Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı cumalar tatlımlarEki Görüntüle 3130666
ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
D u t
bir mucizee
Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
@Meral01
Bal0ncuk
@Biblolitanin annesi
@Simurgp
@Black Light
@Seridina
@Nosking
@Semra12345
@LimonluAyran
@_HALLEY_
Kuzum turşuyla uğraştım çarşamba günü dünde kizkatdesimle işlerimiz vardı çarşı pazar dolaştıkGünaydın paremm hayırlı cumalar olsunbende sana yazacaktım bir kaç gündür göremeyince merak ettim
nasılsın kuzum
![]()
Kuzumm hayırlı cumalar günlerim yoğun geçiyor diğer etiketini yeni gördüm cevap veremedim giremiyorum fazla kusura bakmaEki Görüntüle 3130666
ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
D u t
bir mucizee
Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
@Meral01
Bal0ncuk
@Biblolitanin annesi
@Simurgp
@Black Light
@Seridina
@Nosking
@Semra12345
@LimonluAyran
@_HALLEY_
Bitanem niyenkusura bakayım bende yeni paylaştım sayılır ❣❤Kuzumm hayırlı cumalar günlerim yoğun geçiyor diğer etiketini yeni gördüm cevap veremedim giremiyorum fazla kusura bakma![]()
Hayırlı cumalar parişimEki Görüntüle 3130666
ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
D u t
bir mucizee
Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
@Meral01
Bal0ncuk
@Biblolitanin annesi
@Simurgp
@Black Light
@Seridina
@Nosking
@Semra12345
@LimonluAyran
@_HALLEY_
Hayırlı cumalar kurbişHayırlı cumalar![]()
![]()
Hayırlı cumalar baluuuuhayırlı cumalar parem
herkese hayırlı cumalar kızlar![]()
Hayırlı cumalar duduşkoGünaydın hayırlı cumalar❤❤❤
Nasılsın balımHayırlı cumalar kurbiş![]()
gözün aydın sosyalim
çok şükür bebeğim
Şimdi tesadüf gördüm kirazlımmm çok sevindim hamd olsunnn
Rabbim kimseyi sağlığıyla imtihan etmesin sevdikleriyle imtihan etmesin geçmiş olaunnn sosyalimmmmm![]()
Bunu yeni gördüm balımçok şükür gözün aydın Rabbim beterinden korusun inşallah
![]()
Canimlar Allah razi olsun çok teşekkür ederimAminnn
mucişşş naber kızçeHayırlı cumalar baluuuu
Hayırlı cumalar duduşko![]()
Canimmm pareeemmm internetim yok, kuzum benim etiketlerin için çok teşekkür ederimEki Görüntüle 3130666
ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
D u t
bir mucizee
Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
@Meral01
Bal0ncuk
@Biblolitanin annesi
@Simurgp
@Black Light
@Seridina
@Nosking
@Semra12345
@LimonluAyran
@_HALLEY_
Sosyalim gelmiş hoş gelmişCanimlar Allah razi olsun çok teşekkür ederiminternetim yok da anca yaziyorum
![]()
Kuzuummm benim sorma net bitti kaldim ortadaSosyalim gelmiş hoş gelmiştahmin ettim, canım
![]()
İyiiyim canım benim kız siz doğum yapalı 111 gün diyo ya buuu kız askere gidecek kadar olmuş hele vayy zaman ne çapık geçiyiNasılsın balım![]()
Kızzz sosyalim nolmuş ben görmemişim ama iyi bişey olmuş galibemmmCanimlar Allah razi olsun çok teşekkür ederiminternetim yok da anca yaziyorum
![]()
İyi diyelim iyi olsun kuzum yamucişşş naber kızçe
Hayırlı cumalar canım benimmEki Görüntüle 3130666
ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
D u t
bir mucizee
Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
@Meral01
Bal0ncuk
@Biblolitanin annesi
@Simurgp
@Black Light
@Seridina
@Nosking
@Semra12345
@LimonluAyran
@_HALLEY_
len yana yakıla kal dien kendileri değilmiydiİyiiyim canım benim kız siz doğum yapalı 111 gün diyo ya buuu kız askere gidecek kadar olmuş hele vayy zaman ne çapık geçiyisen nasılsın bebiş napıyo
Kızzz sosyalim nolmuş ben görmemişim ama iyi bişey olmuş galibemmm
İyi diyelim iyi olsun kuzum ya
Düğünden sonra pzt salı gitmedim salı zönk diye çıkarmışlar hele ben şok vazgeçmişler bendenizin ücretini istiyorum boyuna hala yatırmamışlar
Onun dışında gelecek günler için kendimi kurup kurup o odadan o odaya dolanıyorum işte![]()
Sorma valla şaşırdım. Yani asıl şuna.. Ben asıl muhatabım x abiyle perşembe dedim ki Ekim sonunda eşim yıllık izin alcak iki hafta bizim oraya zeytin toplamaya gidicem Bi de kışın gelemem beni iyisimi çıkar bugünden.. Ortanca kardeşinin hanımı benim yerime işleri yapıyordu ama Ekim başında doğum yapcak o da. Dedim o yapıyo zaten birini bulursunuz o zamana. Olmaz falan dedi. En son abi ben aricam muhasebeyi o zaman çıkış için dedim tamm madem dedi. Salı da çıkarmışlar. Ben bekledim ki deseydi bana kışa kadar sabret o zaman geldiğinde 2 hafta iznini veririm deseydi yine devam ederdim zorlanıncaya kadar. Amann neyse buraya kadarmış Bi kapı daha açılır elbet.len yana yakıla kal dien kendileri değilmiydi
ne dengesiz insanlar
bırak bacım kurtuldun bence
yasal haklarıma başvuracam deSorma valla şaşırdım. Yani asıl şuna.. Ben asıl muhatabım x abiyle perşembe dedim ki Ekim sonunda eşim yıllık izin alcak iki hafta bizim oraya zeytin toplamaya gidicem Bi de kışın gelemem beni iyisimi çıkar bugünden.. Ortanca kardeşinin hanımı benim yerime işleri yapıyordu ama Ekim başında doğum yapcak o da. Dedim o yapıyo zaten birini bulursunuz o zamana. Olmaz falan dedi. En son abi ben aricam muhasebeyi o zaman çıkış için dedim tamm madem dedi. Salı da çıkarmışlar. Ben bekledim ki deseydi bana kışa kadar sabret o zaman geldiğinde 2 hafta iznini veririm deseydi yine devam ederdim zorlanıncaya kadar. Amann neyse buraya kadarmış Bi kapı daha açılır elbet.
Sorun şu ki izin parasını hala sallıyorlar yatırmamışlar.ordaki kıza mesaj attım artık insanı deli ederler.
Ama varya meydan Bana kaldı diye göbek atmadığı kaldı insan Bi gram üzülmez mi bencil kepezaaa kadın