Allah şifa versin meralimIyiim bitanem yeni geldim hastaneden günlük ışın alnaya gidip geliyorumsen nasılsın kuzum
Ne dışı yav hayat gece başlar orada.. ..Günaydın kuzummm❤❣
Biz köyde değiliz şehrin biraz dışında bahçeli evlerin olduğu bir semt burası kışın şehir içinde apartmanda yaşarız canım
Yakın olsak herkesi misafir etmek isterim fakat hepimiz bir yerdeyiz malesef❣
Yakın konya sivas arası 4 saat galibaSivas yakin sayiliyo mu
Bazı üni hastanelerinde o şekilde olmadan direk randevu alınabiliyor canım bana mesela hematolojiye gitmek için önce dahiliyeden randevu actırıcaksın dediler. Ama ben üni hastanesindem direk hematolojiye randevu alıp gidebildim bir baksana sende belki olurOf sorma ya tamamen saçmalıko bölüme gidebilmek için çocuk doktorundan randevu almak gerek ama ona randevu bulunmaz özelde ki doktora böyle bir yetki verilmez amann
Neyse sen nasılsın nasıl gidiyor
Kiz ben Kayseri' desin saniyodum seni parişşYakın konya sivas arası 4 saat galiba
Yok kuzum ben Konya dayımKiz ben Kayseri' desin saniyodum seni parişş
Aa ciddi mi dur kız bakayım o zaman bu bölüm var mı diyeBazı üni hastanelerinde o şekilde olmadan direk randevu alınabiliyor canım bana mesela hematolojiye gitmek için önce dahiliyeden randevu actırıcaksın dediler. Ama ben üni hastanesindem direk hematolojiye randevu alıp gidebildim bir baksana sende belki olur
Ben iyiyim kuzum nasıl olayım işte bekliyorum hep
Bugün evlilik yıldönümü koca evde oturuşuyoruz
Bak bir kuraabiyem inşallah vardırAa ciddi mi dur kız bakayım o zaman bu bölüm var mı diye
Oo evlilik yıl dönümü haa
Beraber nice seneleriniz olsun inşallah evlatlarınızla sağlıkla huzurla
Aminn kuzumm inşallahAllah şifa versin meralim
biran önce bitsin geçsin gitsin
O kadar güzel ifade etmişin ki paremm söylenecek hiçbir söz yok herkes kendi hayatına baksın.Burda seni bilen biliyor.nasılsa fazlalıklar da her zaman kendini belli eder ve giderlerkızlar nasılsınız islerim vardı bugün koştur koştur derken bu saat oldu
bu ara mapusa girdim çıktımçok kültürlü birinin sınırına girmişim ben o sınıra giremezmişim doğru dün kraliçe elizabet defnedildi galiba kendisi o tahta oturucak
bide hayatıma baktım anneM babamla gayet küçük mutlu bir yaşantım var yazın bahçe işleri kışın apartman derken yaşayıp gidiyorum şükür
dışarda değilim muhtaç değilim kazancım var
kimsenin evinde yuvasında yasantisin da gözüm yok
herkesin burada mutluyum demesi bile beni mutlu eder ve her zaman da dua ederim rabbim eviniz de yuvanızda eşinizle çocuğunuzla mutlu olun diye
tanıdığım günden beri iyiki tanıdım dediğim kişiler olduğu gibi tanıdığıma bin pişman olduğum kişiler de oldu
hicbir lafım sözüm tartışmam olmadığı halde buraya gelip benim boşanmış olmama laf eden kişi bir zamanlar arkadaştı ve ben boşandığımi nasıl olduğunu anlattığım da kizan boşver pare önüne bak pisliğin tekiymis kurtulmuşum keyfine bak üzülme canım cicim parem diyen arkadaş beni burdan vurmaya çalıştı ve bunu yaprken aslında kendinin nasıl biri olduğunu gösterdi ...bide kahkaha emojisi bırakarak
kimse şu yaşadığı hayata sağlığına evliliğine kocasına oğluna kızına güvenmesin
büyük lolkma yesin büyük konuşmasın
kötü kalpli deyip insanı sırf boşandığı için kendi hayatına bak diyenin kalbindeki güzelliği görmüş oldunuz bazılarınız görmezden gelmis 'te olabilir ama bu kime yapılsa ben görür cevapta verirdim hiç çekinmeden arkadaşlık samimiyet dostluk bana göre böyledir sevdiklerime kimse laf edemez
Buraya yazarak ne kadar kültürlü modern olduğunu derya deniz olduğunu gösterdi...
