- 24 Ocak 2018
- 34
- 8
- 6
- 32
- Konu Sahibi Emineylcnn
-
Bilmiyorum canım bu bebegımın ölümüne yol acmıs olbilir mi gitcem ama net bir sey demiyorlar kiSedef olabilirmi? Beyaz pullandigi icin aklima geldi. Bence hemen bir diktora görün
Belki burda yasayan birileri vardır diye sormak istedimSedef olabilirmi? Beyaz pullandigi icin aklima geldi. Bence hemen bir diktora görün
Bilmiyorum canım bu bebegımın ölümüne yol acmıs olbilir mi gitcem ama net bir sey demiyorlar ki
Evet elime degdıgımzaman kasıyprum yoldugumda dokuluyor canımSedef çoğu zaman aşırı stresli dönemlerde çıkıyor. Olabikir yani...
Şimdiden geçmiş olsun?
Pul pul dökülüyormu?
Evet elime degdıgımzaman kasıyprum yoldugumda dokuluyor canım
Tamam canım en kısa zamanda gitcem nisanlınada gecmiş olsun cok sagolSen hemen bir cildiyeye git. Benim nişanlımda var... hafife alma lütfen
Cok tesekkur ediyorum ama egzama baya buyuk cikmiyor mu bendeki yaralar minik minik cikiyor kuruyp dokuluyorEgzama bence aynı böyle oluyor stres ve üzüntüden de çıkar geçmiş olsun başınız sağolsun Rabbim tekrar evlat nasip etsin inşallah
Sizinde mi var sizin nasil cikiyor peki anlatabir misiniz tarif ettigim gibi mi sizin de ilac falan kullaniyor musunuzEgzamaninda çeşitleri var muhtemelen benimde sizin gibi oluyor tabiki en doğru sonuç Dr vericektir.
Benim de bunlar neredeyse bi 5 yıldır var benim vucudumda yok ellerimde koltuk altı bolgemın yukarlarında kol bolumunde ayaklarımda yani vucudumda varsa hıc dıkkatımı cekmedi bende alerjı testi yaptırmıstım zeytın agacı ve tahıl demişlerdi ama cok cok degıl demıslerdi ılac kullanıyo musn pekiUfak ufak su kabarcıkları çıkıyor kaşınıyor sonra dökülüyor ve nasır gibi kalinlasiyor hassaslasiyor yüzümde elimde sırtımda çıkıyor elimdeki sabit kaldı zaman zaman sönüp tekrar çıkıyor bu sene alerji testi yaptırdım nikel kobalt ve paraben alerjim cikti 15yildir var
Tekrar goruneyım bende cok tesekkur ederım sizede cok gecmıs olsunAlerji testleri 123 dereceleniyor ben yama testi yaptırdım sırtımdan alerji ilacı kullanıyorum kaşıntı ve sulanmada kortizonlu krem antibiyotik krem bol nemlendirici sürekli şuan daha iyiyim çok şükür stres ve üzüntü baş etken zaten Allah acil şifalar versin inşallah sizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?