- 12 Mart 2020
- 9.814
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.880
- 298
İyiyken kötü etcekler insanı vallayasal haklarıma başvuracam de
Oyy yirimmmmKuzuummm benim sorma net bitti kaldim ortada
He ya kuzum çok çabuk geçiyor bende anlamıyorumİyiiyim canım benim kız siz doğum yapalı 111 gün diyo ya buuu kız askere gidecek kadar olmuş hele vayy zaman ne çapık geçiyisen nasılsın bebiş napıyo
Kızzz sosyalim nolmuş ben görmemişim ama iyi bişey olmuş galibemmm
İyi diyelim iyi olsun kuzum ya
Düğünden sonra pzt salı gitmedim salı zönk diye çıkarmışlar hele ben şok vazgeçmişler bendenizin ücretini istiyorum boyuna hala yatırmamışlar
Onun dışında gelecek günler için kendimi kurup kurup o odadan o odaya dolanıyorum işte
Çok şükür kuzum iyiyim arkadaşlarla vakit geçiriyoruz sosyal medya detoxsundayımBitanem niyenkusura bakayım bende yeni paylaştım sayılır ❣❤
Neden girmiyorsun siteye hayırdır iyimisin
Ellerine sağlık kuzumKuzum turşuyla uğraştım çarşamba günü dünde kizkatdesimle işlerimiz vardı çarşı pazar dolaştık
Yorulup kaldım gecede sizdim bitanem sen nasilsin
Isın tedavin nasıl gidiyor iyimisin
Ellerine sağlık kuzumiyi gidiyor şimdilik bir sıkıntı yok kuzum geçen hafta kemoterapi aldıim dün bugün de ışın alınca üzerine beni biraz sarstı ama ıyimm bitanem
Ohhh ne güzel yapıyorsun valla bende birazdan film izliyecemÇok şükür kuzum iyiyim arkadaşlarla vakit geçiriyoruz sosyal medya detoxsundayım
Ellerine sağlık kuzumiyi gidiyor şimdilik bir sıkıntı yok kuzum geçen hafta kemoterapi aldıim dün bugün de ışın alınca üzerine beni biraz sarstı ama ıyimm bitanem
Sanada bitanem hayırlı cumalar duandan unutmaCanimmm pareeemmm internetim yok, kuzum benim etiketlerin için çok teşekkür ederimhayırlı cumalar
Ahahahaha eşim de diyo illa davalık mı olalım,cimere yaz
Aynen kuzum yaaa zaman çok hızlı geçiyoOyy yirimmmm
Senin sınavın var dimi bu pazar
He ya kuzum çok çabuk geçiyor bende anlamıyorumaha öğlen olmuş az sonra kesin akşam olur
Kız onlar ne etmiş öyle r
Boşver kalsınlar ortada seni mumla arasınlar
Sende dinlen biraz gez dolaş günlük birine misafirliğe git tadını çıkar. Sonra yeniden iş bakmaya balişlarsıb
İnşallah Rabbim gönlüne göre nasip etsin
sakın yedirmeeeeeeeeeeeeAhahahaha eşim de diyo illa davalık mı olalım,len altıbinlira para ki bunlar günlük beş altıyüz bin para döndürüyor Amaannn
Aynen kuzum yaaa zaman çok hızlı geçiyo
He kız doksan derece dönenler
Kız ben sevmem öle gezmeyi ki tanıdığım da yok buralarda aman bana karışmasalar daha iyi de
Neyse bi kaç ay geçsin Bi iş de bakcam inşallah
Dinlen canım acele etme ya tadını çıkar senelerin verdiği yorgunluk varAhahahaha eşim de diyo illa davalık mı olalım,len altıbinlira para ki bunlar günlük beş altıyüz bin para döndürüyor Amaannn
Aynen kuzum yaaa zaman çok hızlı geçiyo
He kız doksan derece dönenler
Kız ben sevmem öle gezmeyi ki tanıdığım da yok buralarda aman bana karışmasalar daha iyi de
Neyse bi kaç ay geçsin Bi iş de bakcam inşallah
Poh yesinlersakın yedirmeeeeeeeeeeee
Aynen kuzum ama uzun süreli durmayı düşünmüyorum nasipse.. Malum altımda genç elti yarın gebe kalacak doğuracak bilmem ne psikolojim düşününce bile kaldırmıyorDinlen canım acele etme ya tadını çıkar senelerin verdiği yorgunluk var
Hayırlı cumalar cann paremmmmmEki Görüntüle 3130666
ASSOSyal
@-Cookie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
@Nau Nau
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Saliha40
Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
Meral01
Bal0ncuk
@Biblolitanin annesi
@Simurgp
@Black Light
@Seridina
@Nosking
@Semra12345
@LimonluAyran
@_HALLEY_
Anladım bitanem hayırlısı bakalımPoh yesinler
Aynen kuzum ama uzun süreli durmayı düşünmüyorum nasipse.. Malum altımda genç elti yarın gebe kalacak doğuracak bilmem ne psikolojim düşününce bile kaldırmıyor
Canım muciskom iyi birşey Allah razi olsun, biyopsi sonrasi kontrolüm çok iyiydi herşey yolunda çok şükürİyiiyim canım benim kız siz doğum yapalı 111 gün diyo ya buuu kız askere gidecek kadar olmuş hele vayy zaman ne çapık geçiyisen nasılsın bebiş napıyo
Kızzz sosyalim nolmuş ben görmemişim ama iyi bişey olmuş galibemmm
İyi diyelim iyi olsun kuzum ya
Düğünden sonra pzt salı gitmedim salı zönk diye çıkarmışlar hele ben şok vazgeçmişler bendenizin ücretini istiyorum boyuna hala yatırmamışlar
Onun dışında gelecek günler için kendimi kurup kurup o odadan o odaya dolanıyorum işte
Var kuzuum bitsede kurtulsak bıktım hasta hastaOyy yirimmmm
Senin sınavın var dimi bu pazar
He ya kuzum çok çabuk geçiyor bende anlamıyorumaha öğlen olmuş az sonra kesin akşam olur
Kız onlar ne etmiş öyle r
Boşver kalsınlar ortada seni mumla arasınlar
Sende dinlen biraz gez dolaş günlük birine misafirliğe git tadını çıkar. Sonra yeniden iş bakmaya balişlarsıb
İnşallah Rabbim gönlüne göre nasip etsin
Geçmiş olsun canımVar kuzuum bitsede kurtulsak bıktım hasta hasta
Oohh ohh hep iyi şeyler olsun canım benim çok şükürCanım muciskom iyi birşey Allah razi olsun, biyopsi sonrasi kontrolüm çok iyiydi herşey yolunda çok şükür
KeşkeGünaydın balu uyusans olum böğün pazarBal0ncuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?