ben geri döndü die aklımda kalmış
yanlış biliyorum demek ki

eh enişte kendi bilir
Bayram tatilini yapıp gitmişti canım annesinin rahatsızlığı olunca tekrar Türkiye ye döndü. Tam döndüğü gün annesi beyin kanaması geçirdi hastaneye kaldırdılar yani annesi Selin'i göremedi ama Selin annesini gördü Rabbim sabırlarını artırsın

Geçenlerde andık seni hoşgeldin kuzum biz de seni özledik şu sıralar biraz buruğuz aminn çiçeğimn
hosbuldukk kuzumm benimmm evet malesef oyle buldum sizi inshallah bundan sonra hep guzel haberler aliriz amiin
uyyy kiyamam zor tabi bebis isleri olsun bu zamanlarda gecer hemen gor bak canim benimmmm
Bizde Özledik sen nasilsin.

sen hep bizim aklımızdasın cnm özledik seni

malesef hepimiz haberle yıkıldık

Günaydın canım ❤nasılsın bizde özledik nerelerdeydin

Aynen linoaumuzun annesi vefat etti rabbim rahmet etsin

ayyyyyy canimsinizzz kizlarrrr vallahi benim icinde oyle cok ozledim sohbetlerimizi inshallah selinimiz de kendini toparladiktan sonra eskiden oldugu gibi yine hep beraber oluruz burdaaa

ben de iyim cok sukur Allah razi olsun hepinizden okadar tatilisinizki

iste tatildeydim geldimmm ev isleri baska isler derken vakit olmadi inshallah bundan sonra daha sIk ugricamm

Çok üzüldüm, Allah sabır versin. 41 yasin tamamlandı mı, tamamlanmadan da ruhu için okuyayım yine de.

Aynenn canımm bitiyo gün nasıl geçiyor anlamıyorum bile

Aynenn canımm bitiyo gün nasıl geçiyor anlamıyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…