- 19 Kasım 2020
- 22.118
- 48.262
- 548
Onlardan değil gibi de bakalımaynen alerjidir o kuzum süt ürünlerine dikkat et
hiç yeme
neyden şüpheleniosun kuzumOnlardan değil gibi de bakalım
Tam emin değilim ama fındık ceviz gibineyden şüpheleniosun kuzum
benim kızıma kaka değil ama vücudunda kabarma olduTam emin değilim ama fındık ceviz gibi
Annemi babamı tam da bu sebepten tembihlerim kimsenin çocuğuna seker çikolata fındık fıstık verme derim .benim kızıma kaka değil ama vücudunda kabarma oldu
antepfıstığından..
normallerden bişi olmuyor
anneme dedmki kızımın ruhu fakir
zengin fıstığı sevmior
benm kızım 14 aylıkAnnemi babamı tam da bu sebepten tembihlerim kimsenin çocuğuna seker çikolata fındık fıstık verme derim .
İnsanlara dost görünüp konuş ardınfan ilk olayda sırtında vur pare hayattını düzeltecekse sende karakterini düzeltSen git önce bı hayatını yoluna koy ya
Günaydın balımgünaydınnnn
Ula minnoş senin ağzını yerim lenİnsanlara dost görünüp konuş ardınfan ilk olayda sırtında vur pare hayattını düzeltecekse sende karakterini düzelt
Noluy lanİnsanlara dost görünüp konuş ardınfan ilk olayda sırtında vur pare hayattını düzeltecekse sende karakterini düzelt
Kardeşlik arkadaşlık sanal diyen birine ne denir kurabiyemUla minnoş senin ağzını yerim len
Zorunlu pareye sarmışta hayatını düzelt bilmem ne demişNoluy lan
Onun ne haddineymiş ki? Herkes kendi hayatına baksınZorunlu pareye sarmışta hayatını düzelt bilmem ne demiş
Aynen öyle insanları yarasından vurmaya çalışıyor güya akıllı ve kültürlüOnun ne haddineymiş ki? Herkes kendi hayatına baksın
Böyle kültür olmazAynen öyle insanları yarasından vurmaya çalışıyor güya akıllı ve kültürlü
Yavrum sen nereye gittinnnnnnSondan arkaya doğru oku bakalım ne olmuş
Yemin ediyorum tam üstüne bastın.Son zamanlarda kk da haddini hududunu bilmeyen insan çoğaldı. Takma kafana parem . Yarının kime ne getireceğini hiç birimiz bilemeyiz.
Geçenlerde şöyle bi söze denk geldim
HER KALP KENDİ İÇİNDEKİ ÇİÇEĞİN KOKUSUNU VERİR❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?