- 16 Aralık 2019
- 20.952
- En iyi cevaplar
- 1
- 83.167
- 598
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür parem sabah temizliğini bitirdimde kahvaltı atıştırıcam sen nasılsınGünaydın kizlar nasılsınız iyimisiniz herkes iyi olsun sağlıklı olsun❣❣❣
![]()
@ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
D u t
@bir mucizee
@Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
Meral01
Bal0ncuk
@Biblolitanin annesi
@Simurgp
@Black Light
@Seridina
@Nosking
@Semra12345
@LimonluAyran
@_HALLEY_
Günaydınnn paremmGünaydın kizlar nasılsınız iyimisiniz herkes iyi olsun sağlıklı olsun❣❣❣
![]()
@ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
D u t
@bir mucizee
@Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
Meral01
Bal0ncuk
@Biblolitanin annesi
@Simurgp
@Black Light
@Seridina
@Nosking
@Semra12345
@LimonluAyran
@_HALLEY_
Bende ayni senin gibiyimKız profiline nolduanan benim beyin şu sıralar error veriyor zaten
kim kimdi yakında hepten karışacak
![]()
Bende kendisine yazdım pek iyi değil allah sabır versin bende çok uzgunümgünaydın cnm iyiyim selinim aklımda hep tabi![]()
Kolay değil kuzum yaa Allah sabırlar versin linosumaBende kendisine yazdım pek iyi değil allah sabır versin bende çok uzgunüm![]()
gelebilmiş geri Tr'ye kuzumBende kendisine yazdım pek iyi değil allah sabır versin bende çok uzgunüm![]()
Neyi olumluyok gı benim olumlama rakamlarım neler kiOlumlama sekansı![]()
Yok kız geçen de gördüm de sormaya yeni fırsat oldu ya bide sanki seni kırmızı mı gördüm benProfilimi kaldıralı 2 gün oldu yeni mi fark ettin?![]()
Haha neyse bize kısa özet geçsinler napalımBende ayni senin gibiyimkuzum yaa beynim yanıyor bugün konuştuğum yarın slm veriyor taniyamiyom
![]()
Nasil yane canogelebilmiş geri Tr'ye kuzum
Maaleseff canım ne desek elimizden birşey gelmiyo dua etmekten başka yakin olsak hepimiz sarılirdık yanında olurdukKolay değil kuzum yaa Allah sabırlar versin linosumane soylek ne desek tesellisi yok maalesef bende yazmak istedim ama biraz kendini toparlasin diye bekliyorum
![]()
Lna türkiyeye gelmişmi gelebilecekmi yada kuzumNasil yane cano
Ayy senle konuşmuşken primaya girem![]()
molfix dene rahat et
Kiz zaten annesinin yanindaydı tr deydi ben öyle biliyorummLna türkiyeye gelmişmi gelebilecekmi yada kuzum
molfix dene rahat et![]()
ben geri döndü die aklımda kalmışKiz zaten annesinin yanindaydı tr deydi ben öyle biliyorumm
Milfix istemey eşim hahahaha bende tmaam dedim primeye devam
Neyi olumluyok gı benim olumlama rakamlarım neler ki![]()
![]()
![]()
![]()
Annesini ameliyatindayken bile yanindaydi kuzummben geri döndü die aklımda kalmış
yanlış biliyorum demek ki
Bosver alsınnnneh enişte kendi bilir![]()
Ohoo bana rakam yetmez o zamanhayatımdaki olumsuzluk bariyerini kırma sekansı