• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fırınlar, Ocaklar, Aspiratörler ICF Fırın Ocak Davlumbaz Beyaz

geceninbanaoyunu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2016
142
91
48
Daha önce bu markayı duyan, kullanan var mı hanımlar? Benim setim ICF marka beyaz cam. KK'da pek rastlamadım kullanıcılara ama farklı yerlerde okuduğum yorumlarda memnun olanlar vardı. Siyahın temizliği zor diye beyaz seçtim. Mutfak dolaplarım da beyaz. Farklı markada beyaz renk kullananlar memnun musunuz?

en son 3 kasım da yazmışsınz,o günden bugüne kullanabildinizmi, memnun kaldınız mı,
bende ıcf beyaz üçlü ankastre almayı düşünüyorum sizin aldığınızın modeli nedir
ICF KAMPANYALI BEYAZ SET 1 (2911+6210+7035E2)
benim baktığım model bu

10 aralıkta düğünüm var kısmetse kullanıcam ama deneme yaptım bir sıkıntı yok şimdilik. Benimki de beyaz cam. En çok satılanlar beyaz cam olanlarmış. Benim kayınpederim beyaz eşyacı ve bunu o tavsiye etti. Bakalım inşaallah sıkıntı olmaz.

güle güle kullanın,hayırlı olsun düğününüz,bende ıcf istiyorum ama şikayet varda okuduklarım korkuttu,beni,malzeme kalitesi kötü servis,yedek parça sıkıntılı diye,bakalım ya hovver ya ıcf araştırmaya devam,cevabınız için teşekkürler

Teşekkür ederim ☺ bu işler şans işi. Şikayet var'da bosch siemens arçelik gibi markalarla ilgili de tonlarca şikayet var. Ben farklı forumlarda da araştırma yaptım o şekilde satın aldım zaten. Umarım sizin için en iyi olanı seçersiniz :oops:

Back