Icı su dolu kabarcıklar

Emineylcnn

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2018
34
8
6
32
Arkadaslar 4 ay once 33 haftalık bebegimi kaybettim ellerimde ayaklarımda ve koltuk altımın az asagılarında ıcı sıvı dolu kabarcıklar cıkıyor bu kabarcıklar suyu gidince orası nasır gibi kalınlasıyor be uzerınd dokundugumda beyazlıyor bebegimi kaybetmemin nedeni bu yaralar olabilir mi alerji bolume gitmiştim test yapmıslardi cok cok az miktarda zeytin agacı ve tahıla alerjim oldugunu soylemişlerdi cok onemli degil demişlerdi hamileyken cıkmadı bu yaralar hıc suan hamile olmadıgım için tekrar cıkıyorlar bana yardımcı olur musunuz bunu yasayan var mi varsa nasıl bi tedavi sureci izlemeliyim

Egzama bence aynı böyle oluyor stres ve üzüntüden de çıkar geçmiş olsun başınız sağolsun Rabbim tekrar evlat nasip etsin inşallah

İçi su dolu kabarcık dediğiniz için diyorum su çiçeği falan çıkardınız mı?
Çok geçmiş olsun , Rabbim birdaha kayıp ve acı yaşatmasın...

Egzama bence aynı böyle oluyor stres ve üzüntüden de çıkar geçmiş olsun başınız sağolsun Rabbim tekrar evlat nasip etsin inşallah
Cok tesekkur ediyorum ama egzama baya buyuk cikmiyor mu bendeki yaralar minik minik cikiyor kuruyp dokuluyor

Egzamaninda çeşitleri var muhtemelen benimde sizin gibi oluyor tabiki en doğru sonuç Dr vericektir.

Ufak ufak su kabarcıkları çıkıyor kaşınıyor sonra dökülüyor ve nasır gibi kalinlasiyor hassaslasiyor yüzümde elimde sırtımda çıkıyor elimdeki sabit kaldı zaman zaman sönüp tekrar çıkıyor bu sene alerji testi yaptırdım nikel kobalt ve paraben alerjim cikti 15yildir var alerji ilacı kullanıyorum az kortizonlu krem sürekli nemlendirici cildim çok kuru ayrıca

Benim de bunlar neredeyse bi 5 yıldır var benim vucudumda yok ellerimde koltuk altı bolgemın yukarlarında kol bolumunde ayaklarımda yani vucudumda varsa hıc dıkkatımı cekmedi bende alerjı testi yaptırmıstım zeytın agacı ve tahıl demişlerdi ama cok cok degıl demıslerdi ılac kullanıyo musn peki

Alerji testleri 123 dereceleniyor ben yama testi yaptırdım sırtımdan alerji ilacı kullanıyorum kaşıntı ve sulanmada kortizonlu krem antibiyotik krem bol nemlendirici sürekli şuan daha iyiyim çok şükür stres ve üzüntü baş etken zaten Allah acil şifalar versin inşallah sizede

Tekrar goruneyım bende cok tesekkur ederım sizede cok gecmıs olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…