Kuzum hastane isleri ile uğraşıyorum dünden beri hastanedeyim bugün de ped çekimim var diğer tahlillerim var çok isterdim 1 tane de olsa okumayı 😞😞😢 kusuruma bakmayın ne olur paremm 😞😞😢
Meralim bitanem ben senin niyetini kalbini biliyorum kuzum rabbim sana da şifa versin her an duandasın kuzum
Sen iyi ol yeter ki belki yasin okumuyorsun ama duan kabul olur belli mi olur Allah razı olsun canım benim
Allah kolaylık versin sana kuzu ♥️♥️♥️🌷🌷🌷❣❣❣

@ASSOSyal
@-Cookie
@Minnosprenses
@Kimyonsu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
@Nau Nau
@bir mucizee
@Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
Meral01 Meral01
@Bal0ncuk
@Biblolitanin annesi
@Simurgp
@Black Light
@Seridina
@Nosking
@Semra12345
@LimonluAyran
@_HALLEY_
penyez83 penyez83
@Artemissisipi
@gunces
@Feminas
@C A N O
@deynepnaz
UcanSupurge UcanSupurge
@Sadelikherseydir
selennn selennnselennn hesabı doğrulanmış üye.

Günaydın kizlar❣♥️🌹🌼🌸💚💐🌷♥️🌻🌼🥰😘😘😘

Kızlar biliyorsunuz @Lna16 Selin annesini kaybetti iyi olması için dualar okuduk ama Raabim ne dersen o oluyor ömrü nefesi bu dünyada yeri bu kadarmış allah arkada kalanlara sabır versin
Istedim ki Yasin okuyalım Sevgi teyzemizin ruhuna isteyen tabiki arapça bilmeyen Türkçe de okuyabilir 41 yasin okunur vefat edenin arkasından inşallah burda okuyalım ..dua grubuna yeni topik açmak yerine burda bizler aylardır beraberiz arkadaş öldük dost öldük kendi kendimize okuyalım istedim

Bir kaç arkadasimi aklıma gelen ekledim isizlerinde eklemek istedikleri varsa ekleyin 41 yasin okumasıni tatmamlitalim kızlar nşallah ruhuna okuyup bağışlayalım ALLAH razı olsun 🤲🤲🤲
Ay şimdi gördüm bunu çok üzüldüm 😔😔

Meralim bitanem ben senin niyetini kalbini biliyorum kuzum rabbim sana da şifa versin her an duandasın kuzum
Sen iyi ol yeter ki belki yasin okumuyorsun ama duan kabul olur belli mi olur Allah razı olsun canım benim
Allah kolaylık versin sana kuzu ♥️♥️♥️🌷🌷🌷❣❣❣
Aminnn Allah razı olsun kuzum ışın tedavisine baslicam kuzum 28 günlük onun için dünden beri tahliller tomografi bugün de ped çekimim var şimdilik iyim bitanem ❤️💕😘❤️🌺🌹🌷 hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız ❤️❤️❤️💕💕

Aklıma geldi tevhit bilemedim topik acayim mi yasin okuması bitsin demistim bilmiyorum Bonus açalım mı tevhid topigi 🙄🤔
Ailesinden de okuyan vardır haberdar olabilirsen eksiğini tamamlarız yarısını onlar yarısını biz bir an önce bitmesi için cenaze bugün mü acaba?

Ah o günlere gidiyorum bende...

Ailesinden de okuyan vardır haberdar olabilirsen eksiğini tamamlarız yarısını onlar yarısını biz bir an önce bitmesi için cenaze bugün mü acaba?

MssPARE MssPARE Bonus Bonus canlar seline ulaşmak zor bu gün :KK1: siz kelimeyi tevhit topiği açsanız okumaya çalışırız İNŞAALLAH

Aminnn Allah razı olsun kuzum ışın tedavisine baslicam kuzum 28 günlük onun için dünden beri tahliller tomografi bugün de ped çekimim var şimdilik iyim bitanem ❤️💕😘❤️🌺🌹🌷 hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız ❤️❤️❤️💕💕
Meralim yavrum inşallah canım hep iyi ol işin hedefin sonuç versin kuzum benim
Daha da iyi ol biraz sabır ve dua sonu çok güzel olucak meralim ♥️😇

Şimdi bası dönüktür kim ne okuyor haberi varmıdır bilmiyorum ki kendinde değildir biz açalım olmazsa ne dersiniz penyez83 penyez83

Back