- 20 Aralık 2020
- 17.160
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.282
- 548
Bir kaç gün öncesi konuştuk kuzumm yazıyorum cevap yok müsait değil galiba
Sen git önce bı hayatını yoluna koy ya
Ulan var ya dünyanın dedikodusunu yapıyorsunuz kalbiniz kir pas.Hadsiz
Kızlar sakinUlan var ya dünyanın dedikodusunu yapıyorsunuz kalbiniz kir pas.
Kul kulla helallesmeyince nanay hani, malum dedikodudan
Ama Allah ile kul arasında bir mevzu olunca vay efendim hadsiz dinle dalga geçiyor
Sen. Çok hadlisin ya arkamdan konuşurkenhad huduttur sınırdır kültür farkımız var anlamazsın sen şimdi ama... Sınırıma nasıl girebiliyon ki sen ? Allah müsade etmemiş dedikodu yapma demiş sana gelince günah değil demi
Senin dininde samimiyetin bu mu
Takva sahibi
Benim hayatıma ne olmuş da yoluma koyayım hayirdirSen git önce bı hayatını yoluna koy ya
Bak şimdi buraya gelip hakaret yagdıramazsın iste bu hadsizlik değil de nedir sen konu içine meryem süresi yazıp dinle dalga geçersen bende sana tepki veririm benim inancıma dinime allahın sürelerine kimse laff edemez ama hiç kimseUlan var ya dünyanın dedikodusunu yapıyorsunuz kalbiniz kir pas.
Kul kulla helallesmeyince nanay hani, malum dedikodudan
Ama Allah ile kul arasında bir mevzu olunca vay efendim hadsiz dinle dalga geçiyor
Sen. Çok hadlisin ya arkamdan konuşurkenhad huduttur sınırdır kültür farkımız var anlamazsın sen şimdi ama... Sınırıma nasıl girebiliyon ki sen ? Allah müsade etmemiş dedikodu yapma demiş sana gelince günah değil demi
Senin dininde samimiyetin bu mu
Takva sahibi
Ne oldu kuzum yaBenim hayatıma be olmuş da yoluma koyayım hayirdir
Bdv de konunicine meryem süresi yazmış geyik oksun diye bende tepki verdim öfkesini kusuyorMssPARE ne oldu kızlar şoktaym
Sen benim.hayatima.ne olmuşta yoluna köy diyorsun kimsin sen ya ne var benim hayatım da çok şükür bin şükür rabbimeSen git önce bı hayatını yoluna koy ya
Aaa şu kızlık konuzusu eee daha ne uzatıyor ozaman durup durup kuruyor millet boşver kuzum yaaBdv de konunicine meryem süresi yazmış geyik oksun diye bende tepki verdim öfkesini kusuyor
Ya birak Allah askina bosver kuzum yaBak şimdi buraya gelip hakaret yagdıramazsın iste bu hadsizlik değil de nedir sen konu içine meryem süresi yazıp dinle dalga geçersen bende sana tepki veririm benim inancıma dinime allahın sürelerine kimse laff edemez ama hiç kimse
Ve onca tepki aldigin halde bu seferde sirat köprüsüne laf ettin bunu bilerek yaptın
Daha öfken gecmedi şimdi burda bana hakaret yagdiriyirsun benim hayatıma ne olmuş da yoluna koyayım söylesene ne var benim hayatım da hadsisın iste
Sizin yaptığınız da hiç hoş değilBak şimdi buraya gelip hakaret yagdıramazsın iste bu hadsizlik değil de nedir sen konu içine meryem süresi yazıp dinle dalga geçersen bende sana tepki veririm benim inancıma dinime allahın sürelerine kimse laff edemez ama hiç kimse
Ve onca tepki aldigin halde bu seferde sirat köprüsüne laf ettin bunu bilerek yaptın
Daha öfken gecmedi şimdi burda bana hakaret yagdiriyirsun benim hayatıma ne olmuş da yoluna koyayım söylesene ne var benim hayatım da hadsisın iste
Evet ya oraya yazamadım daha büyük tepki alıcak buraya yazıyorAaa şu kızlık konuzusu eee daha ne uzatıyor ozaman durup durup kuruyor millet boşver kuzum yaa
Hayır yani sen diyor hayatını düzle benim.hayatim da ne var komik yaYa birak Allah askina bosver kuzum ya
Boşver paremm takma ya neden hep ikimizi buluyor böyleleriEvet ya oraya yazamadım daha büyük tepki alıcak buraya yazıyor
İnsanları yaralarından vurmak senin gibilerin işi zaten. Bravo tam karakterine uygun hareketlerSen git önce bı hayatını yoluna koy ya
Kiz o ne bilsin senin hayatini bosver kuzum giHayır yani sen diyor hayatını düzle benim.hayatim da ne var komik ya
Boşandım ya onu diyor mabem kendi çok emin ya hayatından geleceğindenKiz o ne bilsin senin hayatini bosver kuzum gi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?