- 19 Eylül 2013
- 4.881
- 9.360
- 408
Canim canini sıkma sakin Allah en iyisini bilirBoşandım ya onu diyor mabem kendi çok emin ya hayatından geleceğinden
Neyi kınarsan onu yaşarsın Allaha havale ettim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim canini sıkma sakin Allah en iyisini bilirBoşandım ya onu diyor mabem kendi çok emin ya hayatından geleceğinden
Hiç kimsenin hayat garantisi yok paremm ağzı olan konuşuyor takma kuzumBoşandım ya onu diyor mabem kendi çok emin ya hayatından geleceğinden
Hiç yanılmadıkİnsanları yaralarından vurmak senin gibilerin işi zaten. Bravo tam karakterine uygun hareketler![]()
Bazıları çok emin nedense hayat onlar için bugün yarın ne sunucak haberleri yokHiç kimsenin hayat garantisi yok paremm ağzı olan konuşuyor takma kuzum
Bazıları çok emin nedense hayat onlar için bugün yarın ne sunucak haberleri yok
Benim hayatıma dile getirip yoluna koy diyor
Bide kalp kirliginden bahsedip
![]()
Ay yok noldu len
Sondan arkaya doğru oku bakalım ne olmuşAy yok noldu len
Müsait değilim ya su an shsjdjSondan arkaya doğru oku bakalım ne olmuş![]()
Verilmiş sadakamız varmış pariş boşver gerçek yüzünü gösterdi yeniden. Bide buraya gelmiş dedikodudan bahsediyor arkamızdan atan da dedemdiHiç yanılmadık![]()
Şimdi bişe dicem de neysepoffffffffffffffffff neler olmuş öyle ya...
bende belirli topikler dışında bi yere cok bakmadığım için herşeyi en son öğreniyorum
parede gitmiş![]()
sende gitme kurbişim sakinŞimdi bişe dicem de neyse![]()
neyn var seninZaten kafam dumanlı
Gider aslanlar gibi yatar çıkarım![]()
Bebem kuzumneyn var senin![]()
aynen alerjidir o kuzum süt ürünlerine dikkat etBebem kuzumkanlı ishalimiz vardı muhtemelen alerji kaç gündür tadım yok
![]()