Kuzuummm benim sorma net bitti kaldim ortada🥺
Oyy yirimmmm
Senin sınavın var dimi bu pazar 🤩🤩🤩
İyiiyim canım benim kız siz doğum yapalı 111 gün diyo ya buuu kız askere gidecek kadar olmuş hele vayy zaman ne çapık geçiyi🤭sen nasılsın bebiş napıyo

Kızzz sosyalim nolmuş ben görmemişim ama iyi bişey olmuş galibemmm🥳🥳🥳🥳🥳

İyi diyelim iyi olsun kuzum ya
Düğünden sonra pzt salı gitmedim salı zönk diye çıkarmışlar hele ben şok vazgeçmişler benden 🤣izin ücretini istiyorum boyuna hala yatırmamışlar
Onun dışında gelecek günler için kendimi kurup kurup o odadan o odaya dolanıyorum işte 🥴
He ya kuzum çok çabuk geçiyor bende anlamıyorum 😅 aha öğlen olmuş az sonra kesin akşam olur 🤪🤪
Kız onlar ne etmiş öyle r😡😡
Boşver kalsınlar ortada seni mumla arasınlar
Sende dinlen biraz gez dolaş günlük birine misafirliğe git tadını çıkar. Sonra yeniden iş bakmaya balişlarsıb
İnşallah Rabbim gönlüne göre nasip etsin 🥰

Kuzum turşuyla uğraştım çarşamba günü dünde kizkatdesimle işlerimiz vardı çarşı pazar dolaştık
Yorulup kaldım gecede sizdim bitanem sen nasilsin 😇😇😇
Isın tedavin nasıl gidiyor iyimisin 🥰🥰🥰
Ellerine sağlık kuzum 🥰😘 iyi gidiyor şimdilik bir sıkıntı yok kuzum geçen hafta kemoterapi aldıim dün bugün de ışın alınca üzerine beni biraz sarstı ama ıyimm bitanem 😘😘😘❤️❤️

Ellerine sağlık kuzum 🥰😘 iyi gidiyor şimdilik bir sıkıntı yok kuzum geçen hafta kemoterapi aldıim dün bugün de ışın alınca üzerine beni biraz sarstı ama ıyimm bitanem 😘😘😘❤️❤️

Aman kuzum iyi ol herşey yolunda gitsin meralim iyiyim dedikce seviniyorum cuma hürmetine daha iyi bitanem ❤❣🥰♥️🌹🌷👍
Çok şükür kuzum iyiyim arkadaşlarla vakit geçiriyoruz sosyal medya detoxsundayım🙈🥰
Ohhh ne güzel yapıyorsun valla bende birazdan film izliyecem 👍😇🌷🌹
Canimmm pareeemmm internetim yok, kuzum benim etiketlerin için çok teşekkür ederim 🤲💜🤩🍒🍒🍒😘 hayırlı cumalar 🤲💜🤩🍒🍒🍒😘
Sanada bitanem hayırlı cumalar duandan unutma
Fistikim♥️♥️🥰

Ahahahaha eşim de diyo illa davalık mı olalım, 🤣 len altıbinlira para ki bunlar günlük beş altıyüz bin para döndürüyor Amaannn

Oyy yirimmmm

He ya kuzum çok çabuk geçiyor bende anlamıyorum 😅 aha öğlen olmuş az sonra kesin akşam olur 🤪🤪
Sende dinlen biraz gez dolaş günlük birine misafirliğe git tadını çıkar. Sonra yeniden iş bakmaya balişlarsıb
Aynen kuzum yaaa zaman çok hızlı geçiyo☺️
He kız doksan derece dönenler

Kız ben sevmem öle gezmeyi ki tanıdığım da yok buralarda aman bana karışmasalar daha iyi de
Neyse bi kaç ay geçsin Bi iş de bakcam inşallah ☺️

Ahahahaha eşim de diyo illa davalık mı olalım, 🤣 len altıbinlira para ki bunlar günlük beş altıyüz bin para döndürüyor Amaannn

Kız ben sevmem öle gezmeyi ki tanıdığım da yok buralarda aman bana karışmasalar daha iyi de
sakın yedirmeeeeeeeeeeee

Dinlen canım acele etme ya tadını çıkar senelerin verdiği yorgunluk var

İyiiyim canım benim kız siz doğum yapalı 111 gün diyo ya buuu kız askere gidecek kadar olmuş hele vayy zaman ne çapık geçiyi🤭sen nasılsın bebiş napıyo

Kızzz sosyalim nolmuş ben görmemişim ama iyi bişey olmuş galibemmm🥳🥳🥳🥳🥳

İyi diyelim iyi olsun kuzum ya
Düğünden sonra pzt salı gitmedim salı zönk diye çıkarmışlar hele ben şok vazgeçmişler benden 🤣izin ücretini istiyorum boyuna hala yatırmamışlar
Onun dışında gelecek günler için kendimi kurup kurup o odadan o odaya dolanıyorum işte 🥴
Canım muciskom iyi birşey Allah razi olsun, biyopsi sonrasi kontrolüm çok iyiydi herşey yolunda çok şükür 🤲💜🥰🍒😘

Oyy yirimmmm

Var kuzuum bitsede kurtulsak bıktım hasta hasta🥺

Back