Kuzum hastane isleri ile uğraşıyorum dünden beri hastanedeyim bugün de ped çekimim var diğer tahlillerim var çok isterdim 1 tane de olsa okumayı kusuruma bakmayın ne olur paremm
Meralim bitanem ben senin niyetini kalbini biliyorum kuzum rabbim sana da şifa versin her an duandasın kuzum
Sen iyi ol yeter ki belki yasin okumuyorsun ama duan kabul olur belli mi olur Allah razı olsun canım benim
Allah kolaylık versin sana kuzu ❣❣❣

Ay şimdi gördüm bunu çok üzüldüm

Aminnn Allah razı olsun kuzum ışın tedavisine baslicam kuzum 28 günlük onun için dünden beri tahliller tomografi bugün de ped çekimim var şimdilik iyim bitanem hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız

Aklıma geldi tevhit bilemedim topik acayim mi yasin okuması bitsin demistim bilmiyorum Bonus açalım mı tevhid topigi
Ailesinden de okuyan vardır haberdar olabilirsen eksiğini tamamlarız yarısını onlar yarısını biz bir an önce bitmesi için cenaze bugün mü acaba?

Ah o günlere gidiyorum bende...

Ailesinden de okuyan vardır haberdar olabilirsen eksiğini tamamlarız yarısını onlar yarısını biz bir an önce bitmesi için cenaze bugün mü acaba?

MssPARE Bonus canlar seline ulaşmak zor bu gün siz kelimeyi tevhit topiği açsanız okumaya çalışırız İNŞAALLAH

Aminnn Allah razı olsun kuzum ışın tedavisine baslicam kuzum 28 günlük onun için dünden beri tahliller tomografi bugün de ped çekimim var şimdilik iyim bitanem hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız
Meralim yavrum inşallah canım hep iyi ol işin hedefin sonuç versin kuzum benim
Daha da iyi ol biraz sabır ve dua sonu çok güzel olucak meralim

Şimdi bası dönüktür kim ne okuyor haberi varmıdır bilmiyorum ki kendinde değildir biz açalım olmazsa ne dersiniz penyez83

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…