içim acıdı....

bu haberi bu şekikde lanse eden vicdansız ne geçti eline

bin ikibin beğeniden başka paylaşımdan başka

görüp bakıp kalmıştım öylece

ben kul hakkımı helal etmiyorum sen ve senin gibilere

konu sahibi size değil sözüm (yanlış anlaşılma olmasında )

OH ya valla çok sevindim bunu medyaya veren o ahlaksız allah kahretsin üzüntüden mahvoldu çook sevindim

Size demedim, yanlış anlamayın lütfen. Bu haberleri çarpıtıp, sosyal medyaya süren dengesizlere lafım. Ellerine ne geçiyor anlamak zor.
Teşekkür ederim lütfen bana kimse kızmasın 2çocuk annesiyim dayanamadım 2 gündür ağlıyorum allah razı olsun açıklayan arkadaş yalan dedi içime sular serpildi çok rahatladım bunu lanse eden arkadaşa yazıklar olsun

ilk gördüğümde internette çok üzülmüştüm ama görüp geçmedim hususi araştırdım gerçeklik payı ne kadar diye sonradan yalan olduğunu görünce şok olmuştum bu insanlar nasıl böyle birşey yapabiliyor aklım almıyor!

Ben bu fotoğrafı gördüm facede aslında kadın ölmemiş ki arkadaşlar üzülmeyin lütfen doğum fotoğrafçısı tarafından çekilen fotoğraf annede bebegide hayatta. ..

link açılmadığı için okuduğum yazının bir kısmını buraya alıntı yaptım.
daha da uzun bir yazıydı ama konunun özü anlaşılıyor.
(tamamı alıntıdır.)

Bu fotoğrafı facebook da gördüm .İnanmadım tabiki.Beğen diyor altında birde.Bu tür siteler tık lama ve reklam karşılığı para kazanıyor. Hiçbir zaman beğen tıklamıyorum.
Erken doğmuş bebekler,din allah peygamber daha birsürü konular var.

bu haber sahte, bi arkadaş gerçeğini yazmış greçekten ama fotoğrafın fotoşoplu olmasından bile belli yani ölüm anındaki anne öyle mi görünür bembeyaz bir cilt kaşlar alınmış , bir güzellik var. görünce bi tuhaflık oldugunu anlamıştım. neyse insanların duyguları ile oynamak için face de bu fotoğrafı bu haberle yayanları Allah'a havale ediyorum (size demiyorum yanlış anlamayın konu sahibi)
bu haberi face de görmekten gına geldi yaa her gün biri paylaşıyo ayrıca herkese sahte oldugunu söyleye söyleye bi hal oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…