@ASSOSyal
@-Cookie
@Minnosprenses
@Kimyonsu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou Jou
@Nau Nau
@bir mucizee
Fatmazell Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
Meral01 Meral01
@Bal0ncuk
@Biblolitanin annesi
@Simurgp
@Black Light
Seridina Seridina
@Nosking
@Semra12345
@LimonluAyran
@_HALLEY_
penyez83 penyez83
@Artemissisipi
@gunces
@Feminas
@C A N O
@deynepnaz
@UcanSupurge
@Sadelikherseydir
@selennn

Günaydın kizlar❣♥️🌹🌼🌸💚💐🌷♥️🌻🌼🥰😘😘😘

Kızlar biliyorsunuz @Lna16 Selin annesini kaybetti iyi olması için dualar okuduk ama Raabim ne dersen o oluyor ömrü nefesi bu dünyada yeri bu kadarmış allah arkada kalanlara sabır versin
Istedim ki Yasin okuyalım Sevgi teyzemizin ruhuna isteyen tabiki arapça bilmeyen Türkçe de okuyabilir 41 yasin okunur vefat edenin arkasından inşallah burda okuyalım ..dua grubuna yeni topik açmak yerine burda bizler aylardır beraberiz arkadaş öldük dost öldük kendi kendimize okuyalım istedim

Bir kaç arkadasimi aklıma gelen ekledim isizlerinde eklemek istedikleri varsa ekleyin 41 yasin okumasıni tatmamlitalim kızlar nşallah ruhuna okuyup bağışlayalım ALLAH razı olsun 🤲🤲🤲
Okurum kuzum 😔
Rabbim mekanını cennet eylesin 🤲🏻

@ASSOSyal
@-Cookie
@Minnosprenses
@Kimyonsu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou Jou
@Nau Nau
@bir mucizee
Fatmazell Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
Meral01 Meral01
@Bal0ncuk
@Biblolitanin annesi
@Simurgp
@Black Light
Seridina Seridina
@Nosking
@Semra12345
@LimonluAyran
@_HALLEY_
penyez83 penyez83
@Artemissisipi
@gunces
@Feminas
@C A N O
@deynepnaz
@UcanSupurge
@Sadelikherseydir
@selennn

Kızlar biliyorsunuz @Lna16 Selin annesini kaybetti iyi olması için dualar okuduk ama Raabim ne dersen o oluyor ömrü nefesi bu dünyada yeri bu kadarmış allah arkada kalanlara sabır versin
Istedim ki Yasin okuyalım Sevgi teyzemizin ruhuna isteyen tabiki arapça bilmeyen Türkçe de okuyabilir 41 yasin okunur vefat edenin arkasından inşallah burda okuyalım ..dua grubuna yeni topik açmak yerine burda bizler aylardır beraberiz arkadaş öldük dost öldük kendi kendimize okuyalım istedim

Bir kaç arkadasimi aklıma gelen ekledim isizlerinde eklemek istedikleri varsa ekleyin 41 yasin okumasıni tatmamlitalim kızlar nşallah ruhuna okuyup bağışlayalım ALLAH razı olsun 🤲🤲🤲
Çok iyi olur bence. 🙏

@ASSOSyal
@-Cookie
@Minnosprenses
@Kimyonsu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou Jou
@Nau Nau
@bir mucizee
Fatmazell Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
Meral01 Meral01
@Bal0ncuk
@Biblolitanin annesi
@Simurgp
@Black Light
Seridina Seridina
@Nosking
@Semra12345
@LimonluAyran
@_HALLEY_
penyez83 penyez83
@Artemissisipi
@gunces
@Feminas
@C A N O
@deynepnaz
@UcanSupurge
@Sadelikherseydir
@selennn

Yaaaaa ben daha dün konuştum 😔😔😔
Okurum paremm

@ASSOSyal
@-Cookie
@Minnosprenses
@Kimyonsu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou Jou
@Nau Nau
@bir mucizee
Fatmazell Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
Meral01 Meral01
@Bal0ncuk
@Biblolitanin annesi
@Simurgp
@Black Light
Seridina Seridina
@Nosking
@Semra12345
@LimonluAyran
@_HALLEY_
penyez83 penyez83
@Artemissisipi
@gunces
@Feminas
@C A N O
@deynepnaz
@UcanSupurge
@Sadelikherseydir
@selennn

Rabbim geride kalanlara sabır versin Mekanı cennet olsun 😞😢😢 paremm

Back