İyi ki varsınız

Her zaman duamdasın canım

Aa biran evvel bulun randevu inşallah canım çok sıkıntı bu hastanelerden randevu işi.
Onlaea dikkat ette birdaha yeme bari
Of sorma ya tamamen saçmalık o bölüme gidebilmek için çocuk doktorundan randevu almak gerek ama ona randevu bulunmaz özelde ki doktora böyle bir yetki verilmez amann
Neyse sen nasılsın nasıl gidiyor

MssPARE cnm ne güzel yazmışsın

ama ben bunları yazmanı bile gerek görmedim.. kimseye kimse kendni ispatlamak zorunda değil...

benim en cok takıldığım konu boşanma konusu..
boşanmak ayıplanacak yada eksik görülecek die bişey değil aksine, hayatımda ahlanıp vahlanıp hergün mutsuz olacağıma, başım git yeni hayatıma başlarım daha iyi yani.. aksine gurur duyarım öyle bir hayatım varsa...

din konusu hassas bi konu.. inancı olanada saygım var.. olmayanada saygım var.. ama olanlada olmayanlada dalga geçer gibi konuşmayı doğru bulmuyorum

seviyoruz seni parecan

Ben kendimi ispatlamak için yazmadım ki ayrıca neden böyle bir şey yapayım benim hayatım kime ne herkes kendi hayatına baksın
Ben bekarım çocukta yok ohhh tam bekarım hemde
Canim benim baloncugum ❣

Insanları çok basitçe cahilce davranıp ama bu yaptığını iyi bir şey yapıyormuş gibi sözüm ona asalayip ezip küçümseyip kendini çok ama çok iyi görüp kültürlü modern benim yaşam şekline ayak uyduramazsınız siz kimsiniz gibi gibi davranıp ulaşılmaz biri görip ve kalp temizliğinden bahsedipte olmayacak ve komik şekilde bunu dile getirerek asıl kınadığı şeyi kendi yapıyor ama bunun farkında olmayan durum için yazdım
Bu genel yazdım bunu burda hepinizin gözü önünde yaşadık dimi böyle kişiler Bdv de var her yerde var o yazıyı genel yazdım
Yanı istediği kadar vuran vursun yada bu lafı edeyim acıtayım desin ancak kendi karakterini cahilliğini gösteriyor aslında

Yoksa ben özelimde gayet mutluyum bu laflara gülüp geçiyorum ister istemez can sıkılsa da kk dan çıkıp reel telaşına kapılınca burdaki 3 5 kendini bilmez burda kalıyor

Ha sanal diye her laf denmez her laf herkese denmez Allaha havale ediyorum
Yazdığım gibi büyük lokma ye büyük konuşma
O kınadığı yerden mevlam büyük imtihan ederim

Inanca gelince bana ne kim neye inanırsa inansin hesabı bana vermeyecek

Fakat inancliyim deyip burda inançla dalga geçenler oluyor ses çıkarmıyorlar hatta beğeni yapıyorlar ban yeriz yada karışmayalım bizi ne banane yada arkadaşlık bozulması yaşamayalım diye susuyorlar
Işte bu durumda kimseye saygı duymam beniım inancımla kitabımla dalga geçene iki çift laf ederim yada o laf edilmişse beğenmedim yapar geçerim tepkimi veririm

Saygı her konuda karşılıklı olursa olur ...

aynen yazdığın herşeye katılıyorum

ay bide yaşam tarzından bahsetmişsin

beni misafir etsene bahçene bayılıyorum

benm eşimde köyde doğmuş büyümüş.. annemde
ben onlar kadar şanslı değilim
bahçeden herşeyi koparıp yemişler felan
bende şimdi kızımı bol bol götürüyorum tadına varsın yaşasın die
bahçeyi doğayı hayvanları sevsin die
bence ben onlardan hep eksiğim

Günaydın kuzummm❤❣
Biz köyde değiliz şehrin biraz dışında bahçeli evlerin olduğu bir semt burası kışın şehir içinde apartmanda yaşarız canım

Yakın olsak herkesi misafir etmek isterim fakat hepimiz bir yerdeyiz malesef

lebron ceymss

bizim burda bitek köylerde var öyle yerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…