kiskivrak mutluluk çok yakın Kayıtlı Üye 22 Haziran 2007 3.523 2.320 10 Temmuz 2009 Konu Sahibi kiskivrak #1 Sahane tuvalet!! Ispanya'da Altea'da halka acik bir tuvalet, bu bayan iceriye girecek. Dis tarafini gordun,simdi de icine bak Tamamen tek tarafi gosterebilen bir camdan yapilmis.Disaridan hic kimse iceriyi goremiyor,ama iceride boyle bir camin arkasinda sen olsan tuvaletini yapmak icin oturabilir miydin Boyali banyo zemini !!! Bir apartmanin 10cu katinda bir eglence de oldugunu farzet,tuvalete gitmek zorundasin.Banyonun kapisini aciyorsun.Dikkat et,yer boyali!! Nefes kesici degil mi? Bu sayfayi yavas yavas asagiya indir :) Bunu gorunce kafan karisir mi? Tuvalete girmeye cesaret eder misin? Sigara icme odasinin tavanindaki resim
Sahane tuvalet!! Ispanya'da Altea'da halka acik bir tuvalet, bu bayan iceriye girecek. Dis tarafini gordun,simdi de icine bak Tamamen tek tarafi gosterebilen bir camdan yapilmis.Disaridan hic kimse iceriyi goremiyor,ama iceride boyle bir camin arkasinda sen olsan tuvaletini yapmak icin oturabilir miydin Boyali banyo zemini !!! Bir apartmanin 10cu katinda bir eglence de oldugunu farzet,tuvalete gitmek zorundasin.Banyonun kapisini aciyorsun.Dikkat et,yer boyali!! Nefes kesici degil mi? Bu sayfayi yavas yavas asagiya indir :) Bunu gorunce kafan karisir mi? Tuvalete girmeye cesaret eder misin? Sigara icme odasinin tavanindaki resim
tramissu göbiş değl artık bebiş :) Kayıtlı Üye 21 Kasım 2008 1.956 4 38 10 Temmuz 2009 Konu Sahibi kiskivrak #2 süpermiş ya tuvaletimi yapabılırmıyım yoksa o anda geri mi kacar bu ortamda bilemicem ama görmek isterdim bu resimleri....
süpermiş ya tuvaletimi yapabılırmıyım yoksa o anda geri mi kacar bu ortamda bilemicem ama görmek isterdim bu resimleri....
Hera Guru Kayıtlı Üye 16 Mayıs 2008 5.857 82 10 Temmuz 2009 Konu Sahibi kiskivrak #3 ay şahsen ben yapamam herkes bana bakıyormuş gibi gelir :kedi:
kiskivrak mutluluk çok yakın Kayıtlı Üye 22 Haziran 2007 3.523 2.320 10 Temmuz 2009 Konu Sahibi kiskivrak #4 tramissu1986 .!.: süpermiş ya tuvaletimi yapabılırmıyım yoksa o anda geri mi kacar bu ortamda bilemicem ama görmek isterdim bu resimleri.... Genişletmek için tıkla... Hera .!.: ay şahsen ben yapamam herkes bana bakıyormuş gibi gelir :kedi: Genişletmek için tıkla... aynen :kedi:
tramissu1986 .!.: süpermiş ya tuvaletimi yapabılırmıyım yoksa o anda geri mi kacar bu ortamda bilemicem ama görmek isterdim bu resimleri.... Genişletmek için tıkla... Hera .!.: ay şahsen ben yapamam herkes bana bakıyormuş gibi gelir :kedi: Genişletmek için tıkla... aynen :kedi: