@ASSOSyal
@-Cookie
@Minnosprenses
@Kimyonsu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
D u t D u t
@bir mucizee
@Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
M MaviMabellee
@My_Moonlight06
M Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
@Meral01
Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye.
@Biblolitanin annesi
@Simurgp
@Black Light
@Seridina
@Nosking
@Semra12345
Wilma11 Wilma11
@_HALLEY_
penyez83 penyez83
Artemissisipi Artemissisipi
@gunces
@Feminas
@C A N O
@deynepnaz
@UcanSupurge
@Sadelikherseydir
@selennn

Günaydın kizlar❣♥️🌹🌼🌸💚💐🌷♥️🌻🌼🥰😘😘😘

Kızlar biliyorsunuz @Lna16 Selin annesini kaybetti iyi olması için dualar okuduk ama Raabim ne dersen o oluyor ömrü nefesi bu dünyada yeri bu kadarmış allah arkada kalanlara sabır versin
Istedim ki Yasin okuyalım Sevgi teyzemizin ruhuna isteyen tabiki arapça bilmeyen Türkçe de okuyabilir 41 yasin okunur vefat edenin arkasından inşallah burda okuyalım ..dua grubuna yeni topik açmak yerine burda bizler aylardır beraberiz arkadaş öldük dost öldük kendi kendimize okuyalım istedim

Bir kaç arkadasimi aklıma gelen ekledim isizlerinde eklemek istedikleri varsa ekleyin 41 yasin okumasıni tatmamlitalim kızlar nşallah ruhuna okuyup bağışlayalım ALLAH razı olsun 🤲🤲🤲
Parem cok isterdim dualarda bulusalım inşallah hem kv'deyim hem musait değilim 😔

@ASSOSyal
@-Cookie
@Minnosprenses
@Kimyonsu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
D u t D u t
@bir mucizee
@Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
M MaviMabellee
@My_Moonlight06
M Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
@Meral01
@Biblolitanin annesi
@Simurgp
@Black Light
@Seridina
@Nosking
@Semra12345
Wilma11 Wilma11
@_HALLEY_
penyez83 penyez83
@gunces
@Feminas
@C A N O
@deynepnaz
@UcanSupurge
@Sadelikherseydir
@selennn

Kızlar biliyorsunuz @Lna16 Selin annesini kaybetti iyi olması için dualar okuduk ama Raabim ne dersen o oluyor ömrü nefesi bu dünyada yeri bu kadarmış allah arkada kalanlara sabır versin
Istedim ki Yasin okuyalım Sevgi teyzemizin ruhuna isteyen tabiki arapça bilmeyen Türkçe de okuyabilir 41 yasin okunur vefat edenin arkasından inşallah burda okuyalım ..dua grubuna yeni topik açmak yerine burda bizler aylardır beraberiz arkadaş öldük dost öldük kendi kendimize okuyalım istedim

Bir kaç arkadasimi aklıma gelen ekledim isizlerinde eklemek istedikleri varsa ekleyin 41 yasin okumasıni tatmamlitalim kızlar nşallah ruhuna okuyup bağışlayalım ALLAH razı olsun 🤲🤲🤲
Canım mekanı cennet olsun inşallah . Şu sıra müsait değilim malesef . 😞

@ASSOSyal
@-Cookie
@Minnosprenses
@Kimyonsu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
D u t D u t
@bir mucizee
@Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
M MaviMabellee
@My_Moonlight06
M Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
@Meral01
@Biblolitanin annesi
@Simurgp
@Black Light
@Seridina
@Nosking
@Semra12345
Wilma11 Wilma11
@_HALLEY_
penyez83 penyez83
@gunces
@Feminas
@C A N O
@deynepnaz
@UcanSupurge
@Sadelikherseydir
@selennn

Allah rahmet eylesin. Şimdilik bir tane alayım kuzum, daha fazla okuyabilirsem haber veririm.
Kalan 35

@ASSOSyal
@-Cookie
@Minnosprenses
@Kimyonsu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
D u t D u t
@bir mucizee
@Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
M MaviMabellee
@My_Moonlight06
M Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
@Meral01
@Biblolitanin annesi
@Simurgp
@Black Light
@Seridina
@Nosking
@Semra12345
Wilma11 Wilma11
@_HALLEY_
penyez83 penyez83
@gunces
@Feminas
@C A N O
@deynepnaz
@UcanSupurge
@Sadelikherseydir
@selennn

Allah rahmet eylesin :(
sabah kk'ya girince çok şaşırıp üzüldüm
sözcükler anlamsız :(
bende 1 tane alıyorum parem

Back