Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Meralim bitanem şükürler olsun kuzumHerkese hayırlı cumalar canlarım![]()
Lna16
MssPARE şimdi çıktım doktordan kızlar çok şükür hiç bir sıkıntı yok 5 haftalık ışın verecek 12 haftalık akıllı ilaç tedavisini iptal etti gerek yok dedi sen zaten en başında yakalamışsın kemoterapinde bitmiş bu tedavi gereksiz sana önlem amacli uygulanan tedavi dedi Allah'ıma şükürler olsun çok ama çok sevinçliyim
pazartesi ankarada ki hastaneye geçiş yapıyorum tomografi çekilecek sonrasında tedaviye başlayacağım siz beni hiç yalnız bırakmadınız Allah razı olsun iyi ki varsınız bitanelerim benim sizi çok ama çok seviyorum
![]()
Gözünaydın canımHerkese hayırlı cumalar canlarım![]()
Lna16
MssPARE şimdi çıktım doktordan kızlar çok şükür hiç bir sıkıntı yok 5 haftalık ışın verecek 12 haftalık akıllı ilaç tedavisini iptal etti gerek yok dedi sen zaten en başında yakalamışsın kemoterapinde bitmiş bu tedavi gereksiz sana önlem amacli uygulanan tedavi dedi Allah'ıma şükürler olsun çok ama çok sevinçliyim
pazartesi ankarada ki hastaneye geçiş yapıyorum tomografi çekilecek sonrasında tedaviye başlayacağım siz beni hiç yalnız bırakmadınız Allah razı olsun iyi ki varsınız bitanelerim benim sizi çok ama çok seviyorum
![]()
Hayırlı cumalar parisimEki Görüntüle 3127055
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
@Kimyonsu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
@Nau Nau
bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Saliha40
Lna16
@NesNa
Noisy Girl
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
M Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
Meral01
@Bal0ncuk
@Biblolitanin annesi
@Simurgp
@J a n e
@Seridina
@Nosking
@Semra12345
@LimonluAyran
@_HALLEY_
Allah razı olsun canım benimGözünaydın canım
Mucizemm nasılsın hiç sesin soluğun çıkmaz oldu iyimisin ❤Hayırlı cumalar parisim
Mucizemm nasılsın hiç sesin soluğun çıkmaz oldu iyimisinHayırlı cumalar parisim
Oyyy kalbi güzel kuzum hep yanımda oldunuz sende linosum da canlarım yalniz birakmadiniz dün kendi doktorumu arayıp görüştüm tedaviyi degistirdi değince yarın geldiğinde radyoterapi dr ile görüşelim bir görsün böyle bir tedavin yoktu dedi o dr ne diyecek ona göre msj atacaktım dua için kuzum çok şükür bir sıkıntı yok boşu boşuna yormak istemedim bitanem hepinizden Allah razı olsun dua için yalniz birakmayacaginizi da biliyorum bende çok ama çok seviyorum seni paremmmMeralim bitanem şükürler olsun kuzum
Hep duamdasin tatlı meralim ozelenyazdim dua topigi açalım diye duanın gücüne inanıyoruz çok şükür inancımız var
Inşallah bitanem hep iyi ol bu yaşanan seyler gelsin geçsin
Çok ama çok.mutlu ol bak şuan ezan okunuyor şu ezanlar hürmetine cumanın nuru hürmetine rabbim sana ve şifa bekliyen herkese YA ŞAFI isminhurmetince şifa versin bebeğim
Rabbim senden razı olsun
Seviyorummm kız seni ❤❣
⚘
![]()
Sorma parisim düzenim bozuldu yeni düzen kurmaya alışmaya çalışıyorum perişaanımMucizemm nasılsın hiç sesin soluğun çıkmaz oldu iyimisin ❤❣
![]()
Hayırlı cumalar güll paremmmmm beniimmmm![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eki Görüntüle 3127055
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
@Kimyonsu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
@Nau Nau
bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Saliha40
Lna16
@NesNa
Noisy Girl
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
M Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
Meral01
@Bal0ncuk
@Biblolitanin annesi
@Simurgp
@J a n e
@Seridina
@Nosking
@Semra12345
@LimonluAyran
@_HALLEY_
Amin inşallah perim
Çok şükür MeralcimmmmmOyy kuzumm![]()
bitanem çok şükür kendi doktorum da çok sinirlendi radyoloji doktoru ile hiç bir şekilde beni gorusturmemesine normalde 3 kemoterapi de görüş almamız gerekiyormus ama maalesef yonlendirmedi çok şükür güzel haberler aldım bitanem
![]()
Oyyy cansınız sizler Allah razı olsun hepinizden rabbim hiç kimselere dert verip derman aratmasınMeral01 benimm ponçik güzel Meralımmm
Kaç zamandır bu güzel haberin için vallahi bekliyordum çok şükür seninle birlikte biz de rahatladık artık bundan sonra o illet sana sevdiklerine kimseye uğramasın kuzumm gelmiş geçmiş olsun kuzum beniim gözümüz aydınnnn
![]()
Kuzummm Allah razı olsun canım benim aynen sağlık kadar önemli bir şey yok hayatta hiç bir şey için hiç kimse için üzülüp stres yapıp sağlığın dan olmaya değmiyor kuzumMeral01 canım benim gerçekten çoook sevindim. rabbim bir an önce sağlığına kavuşmanı nasip etsin inşallaaah
böyle haberleri duyunca gerçekten mutlu oluyorum. şu sağlık ne önemli şeymiş valla
ASSOSyal senin adına da sevindim canım benim
hep mutlu olun böyle hep gülün inşallah tabii ben de güleyim
MssPARE hayırlı cumalar demiş miydim hatırlamıyom kuzummm. yoğun bir gündü daha yeni yazıyom
![]()
Sende benim canımsın kuzumÇok şükür Meralcimmmmm
Canımsın benim![]()
Amin hepimizin tüm sıkıntılarını gidersin rabbim kuzumAmin inşallah perim
Allah razı olsun kuzum
Rabbim senide bebek yolunda güzel haberlerle müjdelesin inşallah, sıkıntın varsa gidersinnn Rabbim![]()
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun kuzucumMeral01 canım benim gerçekten çoook sevindim. rabbim bir an önce sağlığına kavuşmanı nasip etsin inşallaaah
böyle haberleri duyunca gerçekten mutlu oluyorum. şu sağlık ne önemli şeymiş valla
ASSOSyal senin adına da sevindim canım benim
hep mutlu olun böyle hep gülün inşallah tabii ben de güleyim
MssPARE hayırlı cumalar demiş miydim hatırlamıyom kuzummm. yoğun bir gündü daha yeni yazıyom
![]()