daha arkamızdan yapılan dedikoduları unutmuş değiliz buraya gelip ahkam kesmeden önce dönüp arkasına baksın bide aynaya baksın
kimse kendini yüksekte kaf dağında sanmasın rabbim ordan bir düşürür yere neye uğradığını insan şaşırır
laf ağızdan 9 boyumla çıkar derler düşünmeden konuşan ettiği lafı yasamadan ölmezmiş
Herkesle arkadaş olunmaz herkesle dost olunmaz kendisinin yaptığını herkes gördü nasıl arkadaş olur yada dost olur görmüş oldunuz
kimse boşanmak için evlenmez kendini bilmezlerin diline düşmez sınırdan bahsedipte bir başkasını boşanmış diye hayatını yoluna koy deyip kahkaha atmaz o sınıra girme hakkını kendinde göremez
kuran da süreyi duayı dini şeyleri mizah konusu geyik konusu yapmak doğru değil dedim diye buraya gelip hakaretler yagdiramaz evet burda konuya yaptığı yorumu yazdım arkadaşla sadece yazdığı yorumu yazdıkSaliha40 Sorduğu için ve Black Light paylaştık
o kişiyi ağzıma alıpta ne dedikodusu yapicam ağzıma yazık önemseyipte taaa o zaman dedikodu yapmamışım da kahleye alıp konuşmamışım da şimdimi konusucam bu kadar kendini önemli sanma
ve canlarım iyiki varsınız herkes herkesi az çok biliyor
sanki çok kötü çok yanlış bir hayatım varmış gibi tobe yarabbim beni vurdu hayatını yoluna koy demesine karşılık yazilmasi gerekeni yazmışsınız Minnoş ve kimyon canlar dediği gibi yanılmadık
D u t dediği gibi HERKES KALBINDEKI CICEGIN KOKUSUNU DISARI VERIR
çok klasik birine çamur atmadan önce kirlenen tek şey kendi elindir
bu yazı bazılarınıza gereksiz gelse de benim için önemli
Cansınız
Catlak-kurabiye
Minnosprenses
Cookiie
Tiniminimavihanim
Meral01
Black Light
D u t
M MaviMabellee
Hayırlı cumalar parisimEki Görüntüle 3134230
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
D u t
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
N NesNa
Noisy Girl
M MaviMabellee
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
karamel Latte
Ballikabak
Madammor
Meral01
Bal0ncuk
M Mutluuu06
Simurgp
Black Light
Seridina
Nosking
Queen Teyze
Wilma11
HALLEYS
Sanada kuzum Nasılsın nerdesin hiç sesin soluğun çıkmıyor iyimisinHayırlı cumalar parisim
İyiyim kuzum şükür evdeyim sen nasılsın canm hiç bişey yapmak istemiyorSanada kuzum Nasılsın nerdesin hiç sesin soluğun çıkmıyor iyimisin
❣❣
Hayırlı Cumalar paremEki Görüntüle 3134230
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
D u t
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
N NesNa
Noisy Girl
M MaviMabellee
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
karamel Latte
Ballikabak
Madammor
Meral01
Bal0ncuk
M Mutluuu06
Simurgp
Black Light
Seridina
Nosking
Queen Teyze
Wilma11
HALLEYS
Neden evdesin izinlimisinİyiyim kuzum şükür evdeyim sen nasılsın canm hiç bişey yapmak istemiyor
Hayirlı cumalar canım benimEki Görüntüle 3134230
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
D u t
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
N NesNa
Noisy Girl
M MaviMabellee
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
karamel Latte
Ballikabak
Madammor
Meral01
Bal0ncuk
M Mutluuu06
Simurgp
Black Light
Seridina
Nosking
Queen Teyze
Wilma11
HALLEYS
Hayirli cumalar kuzum.Eki Görüntüle 3134230
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
D u t
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
N NesNa
Noisy Girl
M MaviMabellee
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
karamel Latte
Ballikabak
Madammor
Meral01
Bal0ncuk
M Mutluuu06
Simurgp
Black Light
Seridina
Nosking
Queen Teyze
Wilma11
HALLEYS
Nerdesin kız görünmüyorsun yavruHayirlı cumalar canım benim
Amin bitanem amin ne güzel dua olduHayirli cumalar kuzum.Rabbim bizleri umduklarimiza nail, korktuklarimizdan emin eylesin amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?