Tamam kuzum ALLAH razı olsun ❣10 yasin alınmış paremm
KALAN 31
Olur canim katılırım tabii.Aktif Lora kuzum yaşın okuyalım dedik kendi Aramiz da almak istermisin
Okurum kuzum@ASSOSyal
@-Cookie
@Minnosprenses
@Kimyonsu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
@Nau Nau
@bir mucizee
Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
Meral01
@Bal0ncuk
@Biblolitanin annesi
@Simurgp
@Black Light
Seridina
@Nosking
@Semra12345
@LimonluAyran
@_HALLEY_
penyez83
@Artemissisipi
@gunces
@Feminas
@C A N O
@deynepnaz
@UcanSupurge
@Sadelikherseydir
@selennn
Günaydın kizlar❣⚘ ❤
Kızlar biliyorsunuz @Lna16 Selin annesini kaybetti iyi olması için dualar okuduk ama Raabim ne dersen o oluyor ömrü nefesi bu dünyada yeri bu kadarmış allah arkada kalanlara sabır versin
Istedim ki Yasin okuyalım Sevgi teyzemizin ruhuna isteyen tabiki arapça bilmeyen Türkçe de okuyabilir 41 yasin okunur vefat edenin arkasından inşallah burda okuyalım ..dua grubuna yeni topik açmak yerine burda bizler aylardır beraberiz arkadaş öldük dost öldük kendi kendimize okuyalım istedim
Bir kaç arkadasimi aklıma gelen ekledim isizlerinde eklemek istedikleri varsa ekleyin 41 yasin okumasıni tatmamlitalim kızlar nşallah ruhuna okuyup bağışlayalım ALLAH razı olsun
Canım benim ALLAH razı olsun oksun❤2tane aldım ben canım
Tatlı hemsom kaç tane okursun sayıdan düşüyoruz kuzum ondan sordumOkurum kuzum
Rabbim mekanını cennet eylesin
1 tane okuyayım şimdilik kuzummTatlı hemsom kaç tane okursun sayıdan düşüyoruz kuzum ondan sordum❣
1 tane okuyayım şimdilik kuzumm
Çok iyi olur bence.@ASSOSyal
@-Cookie
@Minnosprenses
@Kimyonsu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
@Nau Nau
@bir mucizee
Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
Meral01
@Bal0ncuk
@Biblolitanin annesi
@Simurgp
@Black Light
Seridina
@Nosking
@Semra12345
@LimonluAyran
@_HALLEY_
penyez83
@Artemissisipi
@gunces
@Feminas
@C A N O
@deynepnaz
@UcanSupurge
@Sadelikherseydir
@selennn
Günaydın kizlar❣⚘ ❤
Kızlar biliyorsunuz @Lna16 Selin annesini kaybetti iyi olması için dualar okuduk ama Raabim ne dersen o oluyor ömrü nefesi bu dünyada yeri bu kadarmış allah arkada kalanlara sabır versin
Istedim ki Yasin okuyalım Sevgi teyzemizin ruhuna isteyen tabiki arapça bilmeyen Türkçe de okuyabilir 41 yasin okunur vefat edenin arkasından inşallah burda okuyalım ..dua grubuna yeni topik açmak yerine burda bizler aylardır beraberiz arkadaş öldük dost öldük kendi kendimize okuyalım istedim
Bir kaç arkadasimi aklıma gelen ekledim isizlerinde eklemek istedikleri varsa ekleyin 41 yasin okumasıni tatmamlitalim kızlar nşallah ruhuna okuyup bağışlayalım ALLAH razı olsun
Yaaaaa ben daha dün konuştum@ASSOSyal
@-Cookie
@Minnosprenses
@Kimyonsu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
@Nau Nau
@bir mucizee
Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
Meral01
@Bal0ncuk
@Biblolitanin annesi
@Simurgp
@Black Light
Seridina
@Nosking
@Semra12345
@LimonluAyran
@_HALLEY_
penyez83
@Artemissisipi
@gunces
@Feminas
@C A N O
@deynepnaz
@UcanSupurge
@Sadelikherseydir
@selennn
Günaydın kizlar❣⚘ ❤
Rabbim geride kalanlara sabır versin Mekanı cennet olsun@ASSOSyal
@-Cookie
@Minnosprenses
@Kimyonsu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
@Nau Nau
@bir mucizee
Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
Meral01
@Bal0ncuk
@Biblolitanin annesi
@Simurgp
@Black Light
Seridina
@Nosking
@Semra12345
@LimonluAyran
@_HALLEY_
penyez83
@Artemissisipi
@gunces
@Feminas
@C A N O
@deynepnaz
@UcanSupurge
@Sadelikherseydir
@selennn
Günaydın kizlar❣⚘ ❤
Çok iyi olur bence.
Kaç tane okursunuz canlar sayı verin ki sayımızı tamaliyalimYaaaaa ben daha dün konuştum
Okurum paremm
Amin bitanem amin inşallah ❣Rabbim geride kalanlara sabır versin Mekanı cennet olsunparemm
1 tane okuyabilirim şimdilik parem benim kız fırlama vaktim olmuyo hiçKaç tane okursunuz canlar sayı verin ki sayımızı tamaliyalim❣
1 tane okuyabilirim şimdilik parem benim kız fırlama vaktim olmuyo hiç
Kuzum hastane isleri ile uğraşıyorum dünden beri hastanedeyim bugün de ped çekimim var diğer tahlillerim var çok isterdim 1 tane de olsa okumayıAmin bitanem amin inşallah ❣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?