Yememek için yeni sebebim tişikkirlir beybiO zaman size Bi anımı anlatayım
Şimdi pazardan hurma alcam bakıyorum öyle pazarcının biri dedi ki abla çok güzel bunlar çikolatalı derler tadı harika bunda ağzın burumaz vs. Bende merak ettim aldım
Sonra eve geldim tadına bakıyorum çok güzel efso tamam yiyorum falan
Birde sona doğru gelince aboooo
Gımıl Gımıl kurtçuklar yok muuuu
Bir kaç tanesini yemiş olabilirim hatta
Hay pazarcı ben senin çikolatana ddm
Dipnot: çikolata mıydı kakao muydu neydi işte tam hatırlayamadımama sonuçta kurt çıktı
Kocişin yanında yapma pırttAma bu beni hurmadan vazgeçirmedi tabisiyine bayılıyorum bu defa daha dikkatle bakıyorum
Hayırlı cuumalarrrr paremmmmm bitanem
Proteinli yemişsin sen kurabiyemO zaman size Bi anımı anlatayım
Şimdi pazardan hurma alcam bakıyorum öyle pazarcının biri dedi ki abla çok güzel bunlar çikolatalı derler tadı harika bunda ağzın burumaz vs. Bende merak ettim aldım
Sonra eve geldim tadına bakıyorum çok güzel efso tamam yiyorum falan
Birde sona doğru gelince aboooo
Gımıl Gımıl kurtçuklar yok muuuu
Bir kaç tanesini yemiş olabilirim hatta
Hay pazarcı ben senin çikolatana ddm
Dipnot: çikolata mıydı kakao muydu neydi işte tam hatırlayamadımama sonuçta kurt çıktı
Cennet hurması ekşimi kızBe seberimm ekşi ekşiii
Kurusu güzel ama kurularında kurt yokmu acabaBende o kurusunu merak ediyorum inşallah denerim bir gün
Eksi diyonuzz nebileyimm ekşimiydi diye hatırlayamadımCennet hurması ekşimi kız
Yok canım tatlı ama ağzı uyuşturur hibi yapıyor böyle bir değişik o yüzdenEksi diyonuzz nebileyimm ekşimiydi diye hatırlayamadım
Evett yapıyoo yee iştee illede zararlı şeyleri yiycennYok canım tatlı ama ağzı uyuşturur hibi yapıyor böyle bir değişik o yüzden
Zararlıda yemem ama onu da pek sevmedim canım şimdi sevmediğim şeyi neden yiyimEvett yapıyoo yee iştee illede zararlı şeyleri yiycenn
Yararlı yiyceksinnZararlıda yemem ama onu da pek sevmedim canım şimdi sevmediğim şeyi neden yiyim
Ne yararı varmışYararlı yiyceksinn
Nerelerdeydin parişşKızlar nasılsınız bugün bakamadim
Gezmelerdeydim
Herkes iyimi yavrular ❣❣❣
Kuzum perim cuma oturmmaiz oluyor komşudaydım akşam da kardeşe gittik şimdi yoldayız eve dönüyorumNerelerdeydin parişş
İyiyim ben çok şükür çay bekliyorum demlensinde içek
Hamileliği kolaylaştırıyo doğum kolay ediyor birsüru faydalari var bebegim google amcaya sorNe yararı varmış
Ne giHamileliği kolaylaştırıyo doğum kolay ediyor birsüru faydalari var bebegim google amcaya sor
İyi paremmm çok şükür evi filan topladım oturdum birazdan tesbih çekecem bazen böyle buhran geliyor iyi gelir rahatlarımmKızlar nasılsınız bugün bakamadim
Gezmelerdeydim
Herkes iyimi yavrular ❣❣❣
CEnnet hurması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?