Bebek Beslenmesi içeriğini bilmediğiniz şeyleri çocugunuza vermeyin

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

mavilikte

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2011
78
3
98
İstanbul
merhaba arkadaslar
şarkuterınde çalışam bı arkadasım aldıgı bı duyumu bana iletti
adını tam yazmayacagım ama anlarsınız dano.... marka ürünleri fransa üretiyor bılıyorsunuz
türkıyeye gönderdıgı ürünlerin içine özellikle türk çoçuklarının zekasını gerileten malzemeler koymuşlar
bunu yapanların insan olacağını düşünmüyorum ama siz dikkatli olun içeriğini bilmediğiniz özelliklede yabancı meşeili ürünlerde 2 kere düşünün derim :2:

öncelikle sadece duydugum şeyi söylüyorum arkadaslar bılınclı karalama kampanyası falan demısler ben bunun asla ıcınde degılım bır anne olarak duydum ve cok etkilendım ve artık bu ürünlere guvenım kalmadı elımle gunluk yogurt yapıp yedırıyorum ogluma en ıyısı bu sanırım asla guvenmıyorum hemde hıcbır fırmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…