Meralim bitanem ben senin niyetini kalbini biliyorum kuzum rabbim sana da şifa versin her an duandasın kuzumKuzum hastane isleri ile uğraşıyorum dünden beri hastanedeyim bugün de ped çekimim var diğer tahlillerim var çok isterdim 1 tane de olsa okumayıkusuruma bakmayın ne olur paremm
Canım ben müsait değilim hep dualarımda sevgi teyzemizNefes0858
@sweetgirlcandy
Canlar 41 yasin okuması yapıyoruz selinin annesi için katılmak isterseniz ❤❣
Ay şimdi gördüm bunu çok üzüldüm@ASSOSyal
@-Cookie
@Minnosprenses
@Kimyonsu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
@Nau Nau
@bir mucizee
@Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
Meral01
@Bal0ncuk
@Biblolitanin annesi
@Simurgp
@Black Light
@Seridina
@Nosking
@Semra12345
@LimonluAyran
@_HALLEY_
penyez83
@Artemissisipi
@gunces
@Feminas
@C A N O
@deynepnaz
UcanSupurge
@Sadelikherseydir
selennn
Günaydın kizlar❣⚘ ❤
Kızlar biliyorsunuz @Lna16 Selin annesini kaybetti iyi olması için dualar okuduk ama Raabim ne dersen o oluyor ömrü nefesi bu dünyada yeri bu kadarmış allah arkada kalanlara sabır versin
Istedim ki Yasin okuyalım Sevgi teyzemizin ruhuna isteyen tabiki arapça bilmeyen Türkçe de okuyabilir 41 yasin okunur vefat edenin arkasından inşallah burda okuyalım ..dua grubuna yeni topik açmak yerine burda bizler aylardır beraberiz arkadaş öldük dost öldük kendi kendimize okuyalım istedim
Bir kaç arkadasimi aklıma gelen ekledim isizlerinde eklemek istedikleri varsa ekleyin 41 yasin okumasıni tatmamlitalim kızlar nşallah ruhuna okuyup bağışlayalım ALLAH razı olsun
Allah razı olsun nefesimCanım ben müsait değilim hep dualarımda sevgi teyzemiz
Gece vefat etti canım rabbim rahmet eylesinAy şimdi gördüm bunu çok üzüldüm
Aklıma geldi tevhit bilemedim topik acayim mi yasin okuması bitsin demistim bilmiyorum Bonus açalım mı tevhid topigiOlur canım okurum inşallah 1 tane alayım. Cenazeden önce 70.000 tevhid hazırlansa iyi olur hemen bağışlanır
Aminnn Allah razı olsun kuzum ışın tedavisine baslicam kuzum 28 günlük onun için dünden beri tahliller tomografi bugün de ped çekimim var şimdilik iyim bitanemMeralim bitanem ben senin niyetini kalbini biliyorum kuzum rabbim sana da şifa versin her an duandasın kuzum
Sen iyi ol yeter ki belki yasin okumuyorsun ama duan kabul olur belli mi olur Allah razı olsun canım benim
Allah kolaylık versin sana kuzu❣❣❣
Ailesinden de okuyan vardır haberdar olabilirsen eksiğini tamamlarız yarısını onlar yarısını biz bir an önce bitmesi için cenaze bugün mü acaba?Aklıma geldi tevhit bilemedim topik acayim mi yasin okuması bitsin demistim bilmiyorum Bonus açalım mı tevhid topigi
Cümlemizden inşallah
Meralim yavrum inşallah canım hep iyi ol işin hedefin sonuç versin kuzum benimAminnn Allah razı olsun kuzum ışın tedavisine baslicam kuzum 28 günlük onun için dünden beri tahliller tomografi bugün de ped çekimim var şimdilik iyim bitanemhepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız
Şimdi bası dönüktür kim ne okuyor haberi varmıdır bilmiyorum ki kendinde değildir biz açalım olmazsa ne dersinizAilesinden de okuyan vardır haberdar olabilirsen eksiğini tamamlarız yarısını onlar yarısını biz bir an önce bitmesi için cenaze bugün mü acaba?
Ah o günlere gidiyorum bende...
Rabbim rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallahGece vefat etti canım rabbim rahmet eylesin
Diğer tarafa yazdım 1 tane aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?