• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

içerenköy'de oturanlar

muzun84

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2012
3
0
16
İstanbul
arkadaşlar merhaba, içerenköy mevki hakkında bilgi verebilirmisiniz oturanlar varsa özelliklekarakol caddesi. tşk.ler

arkadaşlar merhaba, içerenköy mevki hakkında bilgi verebilirmisiniz oturanlar varsa özelliklekarakol caddesi. tşk.ler

merhaba canım ben içerenköy karakol caddesinde oturuyorum :KK15: 16 senedir orada oturuyorum. ulaşım kolaydır her yere, insanlar da artık genelde genç yeni evli çiftlerden oluşuyor kimse kimsenin etlisine sütlüsüne karışmaz :KK45:
soracağın soruları direk yazarsan cevaplayayım ama genel anlamda nasıl bir bilgi verilebilir bilemedim

BİZDE KARAKOL CADDESİNİN MİGROS JETİNKARŞISI Bİ ALT SOKAGINDAN EV BAKTIK TAŞINMAYI DÜŞÜNÜYORUZ O YÜZDEN BİLGİ ALMAK İSTEDİMMM ÇOK TŞK EDERİMMMM

Ben 2 yıl öncesinde karakol lojmanlarında oturuyordum cok memnundum her imkan var sakin bir yerdir bütün marketler bulunuyor ulasımda sıkıntılı degildir memnun kalırsınız

Back