercekten nasil yazdigimn bile farkinda ddegilim okurken size zulmetmek istemezdm daha dikkatli olacagm:))hodukmus gercekten ama suan ben cok deger verdim pismanim havalarinda halbuki gercekten yalnis bisiy yapmadim hos iliskimiz boyunca oda yapmadi ama hep ilgisizdi olan benim alti seneme olduTatlım öncelikle kk ya Hoşgeldin, bizim buralarda racon öncelikle noktalama işaretleri kullanmaktır, bidahakine aklında olsun. Neyse konuna gelince seni zaten hic sevmemiş bu adam nesine hala üzülüyorsun ki, yasında bişey yok, daha kimler kimler çıkacak karşına. Istedigi kadar pişman olsun dönüp arkanı bakma bile bu hödüge
Haklsinz ama uzululuyorum yani aslinda icimin yanmasina cozum bulamiyorum o gecse hersey gecicekBir arkadaşımında eski sevgilisi güya 'Statü'yü bahane ederek ayrılmıştı ondan. Erkeklerin gurur yapıyoruz diye bahane ettikleri şeylerden gına geldi.
İkincisi de sizden ayrıldıktan sonra hemen kız aramaya başlayan birinden kurtulduğunuz için sevinmeniz gerekirken neden üzülüyorsunuz? Bence evlenseniz de bence gözü dışarda olurdu o şahsın. Erkenden kurtulduğunuz için şanslısınız bile.
Ilk ve tek sevgilimdi bilmiyorum bahane olabilecegine inanmadim basta surekli ewlenmek isteyen biriydi asla birakmam felan galiba ben cok duygusalim we cok inanmisim gerek yokkenYazdıklarından yaşının 17-22 arası olabileceğini düşünmüştüm, 26 iyiymiş.
Bu yaşlarda bizler artık ayrılıklara da, bahanelere de alışmış olmalıyız,di mi ama? Adam son zamanlarda zaten soğukmuş, bir bahane bulunca da topuklamış işte, çok irdeleme, unutmanın en iyi yolu flört bulmaktır. Kolay gelsin.
Ananesi bahsetmis kuzenim duymus kucuk bi yer her sey duyuluyor hemen haklisnz en cok alti yillik emeklerime uzuluyorumBunu inanarak mi söylediniz ? Kim soylediyse kandirmis sizi.Hemen kız aramaya başlaması acı çekme belirtisi değil. Boşuna geçmiş 6 yıl.
Estagfirullah, özür dilemene gerek yok, dikkat edersin olur biterNoktalama isaretleri icin ozur.dilerim gercekten nasil yazdigimn bile farkinda ddegilim okurken size zulmetmek istemezdm daha dikkatli olacagm:))hodukmus gercekten ama suan ben cok deger verdim pismanim havalarinda halbuki gercekten yalnis bisiy yapmadim hos iliskimiz boyunca oda yapmadi ama hep ilgisizdi olan benim alti seneme oldu
Cok tesekkur ederim sabresiyorum dua ediyorum ama bazen canimin acisini tarif edemem haklisinz zorladik olmadiCanim aramıza hoşgeldin..... Bende eşimle birlikteyken aynı sorunları yaşadım.... Sen uni mezunusun ben ilk okul... Sen benim gibi birini hak etmiyorsun falan filan bende hiç dert etmedim bunları çünkü aşıktım... Biz şuan evliyiz ama bazen demiyor yada düşünmüyor değilim başkası olsaydı nasıl bir yaşam biçimim olurdu diye? Ve şunuda gönül rahatlığıyla söyleye bilirimki ne kadar zorlarsan zorla,zorla güzellik olmaz malesef... Benim onun için yaptıklarımı o bana asla yapmadı ve yapmayacak biliyorum..... Canim benim diyeceğim şu kendini yıpratma ne olur...inan bana seni ondan daha çok sevecek biri çıkacaktır karşına ve sen yıne çok mutlu olacaksin.. Biliyorum çok zor ama bu sınavdan geçmek zorundasın..... Sabır canım benim sabır
Akil ve mantigimda tamamen bitirdim aslinda gonlumde bitiremiyorum ikisinin celismesi en zor olan sanirim..ama pisman olup gelmesi icin cok dualar ettim barismak icin degil hakliligmi gormesi icin biliyorum bis bir beklenti o kendi hayatina bakiyor coktannEstagfirullah, özür dilemene gerek yok, dikkat edersin olur biterbosver giden 6 senen olsun, Ömrün bununla geçeceğine 6 sene Basının gözünün sadakası olsun. Zordur inanırım, kolay olmaz o kadar emeği çöpe atmak ama birilerini adam etmek icin 6 sene değil bir Ömür yetmez. Olan sana olur tatlım. Sakın pişmanlığına kanıp affetme, önüne bak bu 6 senede cok sey ögrenmişindir, şimdi daha mantıklı ve akıllı adımlar atarsın umarım
Ewet bunuda dusundum aslinda blof mu yapiyor die ama arkasina bakmadan kacti gitti hani surekli kiz arayisi icinde oldugunu tahmn ediyorum blof olsa bu kadar olamazdi galibasiz geri donun onun kosullarini kabul edin diye blof yapiyo gibi geldi bana, tuzaga dusmeyin, aliskanlik sizinkisi mutlu bi iliski degil, bi de evlilige gidip basiniza daha buyuk dert acmayin, yol yakinken donmussunuz sevinin
Aman bosversene pişman olsa ne olmasa ne? Bende nişanlımdan ayrıldığımda insallah pişman olur ayaklarıma kapanır falan diyordum sonra dedimki " e bu benden af dilese affedecekmiyim? Hayır. Pişman olsa işe yararmı? Hayır. Eee dedim sonra kendime, malmısında pişman Olmasını bekliyorsun, ne işine yarayacak pişman olması?" Icin soğur belki diye istiyorsun anlıyorum ama Haksızlığa ugradıysan hic bir sekilde icin soğumaz. Gönül'de bi zaman sonra katlanır merak etme, Eger evlenseydin o gönlünü Parçalar eline verirdi bu oluşum. Kurtulduğuna sevin benceAkil ve mantigimda tamamen bitirdim aslinda gonlumde bitiremiyorum ikisinin celismesi en zor olan sanirim..ama pisman olup gelmesi icin cok dualar ettim barismak icin degil hakliligmi gormesi icin biliyorum bis bir beklenti o kendi hayatina bakiyor coktann
Evet cok istiyorum ama ilkgunki gibi yaniyorummUnut onu gönlüm. .